Onderzoekers van het Johnson Space Center, het centrum van de NASA voor bemande ruimtevaartactiviteiten, proberen te bewijzen dat het mogelijk is om sneller dan het licht te reizen. Ze hopen op een dag een ruimtevaartuig te bouwen dat lijkt op het fictieve sterrenschip Enterprise uit de televisieserie Star Trek. NASA-wetenschapper Harold G. White denkt dat het mogelijk is om tijd en ruimte te buigen. Zijn onderzoek is gebaseerd op de theorieën van de Mexicaanse natuurkundige Miguel Alcubierre, die in 1994 stelde dat het mogelijk moest zijn om Albert Einsteins galactische snelheidslimiet te overschrijden als wetenschappers een manier zouden ontdekken om gebruik te maken van de samentrekking en expansie van de ruimte.

 

 

 

Warpbel

Door een ‘warpbel’ te creëren, die de ruimte aan de ene kant van een ruimteschip uiteentrekt en aan de andere kant samentrekt, wordt het vaartuig door de ruimtetijd bij de aarde vandaan geduwd en naar een verre ster getrokken.

Dr. White vertelde aan The New York Times dat er een kans is dat mensen ontdekken hoe ze op warpsnelheid in het heelal kunnen vliegen, omdat de natuur het ook kan.

Reistijd

Met een warpdrive zou NASA de reistijd naar andere zonnestelsels kunnen terugdringen van tienduizenden jaren naar enkele weken of maanden. Met een dergelijke technologie zouden astronauten snel een reisje naar een ander zonnestelsel kunnen maken om de planeten er te verkennen.

Alcubierre wees op een belangrijk obstakel: een warpbel kan niet worden bereikt met een signaal vanuit het schip en kan niet worden aangezet of uitgeschakeld. White en zijn collega’s gaan door met hun onderzoek en zijn ervan overtuigd dat ze warpsnelheid realiteit kunnen maken.

 

Bron: Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees