Dierbaren, De weg voorwaarts en naar boven in jullie bewustzijn is nu meer op één lijn gekomen met de vreugde en schoonheid die binnenin jullie ziel verblijft, en dit geeft een stijging aan gevoelens van uitbreiding en oneindige mogelijkheden. Stel jullie zelf open tot het nieuwe panorama van nieuwe aanvangen en sta jullie zelf toe om de overvloed van het universum te ontvangen als het jullie de vervulling brengt van jullie diepste en lang vastgehouden dromen. De weg die voor jullie ligt is opgeruimd en alles dat er vereist is, is de openstelling van jullie hart om het toe te staan binnen te komen.

 


Laat jullie verbeelding opstijgen met vreugdevolle anticipatie van de aankomst van een nieuwe dag, eentje die een schone lei is waarop het leven van jullie keuze geschreven kan worden, alles dat er vereist is, is jullie actieve deelname. Volg de begeleiding van jullie oprechte verlangens en durf groots te dromen. Zie de mogelijkheid dat je al het goede dat het leven te bieden heeft kunt ontvangen. Velen van jullie zijn gereed om voorbij de oude paradigma's te gaan terwijl jullie naar hun ontbinding kijken die voor jullie ogen plaatsvindt. Jullie zijn de katalysatoren voor de veranderingen die nu plaatsvinden. Jullie zijn op een punt aangekomen op jullie paden dat vertrouwen en geloof vereist dat alles goed is en dat het nieuwe leven wenkt. Draag dit geloof iedere dag en volhard in jullie bedoelingen om het in/naar manifestatie te brengen. Er vindt heel veel activiteit plaats in de etherische rijken op manieren welke jullie kan ondersteunen bij jullie inspanningen.


Deze tijden vereisen voortdurend een herwaardering van jullie verwachtingen en inzichten/waarnemingen van hoe de dingen verondersteld worden te zijn. In waarheid, als je het al opgemerkt hebt, gebeurt het meeste van dit nooit zoals werd beoogd en dat is omdat er machten aan het werk zijn geweest om jullie bezig te houden met meer onmiddellijke bekommernissen zoals de noodzaak voor de basis benodigdheden van het leven. Deze machten zweren samen om jullie afgeleidt te houden van het focussen op de meer belangrijke waarden in het leven die levensverbeterend zijn en welke een mate aan vrijheid voor behoefte of gebrek zouden brengen. Het is een consumerende wereld waar jullie in leven en jullie zijn het, die moeten beslissen onderscheid te maken tot welke mate jullie door zullen gaan er een actief deel van uit te maken.

Een eenvoudiger leven met verlaagde verwachtingen van het aanschaffen van de laatste gadgets en objecten zou ruimte geven om een leven te bevorderen dat gevuld is met de geneugten van eenvoudige en diepgaande genoegens dat alleen maar iemands opmerkzaamheid en waardering vereist. Een prachtige wolkenformatie in de lucht op een lieflijke dag kan grote momenten van vreugde en waardering brengen. Een prachtige zonsondergang aan het einde van de dag kan je zegenen met diens inspirerende en verheffende boodschap van eindeloze schoonheid die beschikbaar is om in je op te nemen en te genieten van overvloedige genoegens. Overal om jullie heen is het bestaan van een kwaliteit van leven dat weinig financiële uitgaven vereist. Deze worden vrijelijk en overvloedig gegeven door de Elementale Wezens die jullie iedere dag van dienst zijn, eenvoudig voor de zuivere vreugde ervan.


Merk alle wonderen van de natuur op die jouw woning en omgeving omringen, want overal waar je kijkt is er schoonheid. Zie de schoonheid in de harten van jullie dierbaren als zij ernaar streven een leven te creëren dat meer gemak en plezier voor hun genoegens zal brengen. Kijk voorbij de verwachtingen naar de prachtige kleine geschenken die zij iedere dag geven zonder daar iets voor terug te eisen. Maak het geluk van een ander jouw prioriteit en je zult ontdekken dat in het brengen van geluk aan de ander je altijd dat geluk naar jouw eigen zelf brengt. Geef dagelijks dank voor alles dat je hebt en alles dat je ontvangt, want op deze manier, zal het je meer van hetzelfde brengen.

 

Bron: Denk met je hart

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees