Website hacked.

Website was gehacked. Het kan zijn dat de website nog niet optimaal werkt.

Ben je ooit geplaagd voor het feit dat je te gevoelig bent? Ik wel! En toch is sensitiviteit een geschenk en geen afwijking van je persoonlijkheid. Het is middel dat ons helpt om de waarheid over mensen en situaties te voelen. Door onze gevoeligheid worden we geholpen bij ons energiewerk,  waardoor dat nauwkeurig en effectief is. Het is het cadeau dat helderzienden helpt om overleden geliefden en engelen te zien. Als je gevoelig bent, voel je alles veel sterker. Je lichamelijke reactie op groepen mensen, chemische stoffen en harde geluiden wordt versterkt. Je hebt moeite met toegevoegde stoffen in voedsel, zoals suiker, cafeïne, conserveringsmiddelen en pesticiden. Je kunt zelfs pijn voelen in heftige situaties! En toch, hoewel deze reacties problematisch lijken, zijn het juist aanwijzingen dat je een gezond intern radarsysteem hebt.

Je sensitiviteit helpt je om ongezonde of ongewone situaties en stoffen te ontdekken en te voorkomen. Terwijl lichtwerkers en indigokinderen supersensitieve mensen zijn, zijn de nieuwe Kristalkinderen  mogelijk zelfs nog gevoeliger!  Als bij ons de gevoeligheid naar een niveau gaat dat vroeger als maximaal werd gezien (bijvoorbeeld 10), gaat de gevoeligheid van kristalkinderen naar een niveau van 15 of 20!

Dit is een van de redenen waarom Kristalkinderen nogal ‘hangen’  aan hun ouders. Kristalkinderen zijn zo afgestemd op de verzorgende en liefdevolle energie uit de menselijke bron, dat ze zich snel en diep verbinden aan deze energie. De liefde die een Kristalkind voelt van een ouder of grootouder herinnert hem of haar aan de goddelijke liefde die het voelde vóór de incarnatie.  Kristalkinderen kunnen het voelen wanneer iemands hart open is.  Zij voelen zich aangetrokken tot diegenen die hen liefde kunnen geven.

Als volwassenen is het onze taak om Kristalkinderen te helpen om de liefde te voelen die anderen ook in zich hebben. Ook als een leraar of klasgenoot geen volledig open hart heeft, kan het Kristalkind leren om het goddelijk licht in die persoon te zien.  Een goede vergelijking is om het kind te vertellen dat iemands innerlijk licht als de waakvlam van een gasfornuis is. Als we de intentie vasthouden dat we het licht willen zien, kunnen we het in iedereen zien. Ook in mensen die niet op een liefdevolle manier handelen. Doordat we dat licht zien kunnen we zelfs de ander uitdagen om liefdevoller te handelen. Daardoor wordt de vrije wil van de ander niet beperkt – uiteindelijk zijn liefde en vrede de spirituele waarheden en de hogere wil van ons allemaal. Natuurlijk is het belangrijk om je kind te helpen bij het leren zien en voorkomen van sommige situaties en mensen, als het kind daartoe van nature aangetrokken wordt.

Kristalkinderen zijn uiteraard gevoelig voor de huidige wereldenergieën. Ze kunnen voelen wanneer je stress hebt of angstig bent. Deze gevoelens kun je beter niet ontkennen als je kind vraagt wat er met je aan de hand is. Het is belangrijk om je kind te leren dat het goed in staat is om gevoelens te onderscheiden. En toch moeten we de kinderen ook niet belasten met negativiteit. Ik vind het wel goed om onze basisgevoelens ten opzichte van kinderen toe te geven, om vervolgens uit te leggen dat je er op een gezonde manier mee om gaat. Bijvoorbeeld door meditatie, lichaamsoefeningen, creatieve bezigheden of door gesprekken met vrienden. Op die manier krijgen kinderen bevestiging van hun gevoelens, maar leren ze ook meteen hoe het op een gezonde manier met zijn of haar eigen overweldigende emoties kan omgaan.

De engelen vertellen me dat de kinderen hun krachtige spirituele werk blijven voortzetten om de wereldvrede te bewerkstelligen. Dat doen ze in hun droomreizen. De Kristalkinderen vormen een krachtig netwerk van healers en leraren op het astrale vlak. De engelen zeggen: “Laat hun kleine lichaam je niet voor de gek houden. ‘t Zijn tamelijke oude zielen, ervaren veteranen in het uit de knoop halen van dingen die de mens zo nu en dan verstrikt. Hun onschuld komt voort uit een perfect vertrouwen in het goddelijke.“ We mogen God bedanken voor de Kristalkinderen. Zij zijn een rolmodel voor ons allemaal.

 


Bron: Doreen Virtue

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees