Website hacked.

Website was gehacked. Het kan zijn dat de website nog niet optimaal werkt.

Indigo- en Kristalkinderen zijn kinderen die op een hogere energie zitten. Dit houdt in dat ze alles op een andere manier ervaren. Ze zijn zeer gevoelig voor de energieën om hun heen en kunnen daar ook (veel) last van hebben. Omdat ze een andere energie hebben kunnen ze vaak allergisch reageren op voedsel. Velen zijn uitermate gevoelig voor suiker en chocolade, teveel hiervan maakt ze agressief. Ze houden meestal niet van traditioneel eten, maar hebben een ‘dure’ smaak.

 

Soms lijkt het er ook op dat ze van de lucht leven, dit is het lichtvoedsel wat ze dan tot zich nemen. De Indigo- en Kristalkinderen hebben zeer verschillende kenmerken, deze bespreek ik hieronder.


• Indigokinderen


De Indigokinderen zijn kinderen van de Nieuwe Tijd. Ze worden Indigokinderen genoemd, omdat ze geboren worden onder de straal van violet. Indigo is een menging van violet en paars. Zij zijn ongeveer vanaf de jaren tachtig geboren. Deze kinderen zijn hooggevoelig en pikken veel beelden, gevoelens en informatie op.

Indigokinderen zijn vaak kinderen met dyslexie, gedragsstoornissen zoals ADHD en autisme. Niet de oorzaak van hun problemen, maar vooral de verkeerde wijze waarop er met de Indigokinderen omgegaan wordt, zorgt ervoor dat het kind niet functioneert en tegen veel problemen op school aanloopt. Een Indigokind is intelligent, maar ook vaak ongeïnteresseerd en ongeconcentreerd en heeft daardoor aanpassings- en gedragsproblemen. Dit komt omdat het kind voornamelijk de rechterhersenhelft gebruikt ipv het rationele linker gedeelte. Het zou goed zijn om deze kinderen veel vrijheid te geven. Daardoor kunnen ze beter tot hun recht komen en datgeen gaan doen waarvoor ze hier op aarde zijn. Het is triest te moeten zien dat deze kinderen door medicijnen vaak verdoofd worden en zo hun gevoeligheid, spirituele gaven en strijdvaardige energie verliezen.

Als ze geen begrip vinden voor hun ‘anders zijn’ dan kunnen Indigokinderen agressief, terugtrekkend of afwachtend reageren. Ze blijven dit doen tot in het extreme met maar één reden: mensen wakker maken. Ze blijven confronteren of ze worden ziek, hyper-actief of non- actief tot er inzicht komt. Vaak reageren deze kinderen met een bepaalde klacht of gedrag op hun ouders. Zeker als zij voor hen zijn gekomen op aarde. Het is niet altijd zo dat deze kinderen iets moeten leren. Vaak komen zij om hun ouders iets te leren, al is het alleen maar bewustwording van het kind en zijn energie.    

De Indigokinderen willen graag gerespecteerd worden als kinderen en behandeld als gelijken (volwassenen). Deze kinderen verdienen onze eerbied, in plaats van dat we ze een etiket op plakken of vol stoppen met medicijnen, want dan ondermijnen we een geschenk uit de hemel! Indigokinderen zijn strijdlustig en zijn gespitst op onoprechtheid. Zij zijn hier om oude systemen (zoals de overheid, het onderwijs en legale systemen) die niet langer integer zijn te transformeren. Om deze taak te realiseren hebben zij vaak driftbuien en een vastbesloten wil. De Indigokinderen maken het pad vrij door alles wat niet goed is weg te halen en dan nemen de Kristalkinderen het over om de weg te wijzen naar een veiliger en zekere wereld.

• Kristalkinderen

De Kristalkinderen hebben opaalkleurige aura’s met prachtige pasteltinten. Het eerste wat opvalt bij de Kristalkinderen zijn hun grote doordringende ogen, die als het ware je ziel binnendringen. De generatie Kristalkinderen neemt wereldwijd heel snel toe. Ze zijn gelukzalig en hebben een opgeruimd karakter, vergevingsgezind en makkelijk in de omgang. Ze hebben direct contact met de engelen energieën en leven vanuit hun zielkern. Zij zijn hier om de Nieuwe Wereld te brengen en manifesteren. Zij zijn de richting aanduiders voor waar wij als mensheid op afstevenen.

De Kristalkinderen hebben telepathische gaven waardoor zij vaak pas op latere leeftijd gaan praten (3 of 4 jaar). Ze communiceren met hun Kristallijnen, van geest tot geest. Ze gebruiken een combinatie van telepathie, zelfbedachte taal van tekens en geluiden om duidelijk te maken wat ze willen. De problemen komen als ze door medische/onderwijspersoneel bestempeld worden als kinderen met abnormale spraakpatronen of zelfs autistisch.

Kristalkinderen zijn extreem gevoelig voor alles in hun omgeving: geluiden, kleuren, geuren, voedsel, chemicaliën, vervuilers, negatieve emoties, pijn van anderen, groepsbewustzijn en elektromagnetische frequenties. Door deze gevoeligheid zijn het vaak zeer kwetsbare kinderen. Ze hebben tijd voor zichzelf nodig en doen het niet goed in groepen, aangezien weinig anderen hun behoefte aan eenzaamheid, balans, verjonging en diepe rust begrijpen.

Kristalkinderen voelen een diepe liefde voor kinderen en dieren en hebben een opmerkelijke manier om verbinding te maken met alle wezens. Ze hebben een dagelijks samenzijn met de natuur en de elementen nodig. Water is erg goed voor ze (om te reinigen en kalmeren), werkt verfrissend en verhoogt hun energie. Het kan zijn dat ze hulp nodig hebben bij het leren gronden van hun eigen energie. Ze reageren ook goed op lichaamswerk, massage en energiewerk.

Kristalkinderen laten niet snel hun emoties zien, uit angst dat ze de controle verliezen. Hierdoor kunnen ze saai of zonder passie lijken. Ze begrijpen oorlog en hebzucht niet en kunnen zich hierdoor gemakkelijk totaal overweldigd voelen. Wanneer het leven te intens wordt of als ze getraumatiseerd zijn, óf zien en voelen dat anderen getraumatiseerd zijn, zullen ze zichzelf terugtrekken, loskoppelen en beschermen. Ze kunnen periodes doormaken van diepe depressie.

Vanwege de afwezigheid van ego bij de Kristalkinderen stralen ze onschuld, argeloosheid en puurheid uit. En ondanks het feit dat ze vaak rustig zijn, worden ze door anderen bewonderd en voelen veel mensen zich tot hen aangetrokken. Kristalkinderen zullen diepe en blijvende verbintenissen hebben met mensen die de onvoorwaardelijke liefde bieden. Kristalkinderen hebben een sterke verbinding met het hogere zelf, maken van nature contact met hun hoogste leiding en het zijn natuurlijke genezers en vredestichters.


• wie zijn dat?

Veel van de mensen die bij mij een workshop of een meditatiecursus volgen zitten op een andere (hogere) energie en zijn geboren indigo- en kristalkinderen. Misschien herken je jezelf wel in het bovenstaande? Er zijn nog vele anderen kinderen die op een andere energie zitten, waaronder:Dolfijnen kinderen: willen een hogere groepsbewustzijn creëren. Regenboog kinderen: helpen alle wezens op aarde het goddelijke bewustzijn te openen. Gouden kinderen: activeren het Christusbewustzijn in allen, deze kinderen komen van rijken voorbij alle zonnen. Robijnen kinderen: helpen mensen met diepe pijnen.


• Hoe kan je een hooggevoelig kind helpen goed te functioneren?

Gronding-, bescherming- en licht oefeningen zijn één van de belangrijkste dingen die je kan aanreiken aan deze gevoelige kinderen en zeker ook hun ouders. Meditatie zal ze helpen weer contact te maken met de bron waar we allemaal vandaan komen. Dolfijnmuziek werkt ook vaak kalmerend.

 

Bron: Spiritueel begeleider

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees