Al enkele weken melden zich uit alle hoeken van het land mensen bij Niburu met vragen over sylphiden en chemtrails. Het begrip sylphe of sylphide is door de beroemde arts en theoloog Paracelsus in omloop gebracht. Paracelsus, die het element zink zijn naam gaf, omschreef sylphiden als onzichtbare wezens of elementalen van de lucht. Een elementaal is verbonden met één van de vier elementen uit de oudheid. Paracelsus vatte ze als werkelijk bestaande wezens op. In de 16e-eeuwse geschriften van hem duiken beschrijvingen van deze wezens voor het eerst op.

 

Laten sylphiden de chemtrails verdwijnen

 

Traditioneel worden er vier soorten onderscheiden: gnomus of aardelementalen, ondine of waterelementalen, sylphe of luchtelementalen en salamander of vuurelementalen. In modern occultisme is een sylphe een inwoner van een element, een entiteit met een bewustzijn. Ook in de antroposofie is sprake van elementalen. Soms wordt met de term alle aan de natuur verbonden wezens bedoeld.

Sylphiden worden in het algemeen gezien als geesten of elementalen van de lucht. Ze kunnen naar verluidt gigantische kunstige wolken in de lucht maken. De sylphiden laten niet alleen mooie kunstwerken achter in de lucht, maar lijken ook de chemtrails op te ruimen. In 1858 werden sylphen en sylphiden omschreven als verdichte luchtgeesten van het mannelijke en vrouwelijke geslacht, ‘die den mensch, in de vervulling zijner wenschen, zouden behulpzaam zijn’.

 

 

 

Bron: Niburu

{fcomment id=2423}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees