Volgens Engelse meteorologen kunnen wij tot eind april rekenen op koude en vorst. Nu begint men zich toch langzamerhand af te vragen of er iets bijzonders gaande is. Zelfs hele oude mensen kunnen zich niet herinneren dat ze ooit zo’n koud voorjaar hebben meegemaakt. Week na week blijft de wind waaien uit het oosten en zorgt dat de toch al lage temperatuur nog een flink stuk kouder aanvoelt. Ook als je nu naar de langere termijnvoorspellingen kijkt, lijkt het alsof de Engelse meteorologen gelijk beginnen te krijgen. De wind blijft vooralsnog als gevolg van een geweldig hogedrukgebied, uit het oosten waaien. Volgens diezelfde Engelsen ligt de kernoorzaak van het hele koude voorjaar aan het feit dat de Jetstream (straalstroom) ons niet meer kan bereiken.

De straalstroom is een bundel harde wind in de hoge atmosfeer van gemiddeld enkele duizenden kilometers lang, enkele honderden kilometers breed en slechts een paar kilometer hoog. De richting en de plaats ervan is van groot belang voor het weer. Wanneer hij over of vlak langs Nederland of België loopt krijgen we in de regel de ene na de andere depressie te verwerken met herhaaldelijk regen en wind.


Maar, nu is er iets merkwaardigs aan de hand met de jetstream zoals je op onderstaand plaatje kunt zien.

 

js

 

Zoals duidelijk te zien is op het plaatje wordt de jetstream ergens boven de Atlantische Oceaan in tweeën gesplitst, waarbij één gedeelte ten noorden en het andere ten zuiden van ons passeert. Het is ongebruikelijk dat een deel zich nu in de buurt van Noord Afrika bevindt. De reden dat hij zich in tweeën splitst is omdat hij als het ware tegen een geweldig blok van hoge luchtdruk op botst, dat voorlopig van geen wijken weet.

We maken veel dingen mee op dit moment op aarde die nooit eerder of heel zeldzaam voorkomen. Vooral op het gebied van het weer en aardveranderingen. Dat dit allemaal nu gebeurt wordt door iets veroorzaakt. Heftige aardveranderingen komen niet door wat CO2 uitstoot in de atmosfeer. Er is iets gaande, iets dat of door mensen of door planetaire invloeden wordt geactiveerd.

Als het door de mensheid wordt veroorzaakt, dan is er eigenlijk maar één optie en dat is HAARP. Met dit systeem is men zonder meer in staat om het weer volledig te manipuleren. 

Maar, naast de geweldigen veranderingen in weerpatronen is er nog veel meer gaande op aarde. Zaken die niet zo gemakkelijk uitgelegd kunnen worden als "veroorzaakt door HAARP". Dan kom je al snel terecht bij externe planetaire invloeden, zoals de mogelijke nadering van de planeet Nibiru.

Voor Nancy Lieder is het duidelijk. Zo stelt zij in haar laatste nieuwsbrief, “NASA probeert wanhopig heel inventief te zijn in haar pogingen om de aardveranderingen te verklaren die worden veroorzaakt door de nadering van planeet X.”

HAARP, de nadering van planeet X (Nibiru) of gewoon toeval? Eén ding is zeker, het zal waarschijnlijk de meest koude Pasen worden die je ooit hebt meegemaakt.
Bron : Niburu

 

 

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees