Kijkend naar de lange geschiedenis van de mens op onze planeet dan heeft het er alle schijn van dat eens in de zoveel tijd de aarde als het ware wordt ge-reset. Bijna de hele bevolking verdwijnt dan en het kleine groepje wat toch iedere keer weer overleeft, begint dan telkens helemaal opnieuw. Er ligt een overweldigende hoeveelheid bewijs aan oude voorwerpen, rotstekeningen, verhalen en oude steden waaruit blijkt dat er vóór onze tijd hoogwaardige beschavingen op aarde waren. Dan gebeurt er iets in de vorm van verschrikkelijke natuurrampen of een kernoorlog waardoor de aarde eigenlijk weer op een soort nulpunt terechtkomt, een reset.Op dit moment zijn er veel mensen op aarde die het gevoel hebben dat we weer op zo’n punt in de tijd zijn aangekomen. Dit staat bij hen los van zaken zoals een Mayakalender en de datum 21 december 2012. Het ontstaat omdat er een soort collectief (onder)bewustzijnsgevoel is wat zegt dat de wereld zoals die nu reilt en zeilt niet veel langer zal standhouden. Dit gemeenschappelijke fenomeen is bijvoorbeeld fysiek gemeten vóór de aanslagen van 11 september 2001 in New York en bleek achteraf te hebben gepiekt in de periode voordat de vreselijke gebeurtenis plaatsvond.

Er zijn simpelweg teveel dingen die bijvoorbeeld te ver, teveel, te erg of te oneerlijk zijn. Even heel kort door de bocht: de wereldeconomie en het financiële stelsel zijn een puinhoop die bovendien met de beste wil van de wereld niet te repareren zal zijn. Er zijn teveel schulden en er is teveel gebakken lucht. Het geld zoals wij dat kennen heeft geen enkele onderliggende waarde en zal daarom binnen al te lange tijd dan ook niets meer waard zijn.

Er zijn teveel heftige veranderingen gaande op de aarde zelf. Zaken die we nog nooit eerder in onze geschiedenis hebben meegemaakt zoals het breken van tektonische platen. Een zeebodem die letterlijk omhoog komt en een record aantal vulkaanuitbarstingen en aardbevingen.

De derde factor waar "te" voor staat is de mens zelf. Waar je ook kijkt, men is agressief en op oorlogspad. Nog nooit zijn de onderliggende verschillen tussen mensen zo groot geweest. Het lijkt dat er werkelijk overal onrust heerst en men echt probeert om met elkaar in oorlog te komen.

Is deze periode dan misschien toch de tijd dat er dramatische omwentelingen op aarde zullen plaatsvinden? Is het moment aanstaande december, één die wij 2x in de 26.000 jaar meemaken, dan toch het punt waarop de aarde gereset zal worden?

En zo ja, zullen er dan grote groepen mensen ascenderen naar de vijfde dimensie, waarbij een (nog veel grotere groep?) wordt achtergelaten om een korte donkere toekomst tegemoet te gaan? Of zijn de mensen die nu op aarde leven, afgezien van een enkeling misschien, gewoon nog niet zo ver dat ze een dergelijke stap kunnen maken?

Waar spirituele mensen spreken over ascenderen, zo hebben Christenen het erover dat wij in de eindtijd leven en bereiden zij zich vol vertrouwen voorb op de “opname”. Ook hier telt weer dat de ongelovigen zullen worden achtergelaten met diezelfde korte donkere toekomst voor ogen.

Als we er echter even gemakshalve vanuit gaan dat er misschien niemand gaat ascenderen en dat er ook niemand wordt opgenomen, dan hebben we allemaal dezelfde (onzekere) toekomst voor de boeg.

Dan zullen we waarschijnlijk moeten hopen op onze buitenaardse vrienden om te zorgen dat geen van de psychopaten die nu de wereld regeren dingen proberen te doen die inderdaad de aarde letterlijk en figuurlijk zullen resetten.

Zo schreven wij vorige week dat het lijkt alsof men bewust aanstuurt op een Tweede Cuba crisis door een land als Rusland te provoceren zoals Turkije, zoveel lijkt duidelijk, dat in opdracht van de NAVO/Amerika heeft gedaan.

En inderdaad, zoals verwacht, heeft Rusland gereageerd en actie ondernomen. In opdracht van Poetin is er afgelopen weekend de grootste test geweest van Russische nucleaire wapens sinds het einde van de Sovjet Unie in 1991. Daarnaast zijn er in grote haast een fiks aantal van het gevreesde Russische Pantsir-S-400 antiraket en artilleriesysteem overgebracht naar de zuidelijke grens van Rusland, die met Iran en Turkije.

Het schijnt bovendien dat de Russen (Poetin) helemaal erg boos zijn omdat men in de Kaukasusgebieden een groot aantal bases heeft opgerold die toebehoorden aan de door de Amerikanen ondersteunde Al Qaida. Ook Rusland weet uiteraard dat deze zelfde groeperingen achter de vernietiging en chaos zitten in zowel Lybië als Syrië en dat de NAVO/Amerika er op uit is om controle te krijgen over de olievelden in het Midden Oosten.

Kortom, het lijkt erop alsof alle betrokken partijen oorlog willen. Het lijkt erop alsof men een serie acties en reacties in beweging zet die steeds meer het lot van de wereld in de waagschaal stellen.

Is het dan misschien niet zo vreemd dat er de laatste dagen weer een stroom van wereldwijde Ufo meldingen is? Is het nu misschien tijd geworden op in te grijpen voordat een aantal heethoofden echt te ver gaat? Is het misschien nu niet de tijd om de aarde opnieuw te resetten?

Voor al die mensen die denken dat de buitenaardsen een oogje in het zeil houden en ervoor zullen zorgen dat we de komende tijd in vrede op aarde kunnen leven, hieronder een prachtige opname van een vijftal Ufo’s boven Mansfield in Engeland van enkele dagen geleden.

 

Update 20:00

Helaas bleek de Ufo video-opname onderaan dit artikel niet echt te zijn. Een oplettende lezer ontdekte dat deze video gemaakt was met een Flight Simulator programma. De video is inmiddels vervangen door een échte Ufo video, gemaakt door onze lezers Ronald en Suzan. We weten van deze mensen zeker dat ze betrouwbaar zijn en het zijn ook nog opnames van boven Nederland.

 

Video

 

 

Bron:Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees