Genezing met behulp van is niet alleen echt mogelijk, maar ook een heel bijzondere ervaring  Behalve hemelse taken hebben Engelen ook aardse taken. Wat de laatste betreft zijn ze er om onze planeet en alles wat daarop leeft te beschermen en te helpen op de juiste manier te evolueren. Ze zijn er ook om ons te steunen en te begeleiden bij onze levensprocessen, onze heelwording en bij onze pogingen problemen ‘de baas’ te worden. Ze zijn altijd om ons heen, blij als het ons goed gaat, met ons begaan als we het moeilijk hebben. Ze grijpen altijd in wanneer dat nodig is en, als ze daarvoor onze toestemming hebben, laten ze zich soms ook zien en/of horen.

 

Als we ons verstand uitschakelen kunnen we heel direct met hen communiceren. Ze hebben ons onvoorwaardelijk lief en een groot respect voor ons als mens en vooral voor onze Vrije Wil en aangezien ze veel humor hebben zijn de contacten met hen altijd vrolijk en gezellig. Mede omdat zij ons ook nodig hebben om zelf te kunnen evolueren zijn ze dankbaar voor elke uitnodiging van onze kant en hoe vaker we bewust van hun hulp gebruik maken, des te beter het met ons en hen gaat.
 

Ervaringen met Engelen lukken niet met het verstand; ze vinden op een ander niveau plaats. Het verstand is hier juist een belemmerende factor, wat ook verklaart waarom ervaringen met Engelen veel vaker voorkomen tijdens gevaarlijke of levens bedreigende situaties: omdat het verstand dan geblokkeerd en uitgeschakeld is kunnen wij een bepaalde realiteit in onszelf zien die wij onder normale omstandigheden verdringen. Zodra het verstand echter weer actief wordt, trekt het deze ervaring in twijfel.

Vanaf het begin der tijden komen de Engelen veelvuldig in de bijbel voor, van het eerste boek van het Oude Testament tot het laatste boek van het Nieuwe Testament en niet alleen in bijrollen. Ze grijpen in het verloop van aardse gebeurtenissen in. Ze zijn verkondigers, brengen visioenen en interpreteren deze, ze verschijnen in dromen, geven waarschuwingen, redden, geven verklaringen enzovoorts. Ze leven in het Licht van God en zijn Boodschappers van het Goddelijke.

Bron: Isismaat

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees