Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat leven mogelijk ouder is dan de aarde en van buiten ons zonnestelsel afkomstig is.Twee genetici hebben de Wet van Moore toegepast op de mate waarin het leven op aarde steeds complexer wordt. Uit hun berekeningen blijkt dat leven lang voor de aarde moet zijn ontstaan. De Wet van Moore stelt dat het aantal transistors in een geïntegreerde schakeling door de technologische vooruitgang elke twee jaar verdubbelt. De voorspelling werd in 1965 gedaan door Gordon Moore, één van de oprichters van chipfabrikant Intel. De wet gold nog tot 2011, maar deskundigen houden er rekening mee dat de vooruitgang binnenkort langzamer zal gaan verlopen.

 

aarde

 

Bouwstenen

Alexei Sharov van het Nationaal Instituut voor Veroudering in Baltimore en Richard Gordon van het Gulf Specimen Marine Laboratory in Florida namen de Wet van Moore, vervingen de transistors door nucleotiden – de bouwstenen voor DNA en RNA – en de schakeling door genetisch materiaal.

Ze berekenden dat leven zo’n 10 miljard geleden moet zijn ontstaan. Ter vergelijking wordt de ouderdom van de aarde op ongeveer 4,6 miljard jaar geschat.

Panspermie

Is het niet alleen wiskundig, maar ook fysiek mogelijk dat leven voor de aarde is ontstaan? Sharov en Gordon zeggen van wel. Micro-organismen of nucleotiden uit oudere delen van het sterrenstelsel kunnen de aarde hebben bereikt door mee te liften met kometen of planetoïden. Dit wordt ook wel panspermie genoemd.

De wetenschappers benadrukken dat ze hiermee niet bewijzen dat leven ouder is dan de aarde. Noem het een gedachte-experiment of een essay in plaats van een theorie, aldus Sharov.

Lees het gehele onderzoek hier terug.


Video

 

 Bron : Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees