Dierbaren, De volgende paar dagen zou het kunnen lijken alsof je binnenstebuiten gekeerd bent. Niet in termen van trauma of pijn, maar dat je anders denkt en functioneert. Misschien anticipeerde je op een pijnlijke ontmoeting met anderen om slechts te ontdekken dat een sluier van de één of andere soort opgetild is en je hen niet langer vreest of een rancune bezit - dat je emotioneel op een andere plaats bent. Of iets dat een fysieke reactie in werking gezet zou hebben zoals hooikoorts jou niet langer op dezelfde manier beïnvloed. Misschien had je eens grote dosissen van allergie medicaties nodig om stuifmeel tegen te gaan. Nu ontdek je bij jezelf dat je allergievrij bent of dat je tot een mindere graad beïnvloed wordt.

 


Wie ben je nu? Inderdaad wie? Ben je een nieuw wezen met nieuwe inzichten en reactief of slechts een opgewaardeerd Oud Tijdperk wezen? Je bent zowel beide als geen van beide. Want hoe meer je van jouw volledigheid binnenin jouw wezen toestaat, hoe meer uniek je wordt. Tegelijkertijd, is jouw Oude Tijdperk persoonlijkheid niet verloren - slechts vermeerderd door meer inzichten en cellulaire structuren. Ben jij de jij van gisteren? Ja. Ben jij de Nieuwe Tijdperk jij? Ja. Want je voegde dimensies, acties en geloven/overtuigingen toe. Misschien vrees je dat je de Oude Tijdperk jij zult verliezen, dat je vrienden en verwanten waar je toegenegen van houd verloochend. Dat het worden van een echt Nieuw Tijdperk persoon betekend dat je alles op moet geven - inclusief jezelf.

Iets dergelijks is niet het geval. Denk in termen van computers. Computers voegen veel aan jouw leven toe - maar toch blijf jij jezelf met het toegevoegde vermogen om beter te begrijpen en te creëren wat je wilt. Zo ook is het waar voor de Nieuwe Tijdperk jij. Je "vermoord" niet de Oude Tijdperk jij, je voegt slechts eigenschappen toe die je helpen om in jouw 3D wereld te leven - en zeer zeker helpen zij jou om de sluiers te vermijden die jou tegenhouden van het verhuizen naar en door andere dimensies. Je opende een ander boek van kennis die jouw acties en interacties zou kunnen veranderen - maar dat niet hoeft te doen. Laat ons dit uitleggen. Toen je op de middelbare school afstudeerde, beloofde je om vrienden te blijven met middelbare school kameraden. Om slechts te ontdekken dat jouw nieuwe leven niet zo belangrijk voor hen was, noch waren hun nieuwe levens zo belangrijk voor jou. Hoewel je met affectie aan hen terugdenkt en met hen omgaat op reünies en gemeenschapsbijeenkomsten, zijn zij niet de eerste mensen waar je contact mee zoekt tijdens een noodsituatie of vreugde.


Zo is het ook met jouw Nieuwe Tijdperk leven. Misschien zal je een wisselwerking hebben met een cirkel aan vrienden die je decennia lang gekend hebt - misschien ook niet. Je zult met diegenen omgaan die jou helpen je zo goed mogelijk te voelen. Natuurlijk, niemand kan jou je beter laten voelen - dat is jouw eigen verantwoordelijkheid. Tezelfdertijd, zijn er diegenen die jou aanmoedigen om te bruisen met vreugde, die met jou kunnen spelen zonder dat je hun handelingen door jouw emotionele wezen heen moet filteren, die van jou houden voor wie je bent - niet voor wie zij willen dat jij bent. Dan zijn er diegenen die van jou verwachten om binnenin een box van hun maaksel te passen. "Je zou dit of dat moeten doen en zeggen of ik zal niet gelukkig zijn." Dezen zijn de wezens - ofwel vrienden, medewerkers of verwanten - waarvoor je zult kiezen om niet veel mee om te gaan, zo niet helemaal, van de rest van jouw leven in dit leven. Je weet wie zij zijn en wat zij verwachten. Jij bent veranderd, maar zij niet.


De mensen die in/naar hun Nieuwe Tijdperk wezens verhuizen zijn degenen waarmee jij je het meest comfortabel zult voelen. Betekend dit dat je alleen om zult gaan met diegenen die Nieuwe Tijdperk gedachten verwoorden? Helemaal niet. Net zoals dat dit waar is voor diegenen die zichzelf labelen als Christenen of die van een andere religie zijn wiens handelingen weinig te doen hebben met liefde, sommigen die Nieuwe Tijdperk geloven/overtuigingen spuien zullen zich licht, vreugdevol en liefdevol voelen. Anderen zullen weinig anders aanvoelen dan diegenen waarmee je omging en die probeerden het Oude Tijdperk te behagen. Labels betekenen weinig. Het is het gevoel dat vanuit hun wezen straalt dat jouw kompas zal zijn van juistheid.De energieën van de laatste paar dagen hebben jullie geholpen deze extern gerichte denkbeelden af te danken van wie je zou moeten zijn en met wie je om zou moeten gaan. Vervangen met een wetenschap die niet in woorden omschreven kan worden die wij beschikbaar hebben.


Jouw fysieke wezen zal ook minder behoefte hebben om jouw aandacht te richten op wat voor aspect dan ook dat jij jezelf in het verleden ontzegd hebt te herstellen/genezen - emotioneel en/of spiritueel - terwijl jij in/naar jouw innerlijke eerlijkheid verhuisd. Jullie zijn overgegaan in/naar een volledigheid - spiritueel, emotioneel en fysiek - welke jouw Oude Tijdperk patronen drastisch zal veranderen, maar niet jouw Oude Tijdperk persoonlijkheid teniet zal doen. Jij bent groter dan - niet minder dan zoals sommigen van jullie verwachten toen jullie jullie innerlijke wezen begonnen te verschuiven. Je kunt je afvragen of het loslaten van anderen emotioneel pijnlijk is. Hoe meer je verschuift hoe minder je de behoefte zult hebben om met diegenen om te gaan die wensen dat jij blijft zoals je was voordat jouw overgang begon. Maar dan natuurlijk, is iets dergelijks niet langer meer mogelijk.


Alles dat van wie dan ook vereist is die wenst om zich met jou te verbinden is om jou te accepteren met al jouw prachtige nieuwe facetten. Waarom dan, kan jij niet op jouw beurt hen accepteren met wat voor facetten dan ook die zij wensen uit te stallen? Aldus verlang je dat. Het is slechts dat als zij hun facetten beperken tot 3D wezens van het Oude Tijdperk, dat jullie dan weinig gemeen met elkaar hebben. Maar als zij beslissen om hun wezen op te waarderen naar wat voor dimensie dan ook voorbij de 3de, dan voelen zij zeer comfortabel, dan zullen jullie meer te delen hebben - net zoals dat dit waar is voor diegenen waar je zo toegenegen van hield op de middelbare school, maar waar je nu weinig meer gemeen mee hebt. Zo zij het. Amen

 

Bron: Denk met je hart

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees