Website hacked.

Website was gehacked. Het kan zijn dat de website nog niet optimaal werkt.

De tijd is gekomen voor een volledig ontwaken. Jij die ervoor koos om vanuit de duisternis omhoog te blikken naar het licht, jij bent gezegend om de komst van de nieuwe dag op Aarde te aanschouwen. Omdat je hart ernaar verlangde om vrede te zien daar waar oorlog heerste, om vertroosting te verlenen daar waar wreedheid domineerde en om liefde te kennen daar waar angst het hart bevroor, heb je het voorrecht gekregen om de voorbodes te zijn voor werkelijke heling op Aarde.

De Schepper heeft jouw handen gekozen om de eenzamen te bereiken, jouw ogen om de onschuld in de schuldigen te zien en jouw lippen om woorden van troost te uiten voor hen die gewond zijn. Er hoeft geen pijn meer te zijn! Jullie hebben al te lang gedoold in duistere dromen; nu is het tijd om in het licht te stappen en te staan voor dat wat waar is. Angst moet nu verdwijnen, voor altijd en jullie hebben de macht om dit te laten gebeuren. Kinderen van het licht

Alleen jij kan jezelf terugvinden. Al je antwoorden zitten binnenin. Je moet nu de lessen uitdragen die je zelf geleerd hebt. Jouw inzicht is niet alleen voor jou bestemd maar om een bedroefde en vermoeide wereld verder te leiden naar een rustige plek in een nieuw bewustzijn.
Ga voort en wees een boodschapper van de hoop. Wijs de weg in heling door voorop te lopen met alles wat je hebt. Jouw broeders en zusters zullen je volgen en wanneer je het portaal der beperkingen gepasseerd bent, word je verenigd en herenigd met allen die verloren dreigden te raken. De Schepper verliest niemand. Kies het pad van vergeving en je zult tranen van vreugde huilen door al het goede wat je aan zult treffen in anderen.

Ga voort en leef het leven van een wezen van licht dat je van oorsprong bent. Je bent belangrijk, je bent nodig en je bent het waard. Sla nooit meer die mantel van angst om je heen om het licht voor je gezicht af te wenden. Je bent niet geboren om te falen; je bent voorbestemd om te slagen. De hoop van de wereld ligt in jouw gemoed en wees verzekerd van succes als je staat voor Hem Die jou schiep.

 

Bron:nieuwetijdskind

 

 

 

 

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees