Website hacked.

Website was gehacked. Het kan zijn dat de website nog niet optimaal werkt.

Deze generatie is onder vele namen gekend, inclusief Indigo en Kristal Kinderen, Sterrenkinderen, Licht Kinderen.
Onder welke naam ze ook gekend zijn, ze zijn een generatie die we nooit eerder gezien hebben en ze hebben speciale behoeften, gaven en talenten. De Kristal en Indigo Kinderen vertegenwoordigen de nieuwe, hogere energiepatronen die arriveren om de vibrationele frequentie van de Aarde te veranderen. Deze nieuwe reeks bezorgt informatie over deze kinderen en de prachtige gaven die ze naar de wereld brengen.

 

 

De Kristal Volwassenen werden in de jaren '50 en '60 geboren. Ze brachten de energie van de hedendaagse Kristalkinderen op de planeet om haar op de komst van deze prachtige kinderen voor te bereiden. De Kristal volwassenen zijn attent, gevoelig, hoog intuïtief en zeer spiritueel. Hun energie vermengt zich niet goed met dat van de derde dimensie en velen van hen volgen een pad dat hen buiten de hoofdstroom houdt omdat de energie dikwijls moeilijk voor ze te hanteren is.Terwijl Indigo volwassenen rebels en actiegericht zijn, zijn Kristal volwassenen heel anders. Zij bewegen zich veel stiller, geduldiger en zijn niet zo agressief als Indigo's, maar niettemin volhardend. Vele Kristal volwassenen zijn degenen die de spirituele beweging in de jaren '70 en '80 begonnen, over onderwerpen schreven waarvan niemand iets afwist of begreep, maar ze volhardden in hun inspanningen, wetend dat anderen uiteindelijk van mening zouden veranderen.

Kristal Volwassenen hebben problemen met de Verschuiving omdat de energie zo gepolariseerd wordt dat ze zich bijna in tweeën gedeeld voelen, niet wetend waar ze hun energie moeten stoppen. Meer dan anderen voelen ze de veranderende energie, het energetisch loslaten en de angst waar veel mensen doorheen gaan gedurende deze tijd.Omdat ze zo meevoelend zijn moeten ze er hard aan werken om geen deel te worden van de gekte die veel mensen op dit tijdstip voelen. Veel Kristallijnen Volwassen schrijven me en vertellen me over hun worstelingen om jobs te vinden die betekenisvol zijn en waarmee ze hun levensonderhoud kunnen verdienen. Voor Kristal Volwassen is de ondernemingsomgeving van de laatste 10 jaar te uitdagend, dus zoeken ze andere manieren van tewerkstelling. Omdat ze hun pad nog niet gevonden hebben worstelen ze ermee om positief te zijn over de tewerkstellingsmogelijkheden die ze kiezen in een maatschappij die materieel succes boven alles waardeert.

De sleutel voor Kristal Volwassenen om met de Verschuivingsenergie te werken, is zich erop te concentreren geaard te blijven en de chaos rondom hen niet hun energie te laten schenden. Eén van hun gaven is empathie, maar dit moet getemperd worden met een bepaalde hoeveelheid afstand, of ze kunnen het gevoel hebben dat ze de concentratie verliezen en letterlijk in een soort energetische leegte te "drijven". Kristal Volwassenen die Kristal kinderen hebben kunnen met hun kinderen samenwerken, die heel bewust zullen zijn van hun onzekerheid en deze zullen vooral getroffen worden wanneer hun ouders niet geaard zijn en hun kinderen leren hoe ze de energetische verschuivingen moeten hanteren. Kristal kinderen zijn hier om de energie van de mensen en de planeet te helen eens de Verschuiving voltooid is. Ze hebben ons veel over healing te leren en een opmerkelijk vermogen om geconcentreerd te blijven op hun gaven en hun ware Zelf, zelfs in het oog van chaos.

Als je een Kristal Volwassene bent en de behoefte hebt om te beginnen schrijven, spiritueel les te geven of jezelf te engageren in een of andere spirituele lering, volg dan je intuïtie. Alles wat je aandacht en concentratie trekt is iets wat je op dit moment nodig hebt en dat je zal helpen toelaten dat de energie door je en om je heen stroomt en dat je niet de angst oppikt. Volg je intuïtie, wees in vrede en let op je Kristal kinderen en je zult sterker door de Verschuiving komen, met meer zelfvertrouwen in je kunnen en in staat je gaven uit te drukken om de Kristal kinderen te helpen de wereld te helen.


Bron: Jennifer Hoffman.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees