Superbrandstof aan € 0.25 – € 0.30/liter tegengehouden door de oliemaatschappijen. Sinds 2007 onderzoekt de Engelse firma Cella Energy een soort superbrandstof die weinig tot geen koolwaterstoffen uitstoot, milieuvriendelijk kan geproduceerd worden en kan getankt worden in conventionele verbrandingsmotoren zonder veel aanpassingen. Na drie jaar onderzoek is de firma klaar met de brandstof; een waterstof, maar dan in een andere ‘vorm’. Zoals u wellicht weet is waterstof alleen op te slaan en te tanken onder hoge druk en onder extreme koeling. Cella Energy heeft dat probleem opgelost, het kan nu gewoon gelijk benzine getankt en opgeslagen worden.

 

 

 

 

 

En nu komt het: De kostprijs aan de pomp zou tussen € 0.25 en € 0.30 per liter bedragen en dat samen met de te verwaarlozen uitstoot is het toch te mooi om waar te zijn? Maar toch is dit verhaal reeds bevestigd middels een patentname door Cella.

Wat is nu het probleem: de grote oliemaatschappijen voelen de bui hangen en werken Cella tegen om de brandstof via hun netwerken aan te bieden aan klanten zoals u en ik.  Ik vind het de moeite om hier ruchtbaarheid rond te maken en zodoende de wereld te laten weten dat deze brandstof bestaat. Een beetje druk op alle grote oliemaatschappijen kan geen kwaad. Daarom vraag ik je om dit artikel even door te sturen naar al je contactpersonen. Misschien helpt het wel als er een grotere bekendheid ontstaat..

Het spreekt vanzelf dat deze vinding meteen alle problemen met komende waterstofauto’s oplost want uiteindelijk is dat de definitieve oplossing. Hybrides en oplaadbare elektrische wagens zijn OK, maar wel een tussenoplossing. Meer info over deze brandstof vind je op www.cellaenergy.com

 

Video

 

 

Bron : Wanttoknow

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees