Dierbaren, Dank je wel voor het accepteren van jouw betoverende nieuwe rol van een sprankelende producer voor diegenen die wensen om te volgen. Sommigen van jullie twijfelen aan die gedachte want jullie voelen je niet alsof jullie sprankelen - of zelfs stralen. Jullie voelen je saai en grijs. Iets dergelijks is helemaal niet het geval, maar jullie zien jezelf nog niet zoals wij en anderen dat doen. Inderdaad, jullie sprankelingen stralen door jullie meest moeilijke dagen. Sommigen van jullie voelen zich alsof jullie in een grijze wolk leven. Zelfs als je het gevoel hebt alsof je niets produceert of wat dan ook voelt, jij schijnt net zo helder als de zon door de wolken heen schijnt.

 

Misschien vraag jij je af waarom een dergelijk onderwerp in deze tijd belangrijk is - of dat de bewering van helderheid zelfs geloofwaardig is. Wij herinneren jou eraan dat kinderen en niet-mensachtigen naar jou schijnen te worden aangetrokken. Je hebt misschien vogels, insecten of grotere essenties rondom jou heen zweven. Of kinderen die gebiologeerd zijn door jouw aanwezigheid. Je hoeft slechts te glimlachen naar kleine kinderen en zij merken jou op - zeer vaak, retourneren ze jouw glimlach.Want kinderen en niet-mensachtigen staan open voor jouw stralende aanwezigheid.

Misschien herinner jij je religieuze kunstwerken met halo's boven de wezens geportretteerd. Iets dergelijks is nu voor jou waar - hoewel je het niet ziet of bespeurt. Besef je wel dat een halo louter een artistiek middel was van het laten zien van een gouden, zonneschijn aura - zoals jij nu hebt? Wederom, twijfel je aan de geldigheid van deze verklaring - waarom merkt de persoon waar jij oncomfortabel mee bent jouw zonneschijn aura niet op? Misschien doen zij dat wel - en is dat het waarom zij met ongemak of zelfs kwaadheid reageren op jouw aanwezigheid.

Jij bent voorbij het dromen over een nieuw leven. Jij bent ernaar overgegaan. Die laatste verklaring schijnt voor de meesten van jullie niet mogelijk te zijn. Jullie gaan door met werken, spelen en reageren schijnbaar net zoals jullie altijd reageren. Iets dergelijks is niet het geval. Als je diegenen zou vragen die nog niet overgegaan zijn naar hun nieuwe leven, zouden zij doorgeven dat jij rustiger en liefdevoller schijnt te zijn dan voorheen.

Die verklaring is niet een dicteren van hoe je zou moeten zijn, maar een indicator van hoe je bent hoewel je het nog niet voelt. Deze nieuwe jij is het resultaat van jouw veranderde gewaarwordingen/inzichten over jouw huidige leven en vele anderen. Wij beloofden jullie dat jullie je huidige 3D leven en vele anderen zouden herstructureren - zo niet alle - wanneer jullie eenmaal naar jullie nieuwe leven verhuisd waren. Jullie hebben dat dus gedaan. Jullie hoeven slechts aan jullie zelf te erkennen dat iets dergelijks waar is.

Derhalve een volgend stukje van Zelf-liefde. Jij hebt jouw persoonlijke bergen verhuisd om een nieuw leven en een Nieuwe Aarde te creëren. Nu moet je erkennen wat kinderen en andere Aarde entiteiten al weten - dat jij een heldere en stralende zon bent voor iedereen die jou tegenkomt. En jouw heldere sprankeling moedigt anderen aan om jouw leiding te volgen - net zoals dat waar was voor diegenen geportretteerd op religieuze schilderijen.

Jij bent een Lichtdrager, een baken. De meesten van jullie begrepen die zinsnede niet, "baken van Licht" was letterlijk bedoeld. Dat was het en dat is het. Hoewel jullie niet de laatsten zullen zijn om een gouden aura rondom jullie heen te creëren, zijn jullie de eerste groep in dit leven.Jullie zijn de bakens van Licht die opgemerkt worden door diegenen die zichzelf toestaan om naar zelf-liefde terug te keren. Iets dergelijks is de "aardse standaard" voor nu en voor altijd.Een standaard die jullie durfden te creëren. Jullie hoeven louter te geloven dat jullie dat aldus gedaan hebben.

Jonge kinderen en niet-mensachtigen hebben nog geen gewaarwordingen/inzichten gecreëerd over wat er mogelijk is. Het is voor jullie tijd om te verschuiven naar hetzelfde.Alles is mogelijk.Jullie hebben een gouden aura van zonneschijn en sprankelingen voor iedereen die zichzelf toestaat te voelen dat iets dergelijks waar is - inclusief jullie zelf.

Zo zij het. Amen.

 

Bron: Denk met je hart

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees