Natuurwezens bestaan al sinds het begin van de Aarde. Sinds de val zijn we echter steeds verder van elkaar afgescheiden geraakt. Nu komt de tijd om weer samen met elkaar in contact te treden. In dit eerste deel van het bijzondere interview met Vera, Eric, Nienke en Lydia van natuurwezens.nl gaan we in op de wondere wereld van de deva's, kabouters, kobolden, feeën, elfen, nimfen, eenhoorns, draken en vele anderen. Sinds de val van Atlantis, zo'n 13.000 jaar geleden, zijn de drie grote rijken: de hemelse of kosmische rijken, het mensenrijk en de rijken van de natuurwezens, elementalen en deva's van elkaar gescheiden geraakt. We hebben daardoor het contact met de natuur verwaarloosd en natuurwezens zijn naar de sprookjeswereld verbannen.

 

Natuurwezens

Het rijk der natuurwezens, deva's en elementwezens hebben het vermogen tot manifestatie en zijn daarmee de brengers van de vorm op Aarde. De mens is met zijn vrije wil de initiatiefnemer, en de kosmische engelen rijken zijn er voor de inspiratie.

Vera, Eric, Nienke en Lydia werken al jaren samen met de verschillende rijken om naar een nieuwe harmonische Aarde toe te werken. In de nieuwe tijd, die nu is aangebroken, schuiven de drie grote rijken langzamerhand weer in elkaar. Het doel is om samen meer vreugde, schoonheid, harmonie en liefde op de Aarde te creëren.

In deze introductie aflevering maken we kennis met Vera, Eric, Nienke en Lydia en de verschillende natuurwezens. Hoe zijn ze tot hun ontmoetingen en samenwerking gekomen en wat zijn hun kwaliteiten?

In de vervolgaflevering van volgende week gaan we dieper in op de val van de verschillende rijken, de terugkeer naar de nieuwe tijd en hoe je zelf weer contact kunt maken met de natuurwezens!

Tijdens de uitzending heeft Lydia een tekening gemaakt van de beelden die ze waarnam. De tekening is hiernaast te zien. Lydia geeft de volgende uitleg bij haar tekening: 

"Aan het hoofd van de tafel zit Feeënkoningin Fantasia. Zij heeft dit gebeuren, dit interview, deze opnamen, gearrangeerd. Al denken wij dat we dit als mens zelf gedaan hebben... Lady Astrea en Quan Yin inspireren de mensen in de opnameruimte en daar omheen. Achter Lady Astrea en Quan Yin is Diganda te zien. Zij smeedt met haar energie alles tot één geheel. De eenheid waar wij allemaal bewust of onbewust naar streven.

Het is de eenheid in alles, het bestaan van zoveel verschillende (Natuur)wezens en hun taak en het feit dat Moeder Aarde een levend wezen is, wat als boodschap de ether ingestuurd wordt. Dit wordt op deze manier beeldend weergegeven. Deze tekening verbeeldt wat er energetisch plaats vond tijdens de opnamen. Onderaan de tafel stroomt de boodschap, de woorden en de inspiratie in een krachtige lila energie naar alle delen van de planeet. Deze energie zal meer mensen inspireren om zich in te gaan zetten voor - en samen te gaan werken met de Natuurwezens en Moeder Aarde."

 

Voor meer informatie kan je kijken op de website van:

Nienke, Eric, Vera en Lydia: natuurwezens.nl
Vera Koenen: lichtwerktechnieken.nl
Lydia van Oort: tekenmedium.nl

Bron: Earth Matters

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees