De ervaring van onvoorwaardelijke Liefde begint in jouw Hart, niet in het Hart van iemand anders. Maak niet jouw bekwaamheid om van jezelf te houden voorwaardelijk aan iemand anders diens bekwaamheid om van jou te houden.” Paul Ferrini.Deze woorden stelden mij in vrijheid, toen ik hen voor het eerst hoorde. Het was de bevestiging van iets dat ik voor zolang binnenin mij heb gevoeld, maar ik had er nooit woorden aan gegeven. Het was precies het tegenovergestelde van wat de maatschappij geprobeerd heeft mij al die jaren te laten accepteren. Ware Liefde is Grenzeloos. Wanneer jij van jezelf houdt heb je geen angst om alleen te zijn.

 


Het alleen zijn is een kans om zelfs meer van jezelf te houden! Je weet dat Liefde in het Universum grenzeloos is. Als één persoon, of vorm de interesse in jou verliest, of jou afwijst, weet je dat het liefdevolle Universum meer vormen in de toekomst zal verstrekken.Beëindig jouw angst! Vertrouw op een liefdevol Universum. Jij bent jouw eigen rechter, jury, en beul. Jij bent ook vrij, op ieder moment, om jouw eigen verlosser te zijn. Wanneer jij jouw geliefde in iedereen ziet, dan wordt iedereen jouw geliefde. Open je onverschrokken voor Liefde en al Diens veranderende vormen. Willend wat niet alleen het beste voor jezelf is, maar ook voor jouw geliefde. Zelfs tot aan het punt dat je kunt accepteren als het op een dag zou leiden naar de scheiding van het partnerschap.

Wanneer je gefundeerd bent in jouw begrip dat je een eeuwig wezen bent dan weet je dat we nooit waarlijk gescheiden zijn, en geen enkele scheiding is eeuwig. Je weet dat we op bepaalde tijden samenkomen en soms gaan we samen door een specifiek leven heen, en op andere keren hebben we andere dingen die we gescheiden moeten ervaren.Het is tijd om de angst van vrijheid met diegenen waarvan wij zeggen van hen te houden te beëindigen. De woorden "Ik houd van jou, en ik wil nu bij jou zijn", worden een prachtige zinsnede, en de hoop in mijn hart dat ik jou kan helpen om jouw grootste goed te bereiken, kan zijn voor ons grootste goed. Ik zou ervan houden voor jouw grootste goed om bij mij te zijn, maar ik weet dat dat niet altijd het geval hoeft te zijn.
 
Niet langer probeer ik om Liefde bij me te houden. Want wanneer ik probeer om Liefde bij me te houden besef ik dat ik het vernietigd heb. Ik geniet van mijn tijd alleen, en vrees het niet langer meer. Ik hoef een ander niet te manipuleren om te voorkomen dat ik me alleen voel. Want wanneer ik alleen ben, ben ik nog steeds samen met mijn Liefde voor mezelf, en dat is echt een heel goed iets geworden! Als ik afgewezen wordt door iemand, zwelg ik niet in het gevoel onwaardig te zijn. Ik weet dat ik Liefde ben, en dat Liefde overal om mij heen is. Waar zou ik vrees voor moeten hebben?
 
De uitkomst is gegarandeerd! Wij zijn in een uitbreidend Universum en daarom zullen wij allemaal op een dag dezelfde plek bereiken. We zullen allemaal uiteindelijk verlichting bereiken. Dus doe niet moeilijk aangaande jezelf. Span je niet in om jezelf te forceren om te gaan waar je nog niet gereed voor bent om naartoe te gaan. Want dit gaat niet over het bijblijven met wie dan ook, het gaat over het kennen van jezelf! Probeer niet om een gelukzalig gevoel te forceren als je het niet voelt. Het gevoel zal uit zichzelf arriveren, vanzelfsprekend, wanneer het de juiste tijd is.
 
Je bent precies waar je momenteel zou moeten zijn. Liefde is overal om jou heen, als je het alleen maar zou kunnen zien. Het is grenzeloos, en wanneer je in staat bent om ermee in stroming te komen, kan je een expressie van grenzeloze Liefde voor jezelf en anderen worden. Alleen jouw overtuigingen kunnen jou uit de stroom vandaan werpen, en alleen jouw overtuigingen kunnen jou in de stroom houden. Terwijl het blijven in de stroom de voorkeur heeft, (wanneer wij ons herinneren dat we eeuwige wezens zijn) kunnen wij ook beseffen dat onze tijd in de stroom mettertijd zal toenemen en ons zal verzekeren dat gelukzaligheid, verlichting en grenzeloze Liefde uiteindelijk voor ons allemaal permanente staten  zullen zijn!!
 
 
Lees ook:
 
 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees