Natuurwezens

fantasia

Deel 2 van het interview met Vera, Eric, Nienke & Lydia van natuurwezens.nl. In dit deel gaan we dieper in op de wereld van de natuurwezens. Hoe is de val van de verschillende rijken gekomen en hoe ziet de nieuwe tijd eruit? Ook hebben we het over hoe je zelf weer contact kan maken met de verschillende wezens uit de natuurrijken. Sinds de val van de drie grote rijken is het contact onderling steeds minder en minder geworden. Nu komt de tijd om weer met elkaar samen te gaan werken. Door het contact aan te gaan en samen te werken, kunnen we de aarde herstellen naar haar oorspronkelijke liefdevolle staat van zijn. Een wereld vol liefde, harmonie, vreugde en schoonheid.

Natuurwezens

Natuurwezens bestaan al sinds het begin van de Aarde. Sinds de val zijn we echter steeds verder van elkaar afgescheiden geraakt. Nu komt de tijd om weer samen met elkaar in contact te treden. In dit eerste deel van het bijzondere interview met Vera, Eric, Nienke en Lydia van natuurwezens.nl gaan we in op de wondere wereld van de deva's, kabouters, kobolden, feeën, elfen, nimfen, eenhoorns, draken en vele anderen. Sinds de val van Atlantis, zo'n 13.000 jaar geleden, zijn de drie grote rijken: de hemelse of kosmische rijken, het mensenrijk en de rijken van de natuurwezens, elementalen en deva's van elkaar gescheiden geraakt. We hebben daardoor het contact met de natuur verwaarloosd en natuurwezens zijn naar de sprookjeswereld verbannen.

Elementalen

Dierbare Mensen van Mijn Planeet, Ik Ben Gaia, jullie zuster, jullie vriendin, jullie partner en jullie planeet. Ik wil gedurende een moment vanuit mijn Hart Chakra in Mauï, Hawaï tegen jullie spreken. De zoete Essentie van mijn Liefde stroomt dwars door dit grasgroene land met de altijd aanwezige passaat winden en doordrenkt mijn Aarde met de nevelige regen. Elk van mijn talrijke bloemen spreekt over mijn grote creatieve kracht, en het warme weer staat mijn mensen de vrijheid toe om in mijn wateren en op mijn kusten te spelen. Vanwege de schoonheid en harmonie van mijn hart, hebben heel veel mensen ernaar gestreefd om mijn land, mijn oceanen en mijn stranden te bezitten, maar IK BEN VRIJ, want ik ben een VROUW die GEEN man - of vrouw - kan bezitten.

EarthAirFireWater

Mijn trouwe Ascenderenden, Ik ben jullie Moeder Aarde. De leden van mijn Elementalen Koninkrijk zijn krachtige energie wezens die mij onophoudelijk helpen mijn fysieke vorm te creëren en te handhaven. De hoogste frequentie expressies van het Elementalen Koninkrijk, die jullie als aarde, lucht, vuur en water kennen, is de Elohim, die de scheppers en dragers zijn van mijn derde dimensionale vorm. De Elohim verblijven in de achtste doorgaand naar de twaalfde dimensies om hun assistentie in het Devic Koninkrijk te begeleiden dat resoneert met de vijfde doorgaand naar de achtste dimensies. De Deva’s ontvangen het “Goddelijke Ideaal” van de Elohim en  brengen deze Goddelijke Kwaliteiten over naar het Elementalen Koninkrijk.

Elfjesrots

Hoe ga je om met een kerk vol elfjes die verplaatst moet worden? Voor dat probleem stonden ze in IJsland. Er moet namelijk een nieuwe weg komen in het plaatsje Alftanes, vlak bij de hoofdstad Reykjavik. Juist op die plek lag een grote rots, waarin elfjes zouden wonen. Sterker nog: het zou zelfs gaan om de legendarische elfenkerk Ofeigskirkja. Ragnhildur Jónsdóttir is woordvoerder van de elfen. Ze is ter plekke om erop toe te zien dat de verplaatsing van de elfenkerk goed verloopt. “Toen de elfen zich realiseerden dat deze weg gelegd zou worden vroegen ze om deze specifieke plaats te sparen,” aldus Jónsdóttir. “De wegbeheerder ging akkoord met het versmallen van deze weg. Om de kerk te sparen hebben ze hem naast de lava gezet.”

Op Animal Planet was onlangs een documentaire te zien over zeemeerminnen. Afgelopen zondag keken er 3,6 miljoen mensen naar ‘Mermaids: The New Evidence’, een absoluut record voor de zender. In de docufictie proberen voormalig NOAA-wetenschapper dr. Paul Robertson en journalist Jon Frankel te achterhalen of zeemeerminnen bestaan. De documentaire is een vervolg op ‘Mermaids: The Body Found’. Nadien vroegen mensen zich af of de overheid zeemeerminnen heeft gezien of gevangen, maar de informatie achter slot en grendel heeft opgeborgen.De National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), de Amerikaanse instantie die zich bezighoudt met meteorologie en oceanografie, verklaarde vorig jaar dat er nooit bewijs is gevonden voor het bestaan van ‘aquatische humanoïden’.

Evolutie van Mens en Natuurrijken

Wij als natuurwezens, Deva’s, waterwezens en boomgeesten waren ooit samen met jullie menselijke wezens in een enorme liefdessfeer. We verstonden en zagen elkaar in het eerdere Lemurië en Mu als één groot stralend en genietend Hart-Rijk. We ademden in pure schoonheid met jullie.  Daarna werden we gescheiden en hielpen we jullie 13000 jaar met harmoniseren en het leven lichter te maken zonder dat jullie het wisten!

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees