Zijn de witte strepen die u in de lucht ziet gewone condenssporen of betreft het hier zogeheten chemtrails, die worden gesproeid door de overheid en het leger? Die vraag stelt de Amerikaanse televisiezender CBS6. “De laatste maanden worden extreem veel chemtrails gesproeid in Richmond, Virginia,” zei radiopersoonlijkheid Sean Anthony. Hij heeft het tijdens zijn uitzendingen vaak over het fenomeen. “De sporen lopen kriskras door onze lucht en veel mensen vragen zich af wat er aan de hand is. Het is niet normaal.”

 Geo-engineering

Wie zit erachter? “Dat is een goede vraag,” zei Anthony. “Uit mijn onderzoek is gebleken dat de overheid en het leger erbij betrokken zijn. De term die ze gebruiken is geo-engineering, weermodificatie. Chemtrails verzwakken het immuunsysteem en kunnen onderdeel zijn van een ontvolkingsprogramma.” Velen wijten vreemde ziektes over de hele wereld aan chemtrails.

Klimaatwetenschappers stellen evenals de Amerikaanse luchtmacht dat de strepen niets meer zijn dan condenssporen. Daar is Anthony het niet mee eens. “Chemtrails blijven hangen, dat verklaart het boter-kaas-en-eierenpatroon in de lucht. Uit tests is gebleken dat ze aluminium, barium en zwavel bevatten.”

Wetenschappers zeggen dat contrails op verschillende manieren kunnen blijven hangen vanwege de temperatuur, de luchtvochtigheid en de wind. Als de atmosfeer verzadigd is kan een contrail langer blijven hangen, tot wel enkele uren. Als de lucht droog is, zal de vliegtuigstreep gelijk verdwijnen, aldus de wetenschappers. Een contrail kan ook dikker worden en doen denken aan gewone cirruswolken.

HAARP

Anthony stelt dat sommige experimenten met HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) overeenkomen met de atmosferische manipulatie die wordt toegeschreven aan de chemtrails.

Veel mensen over de hele wereld zijn van mening dat het sproeien van chemtrails niet één of andere complottheorie is. “Ik heb een aantal gasten in mijn show gehad die in de vliegtuigen hebben gevlogen en met hun eigen ogen hebben gezien hoe de chemicaliën werden vermengd,” legde Anthony uit.

Volgens de journalist van CBS6 is het ondoenlijk om alle betrokkenen bij een dergelijke vermeende samenzwering de mond te snoeren.

 

Bron : Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees