De Servische president Tomislav Nikolić heeft bij het voormalige Wardenclyffe-laboratorium in New York een monument onthuld voor Nikola Tesla. Al decennialang probeert het Tesla Science Center een herdenkingsmuseum te realiseren op de plek van Tesla’s oude werkplaats. De groep wist via crowdfunding meer dan een miljoen dollar in te zamelen en kocht met dat geld het terrein. Er is sprake van veel achterstallig onderhoud en de plaats werd zelfs een tijd gebruikt voor het dumpen van giftig afval.

 

 

De onthulling van het monument was voor de groep als een droom die werkelijkheid werd. Nikolić gaf toe dat hij het standbeeld in eerste instantie voor het hoofdkantoor van de Verenigde Naties wilde hebben, een locatie waar iedere dag duizenden mensen langskomen.

Nikola Tesla was een Servisch-Amerikaanse uitvinder en wordt gezien als één van de grootste ingenieurs en uitvinders aller tijden. Onderstaande video gaat over de geheimen en uitvindingen van Tesla. Getoond wordt hoe hij de wereld heeft veranderd met onder meer de inductiemotor, draadloze apparaten en plasmasystemen. We zien ook hoe Tesla het aan de stok kreeg met invloedrijke personen uit die tijd. Bekijk hier een overzicht van zijn patenten.

 

 

 

 

Bron: Niburu

 

{fcomment id=2533}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees