Nieuwe Tijdskinderen

 

indigo%20kinderen

anita-movrin

Onder de naam Chalcedoon, een steensoort, is maandag Ik Ben Bewust Onderwijs (IBBO) van start gegaan in de wijk Oosterboer in Meppel. De school is gestart met zeven leerlingen. De nieuwe school is een initiatief van Anita Movrin. Zij had met haar eigen kinderen problemen met het reguliere onderwijs. Haar kinderen zijn hooggevoelig, wat betekent dat ze veel waarnemen en daardoor belemmerd kunnen worden. “Op onze school kunnen kinderen terecht die in het reguliere onderwijs vastlopen,” zegt Movrin. “Het gaat dan vooral om hooggevoelige kinderen. We merken dat er veel behoefte is aan deze vorm van onderwijs.”

Wetenschappers hebben een onverwachte en verontrustende ontdekking gedaan – zij troffen een groot aantal nieuwe en voorheen niet eerder vertoonde menselijke mutaties aan. Sommigen suggereren dat er op Aarde binnenkort fantastische X-mannen zullen rondlopen. Deze super-aardbewoners zijn niet afkomstig uit obscure laboratoria, zoals nog weleens in spannende films te zien is, maar ze komen op natuurlijke wijze ter wereld. Andere onderzoekers zijn minder optimistisch en zien deze onvoorziene ontwikkelingen als mogelijke oorzaak voor nog onbekende veranderingen in het menselijk lichaam.

kh

Als íets onze huidige maatschappij kenmerkt, is het wel egoïsme. Iedereen is zo druk bezig met zorgen dat hij of zij niets tekort komt dat aandacht voor een medemens vaak ver te zoeken is. Zeker als er daar niets te halen valt. Toch waren we niet altijd zo. Toen wij nog jonge kinderen waren, kwam delen ons als iets heel vanzelfsprekends voor. Iets waar eigenlijk verder niet over na wordt gedacht.  Dit wordt bewezen in een sociaal experiment van de actiegroep Action Against Hunger. Ze zetten 20 kinderen in paren apart en er werd hen verteld dat ze moesten wachten naast een tweetal borden met een afdekschaal erover heen.

Waarom ben je hier ? Dit is een vraag die je op twee manieren kunt bekijken. Waarom bestaan wij ? en waarom zijn wij hier nu op Aarde ? Door Joost van Berkom ik zal met de eerste vraag beginnen.Waarom bestaan wij ? Alle zielen samen in het gehele universum maakt God. God zelf heeft geen lichaam en is dus geen man of vrouw of elk ander wezen dan ook. God is pure energie, licht. We leven dus in een uitdijend universum en God heeft het geschapen. God zelf heeft dus geen lichaam en heeft zichzelf opgedeeld in ontelbare stukjes licht , waarvan jij er een bent zodat ze zichzelf kan ervaren.

Het verhaal over een 5-jarige schotse jongetje dat z'n vorig leven herinnert. Het speelt zich af in 2008. Sinds dat hij 2 jaar was en kon spreken vertelde hij reeds over z'n 'andere' familie ergens anders, dit van vóór zijn geboorte. De details dat hij verteld komen met een precisie overeen op een paar details na. Pas na 3 jaar besliste z'n moeder, tegen de raad van iedereen in, om echt naar de plek te gaan waar hij beweert ervoor geleefd te hebben. Het huis werd gevonden. Het gezicht van Cameron, het jongetje, werd lijkbleek toen hij zag en besefte dat het niet meer was zoals vroeger. Ook was z'n geliefde moeder en zusters en broers daar ook niet meer.

Volgend jaar augustus 2006, gaat het gebeuren: dan opent in Breda het Orion College, de eerste door het Rijk gefinancierde middelbare school die spiritualiteit als insteek kiest, haar deuren. Verantwoordelijk voor dit unieke initiatief zijn Kitty Janssen en John Broeckaert, beiden 48 en al jaren werkzaam binnen het voortgezet onderwijs. In dit artikel doen ze hun ideeën uit de doeken. "Leerlingen volgen geen onderwijs, onderwijs volgt de leerling". Eigenlijk wilden ze dit schooljaar al van start gaan, maar vanuit Den Haag werd daar een stokje voor gestoken. Geen probleem, want het komend jaar biedt extra voorbereidingsmogelijkheden.

Huilen kan dieper gaan dan men doet vermoeden.Vaak voel ik bij kinderen dat ze niet op deze aarde willen zijn. Ouders vertellen hetzelfde omdat een ander medium dit eerder tegen hun heeft gezegd. En bij sommige ouders blijft het daar ook bij omdat het iets is wat zogenaamd bij een NTK hoort. Maar zo hoeft het niet. Als kinderen niet op de aarde willen zijn is dit wel degelijk op te lossen of goed te begeleiden. Het is mogelijk om als ouder jouw kind te leren hoe geweldig het hier is en hoe mooi het hier is, (mits je dit zelf kunt voelen) door een kind te helpen angsten te overwinnen en niet nieuwe angsten voor het kind te creëren.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees