Website hacked.

Website was gehacked. Het kan zijn dat de website nog niet optimaal werkt.

"The Indigo Evolution" is een documentaire die probeert om de vraag te beantwoorden - zijn deze 'Indigo's ' alleen de grillige begrippen van een paar individuelen omarmen new-age, metafysische overtuigingen, of is er echt bewijs dat ze echt bestaan? Bovenal waarom ze hier zijn en hoe kunnen wij helpen hen bereiken hun doel van het creëren van een wereld die is gebaseerd op de wetten van mededogen en vrede? Interviews met enkele van de meest diepgaande kinderen op de planeet vandaag gecombineerd met overleg met de autoriteiten op het gebied van geneeskunde, psychologie, onderwijs, filosofie en religie geeft informatie voor de kijker te hun eigen conclusies trekken op deze vragen.

 
'De Indigo Evolution' is een documentaire over de verschuiving menselijke, die verder gaan dan de vijf zintuiglijke waarnemingen in een multi zintuiglijke wezen van licht! De term Indigo verwijst naar de Indigo kleur Aura gezien rond bepaalde personen die bepaalde verbeterde mogelijkheden ver buiten hun leeftijd en leren vertonen. Vaak aangeduid als lijden aan een soort van tekort #ADD, ADHD, dyslexie... # hebben deze kinderen duidelijk meer van iets wat de meesten van ons niet herkennen. Hun non-conformiteit aan de autoriteit en de sociale partners conditioning soms verdient ze het label van probleem kinderen.

Indigo evolutie, een avondvullende documentaire van James Twyman, werd vrijgegeven, 28 januari 2006 in meer dan 350 kerken en wellness- en spirituele centra over de hele wereld. De verwachtingen overtrof aanwezigheid aan te tonen hoe rente in het begrip van de "Indigo fenomeen" is gegroeid. Indigo evolutie verlicht het leven van kinderen die worden aangeduid als "Indigo's." De film wordt ze als creatieve, excentrieke en onafhankelijke beschreven. Ongeduldig met de status-quo, deze kinderen bezitten een hoge mate van integriteit en intuïtie. Velen zijn zowel intelligent en begaafde, vaak op het gebied van kunst en technologie, en sommige zijn gezegd om genezing geschenken.

Volgens Indigo evolutie klinkt Indigo's vaak zeer verstandig voor hun leeftijd; echter, ze zijn zeer gevoelig fysiek, emotioneel en spiritueel, en niet altijd comfortabel in hun eigen lichaam. Zij ervaren gemakkelijk zintuiglijke overbelasting te lichten, geuren, geluiden, aanraken en toxines, en hulp in steeds sloeg nodig. Vele Indigo's aandacht en sociale problemen hebben op school en vaak de leraar kunnen corrigeren. Hoewel hun gedrag variëren, strookt hun filosofie van het leven; ze hebben een hoog niveau van sociale bewustzijn en verlangen om te maken de wereld een betere plek. Ze zijn hier om het begin van de gouden tijdperk!
 
 

Video

 
 
 
 
Bron: Youtube
 
{fcomment id=223}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees