Website hacked.

Website was gehacked. Het kan zijn dat de website nog niet optimaal werkt.

Sinds 2005 ben ik aan het schrijven over Indigo’s, een onderwerp dat ik goed ken want ik draag zelf deze energetische stempel en ben moeder van verschillende Indigo-kinderen. Dit is geen nieuwe energie, maar ze is de laatste dertig jaar op de voorgrond gekomen, omdat we voldoende geëvolueerd zijn om er ruimte voor te creëren om zichzelf vollediger tot uitdrukking te brengen. Het is de energie van verandering en waarheid, van het afwerpen van oude, beperkende en beperkte systemen, zodat uitbreiding en grotere zelf-expressie, bewustzijn en bekrachtiging mogelijk worden. Indigo-energie is de kracht tot verandering in de wereld, maar is niet altijd de kracht tot verandering.

 

Indigo-revolution

 

Ze daagt ons uit om in onze waarheid te staan, wanneer de onwaarheden van alles dat we denken dat waar is onthuld worden. Ze is onze leraar, om ons te leren wat we vergeten zijn, door ons te tonen hoe het niét werkt voor ons.

Indigo-energie kan de status quo niet aanvaarden, ook al weten ze niet altijd hoe dit te veranderen. Ze hebben de ideeën, maar weten niet hoe dit af te werken. Ze hebben passie maar geen vertrouwen. Ze zijn getalenteerd maar verlegen en diep gevoelig voor kritiek en oordelen. Ze zijn diep beïnvloed door wat ze zien als onrechtvaardigheid, gebrek aan mededogen en vriendelijkheid, dominantie en controle in de wereld, maar voelen zich vaak hulpeloos daar tegenover, ook al hebben ze het talent, het engagement en de overtuiging om het te veranderen. Ze geloven in anderen, maar niet altijd in zichzelf. Zovelen onder hen worstelen in stilte, en hun hart breekt onder de toestand van de mensheid, en vragen zich af waarom niemand ziet wat zij zien of voelt wat zij voelen.

 

indigo-rebelIndigo-kinderen die geboren zijn in de jaren ’80, en volwassenen die vele generaties voordien geboren werden, delen allen hetzelfde engagement om verandering in de wereld te brengen. De jongere generatie is erin geslaagd de sociale paradigma’s te veranderen, te beginnen met zichzelf. Ze zijn de getattoeëerde, anti-GMO vegetariërs, geniale kinderen, jonge artiesten, musici, dichters en schrijvers, wiens talent we verbazingwekkend vinden, wijs en soms verwarrend. Indigo’s dagen ons uit om aan onze angsten voorbij te gaan, ons hart te openen en te spreken met de woorden die ze kunnen aanmoedigen bij anderen, maar die ze zelf niet altijd willen gebruiken.

En wanneer de wereld hun hart te vaak breekt, plegen velen zelfmoord, glijden ze weg in verslavingen om te ontsnappen aan de gedachten en gevoelens waar ze niet langer mee om kunnen, of verbergen hun gaven en talenten achter ‘Het kan me niet schelen en ik doe er niet aan mee’ – attitude. Toch zijn zij de verandering die de wereld nodig heeft, en zal hun pad ons blijven katapulteren in een meer liefdevolle, zachtere, vriendelijker en krachtiger wereld, waar onze gaven gevierd worden en onze verschillen er niet langer toe doen. De Indigo-energie is onze uitnodiging om van menselijk naar goddelijk te gaan, niet door te proberen heilig te zijn, maar door te proberen heel te zijn in wie we zijn als individu en als familie der mensheid, en onze goddelijkheid te aanvaarden wanneer we van menselijk spiritueel-menselijk worden.

Jennifer Hoffman

 

Bron : Nieuwetijdskind

 


 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees