Website hacked.

Website was gehacked. Het kan zijn dat de website nog niet optimaal werkt.

Kristine Barnett ontdekte dat haar kleine Jacob, die door artsen was gediagnosticeerd met autisme, gefascineerd leek te zijn door patronen. Jacob, die momenteel een masteropleiding volgt, kreeg als kind te horen dat hij waarschijnlijk nooit zijn eigen veters zou kunnen strikken. Volgens experts heeft het 14-jarige wonderkind uit Indiana een hoger IQ dan Einstein en is hij hard op weg om een Nobeprijs te winnen. Kristine liet haar zoon helemaal zichzelf zijn en richtte zich niet zozeer op de lijst met dingen die hij niet kon doen. Jacob volgde jarenlang speciaal onderwijs dat niet aansloot op wat hij nodig had.

 

jacob barnett

 

De jongen keerde verder in zichzelf en weigerde met mensen te praten. In zijn vrije tijd maakte Jacob uitgebreide kaarten op de grond met wattenstaafjes. Het waren kaarten van plaatsen die hij met zijn ouders had bezocht en hij herinnerde zich nog iedere straat. Tijdens een bezoek aan een planetarium bleek de destijds 3,5 jaar oude Jacob gecompliceerde theorieën over de natuurkunde en de beweging van planeten te begrijpen. Kristine besloot haar zoon thuisonderwijs te geven.

 

 

“Als ouder is het beangstigend om tegen het advies van de deskundigen in te gaan,” schrijft ze in haar memoires. “Maar in mijn hart wist ik dat het niet goed zou komen met Jake als hij speciaal onderwijs zou blijven volgen.” Het thuisonderwijs verliep erg goed. Op 11-jarige leeftijd was Jacob al klaar voor de universiteit. Hij studeert momenteel fysica van de gecondenseerde materie aan de Universiteit van Indiana/Purdue-universiteit in Indianapolis. Jacob heeft een IQ van 170 en werkt aan zijn eigen relativiteitstheorie. “De theorie waar hij aan werkt heeft betrekking op enkele van de moeilijkste problemen in de astrofysica en theoretische natuurkunde,” zei professor astrofysica Scott Tremaine van het Institute for Advanced Study. “Wie ze oplost maakt kans op een Nobelprijs.”

 

 

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees