Leeuwenfluisteraar Kevin Richardson uit Zuid-Afrika filmde met een camera van GoPro wilde leeuwen, die net zo speels blijken te zijn als huiskatten. Hij slaagde er zelfs in om een camera op de rug van een leeuwin te binden. Richardson werkt al 16 jaar met leeuwen en is in al die tijd nog nooit gebeten. Door de jaren heen werd hij door verschillende leeuwen geaccepteerd. De leeuwen in de video zijn 10 jaar oud. Nadat hij uit de auto is gestapt roept Richardson ‘Maggie’, waarop één van de leeuwen op hem afrent en in zijn armen springt.

 

Belangrijke boodschappen

Even later is te zien hoe Richardson achter een leeuw ligt en de kin van het dier aait. Vervolgens wordt hij geknuffeld door een leeuw en een leeuwin, waarna het drietal omvalt en de leeuwenfluisteraar beide dieren omarmt.

Ook is te zien hoe Richardson wordt gelikt door een hyena, die liever in zijn nek wordt geaaid. Zelfs het laagstgeplaatste vrouwtje heeft nog een hogere rang dan het hoogstgeplaatste mannetje, legt hij uit.

Richardson heeft twee belangrijke boodschappen voor mensen. Ten eerste worden leeuwen in het wild ernstig bedreigd. In minder dan 70 jaar is hun aantal teruggelopen van 300.000 tot hooguit 25.000. Ten tweede zijn er zieke geesten die gevangen leeuwen uitbuiten voor een industrie die de dieren ziet als handelswaar waar geld mee verdiend kan worden.

 

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees