Tegenwoordig zijn veel mensen te zwaar of worden ze geplaagd door verschillende kwalen, zoals te hoge bloeddruk, uitputting, allergieën, astma, een slechtafweersysteem en het chronisch vermoeidheidssyndroom. Veel van dat lijden wordt veroorzaakt door te weinig lichaamsbeweging en een ongezond dieet. Het probleem is echter niet alleen lichamelijk, maar ook energetisch. Daarom is het zo belangrijk te werken met ons energieveld en subtiele lichaam. We kunnen ons beroepen op oude wijsheid om oplossingen te vinden voor ons hedendaagse dilemma. Door eenvoudige bewegingen uit te voeren kan ons energievel worden vergroot, genezen, verheven en gereinigd. De gezondheid herstelt zich snel door geconcentreerde inspanning. In dit hoofdstuk leert u enkele aanvullende oefeningen waarmee u krachtige, directe en goede resultaten bereikt om uw energieveld te veranderen. Al deze oefeningen zijn eenvoudig te leren. Ik garandeer u dat uw leven snel zal veranderen als u eenvoudige bewegingen dagelijks uitvoert.


 


'alleen het licht dat we in onszelf hebben aangestoken, kan op andere schijnen.'

 
Opwarming van energie


De volgende eenvoudige opwarmingsoefening voor meer energie duurt 3 minuten en bestaat uit zeven stappen. De oefening geeft direct een positief resultaat. Ze stimuleert de pranastroom door uw systeem en vergroot uw energieveld. Gebruik deze eenvoudig kloppende of wrijvende beweging om helderder te kunnen denken en uw innerlijke kracht, vertrouwen en positieve gedachten te vergroten. Ze Beschermen u ook tegen negatieve gevoelens, gedachtevormingen en andere atmosferische energieën. In slechts 3 minuten verandert uw geest, lichaam en ziel. Oefen het nu. Het is belangrijk om vlak voor u deze oefeningen gaat doen, voldoende water te drinken tot u geen dorst meer hebt.

1. Met 2 of 3 vingertoppen van een hand klop of strijk u gedurende tien seconden over het dikke gebied aan de buitenkant van uw andere hand.    Dat punt bevindt zich ergens halverwege tussen waar de pink begint en de pols buigt. Doe het zelfde bij de andere hand. Dit werkt stressverlagend en brengt uw lichaam tot rust.

2. Klop of wrijf de zijkanten van uw duim en vingers gedurende tien seconden tegen elkaar aan het begin van het nagelbed. Dat brengt uw interne organen in evenwicht.

3. Klop of wrijf over de achterkant van uw hand tussen de ringvinger en de pink bij de knokkel. Ondertussen kijkt u beurtelings naar boven en naar beneden, naar links en rechts en schuin opzij. Dat brengt uw hersenen in balans. Terwijl u dit doet, kunt u neuriën om toegang te krijgen tot uw rechterhersenhelft en van een tot tien tellen om toegang te krijgen tot uw linkerhersenhelft.

4. Met 3 vingertoppen van beide handen klopt of wrijft u gedurende tien seconden over de bovenkant van uw hoofd, in de buurt van 'zachte plek' waar uw wandbenen samenkomen.

5. met twee of drie vingertoppen van beide handen klopt of wrijft u gedurende tien seconden net boven het begin of brede deel van de wenkbrauwen; boven de linkerwenkbrauw met de linkervingers en boven de rechter wenkbrauw met de rechter vingers.

6. Begin aan de achterkant van uw hoofd en streel langs uw rug naar beneden. Dit is een rug spoeling die u energie zal geven. Het verwijderd ook giftige stoffen, afval en blokkades uit uw systeem.

7. ' Rits' uw energielichaam dicht door van uw schaambeen tot aan uw kin een denkbeeldige rits dicht te trekken. Doe dit drie keer achter elkaar en maak bij de derde keer een beweging alsof u het energieveld met een sleutel op slot doet.

 

Bron: Aura's lezen en beïnvloeden

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees