De nieuwsmedia geven nauwelijks aandacht aan ontwikkelingen op het gebied van vrije energie. Toch is er vanuit de maatschappij toenemende interesse voor alle vormen van energie die geen nadelige gevolgen hebben voor mens en milieu. Steeds meer mensen houden zich bezig met vrije energie. Deze vorm van energie kan leiden tot een historische doorbraak op het gebied van energieopwekking en heeft de mogelijkheid om een economische omwenteling te veroorzaken.

 

Kwantumfysica

Vrije energie is de energie die je met vrije of gratis grondstoffen kunt produceren, denk aan wind-, water- en zonne-energie, maar ook nulpuntenergie en LENR (low-energy nuclear reactions) behoren tot deze categorie.

Vooral technologieën die zijn gebaseerd op nulpuntenergie of LENR worden veelal bestempeld als pseudowetenschap en zijn vaak het middelpunt van samenzweringstheorieën die stellen dat de gevestigde orde de ontwikkeling van vrije energie uit alle macht probeert tegen te houden.

Nulpuntenergie is afkomstig uit de kwantumfysica en is de energie van een systeem bij het absolute nulpunt. De nulpuntenergie is niet direct thermisch te meten, maar kan indirect worden aangetoond door het vergelijken van bepaalde kenmerken van isotopen.

De Amerikaanse natuurkundige Harold Puthoff wist de zogeheten zero-point energy te meten en na hem probeerden vele uitvinders deze energie op te slaan en te gebruiken.

Energieveld

Volgens ingewijden is nulpuntenergie bovendien een energieveld dat al het leven verbindt en een brug slaat tussen wetenschap en spiritualiteit. Vrije energie heeft ook te maken met de nieuwe economie, die laat zien hoe we op een andere manier kunnen omgaan met geld en grondstoffen.

Een specialist op het gebied van nulpuntenergie is Dick Korf. Hij reisde de wereld rond op zoek naar een werkend apparaat dat gebruikmaakt van nulpuntenergie. Ondanks veel tegenslagen lijken enkele projecten bijna te gaan resulteren in een werkend apparaat dat gereed is voor productie.

Korf wil de opbrengsten die uit de toepassing van vrije energie moeten komen teruggeven aan de natuur. Hij heeft inmiddels goed contact met onder meer de Triodos Foundation in Zeist en om al zijn activiteiten te bundelen heeft hij de Stichting FreeEnergy4All opgericht.

 

Bekijk ook:

 

 

 

Bron: Niburu

{fcomment id=2731}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees