Lieve Vrienden! Ik kreeg vanochtend deze boodschap van de CC's, en het schijnt te bevestigen wat velen van ons de laatste tijd gevoeld hebben: "Dank je wel dat je wederom bij ons te rade gaat. Want zie je, de lijnen mogen aanvoelen alsof zij minder dan druk zijn op het moment, maar in feite, zijn zij drukker dan ooit, maar nu, is er zoveel achter de schermen gaande, dat het het beste is om jullie erbuiten te houden. Niet omdat wij jullie op wat voor manier dan ook niet vertrouwen, maar omdat wat er gaande is van een dergelijke omvang is, dat het voorbij jullie vermogens van een menselijke geest is om zelfs maar te proberen het te penetreren.

 

 

Want zie je, de rijken die tot dusverre verborgen zijn voor jullie leergierige ogen, zijn te allen tijd in staat van hoge paraatheid als het ware, en wij laten niets aan het toeval over. Vandaar het schijnbare gebrek aan informatie dat er naar jullie allemaal doorgefilterd wordt. Wij weten dat dit voor sommigen een oorzaak voor consternatie is, omdat zij dit op zullen nemen als een zeker teken van alarm, maar laat ons slechts zeggen dat zelfs als je geen deel uitmaakt van iets hiervan dan ook, het niet betekend dat je niet van vitaal belang bent in dit proces. Want dat zijn jullie allemaal, ofschoon het op de manier is welke niet alles omvat dat er gaande is.

Want zoals wij er zovele keren eerder over gesproken hebben, maken jullie allemaal deel uit van een gigantische opeenhoping van wezens, allen, in hart en nieren, met dezelfde drijfveren, namelijk die van het herstellen, op wat voor manier dan ook, van het Licht op deze prachtige planeet van jullie. Jullie rol is inderdaad een onontbeerlijke rol, want zoals jullie nu onderhand heel goed weten, zijn jullie de enigen die de grenzen overschrijden die jullie fysieke wereld en de delen die wij bewonen scheiden. Met andere woorden, jullie zijn de grondbemanning, maar jullie maken ook deel uit van de hemelse bemanning, om een dergelijk woord te gebruiken, en dus, handelen jullie als de verbinding tussen die twee.

Maar nu, zullen jullie allemaal je min of meer voelen alsof je hier gestrand bent, helemaal alleen, zonder een duidelijke ondersteuning vanaf onze zijde van de sluier. Niets zou meer onjuist kunnen zijn, wij berispen jullie niet met dit te denken, want deze bijna sinistere stilte zal voor velen meer schijnen te zijn dan een klein beetje onheilspellend en een slecht teken. Maar wij zeggen weer, vertrouw ons wanneer wij jullie wederom vertellen dat alles inderdaad volgens plan gaat, en wanneer de tijd juist is, zullen jullie allemaal met zoveel Licht en zoveel informatie overspoeld worden dat deze fase snel vergeten zal zijn.


Nogmaals, wij zijn ons goed bewust van de nood waar jullie nu aan lijden, ofwel zijnde van jouw fysieke lichaam of het is meer van een stress aangaande jouw mentale capaciteiten, maar alsjeblieft blijf op koers en weet dat dit inderdaad een zeer belangrijk deel van het geheel is. Jullie worden er NIET buitengelaten, jullie worden eenvoudigweg op iedere mogelijke manier beschermd zodat jullie in staat kunnen zijn te functioneren in de zeer, zeer belangrijke rol die jullie hebben, namelijk als die onontbeerlijke link tussen de twee zijden van de sluier. En als zodanig, maken jullie er fantastisch werk van, zelfs wanneer jij je voelt alsof je alles in elkaar wilt schoppen en het allemaal op wilt geven. Want jullie zitten hier voor 100% in, zelfs wanneer jij zelf blijft zeggen, "zo moet het genoeg zijn", jullie doen om dit proces te helpen versnellen zoveel als dat jullie kunnen. En daarvoor, kunnen wij niet meer dan dankbaar zijn. Dus weet dat wij jullie nooit in de kou zullen laten staan, maar voor nu, weet dat jullie het meer dan gebruikelijk zullen voelen zijn, aangezien wij een laag profiel zullen houden om deze fase van de operatie zo soepel als mogelijk is te laten verlopen. Dank je wel, dat zal alles voor nu zijn, wij vertrekken."


Dit zijn inderdaad uitdagende tijden, en het is niet gemakkelijk om gemotiveerd te blijven wanneer zowel het lichaam en de geest aanvoelen alsof zij slechts ergens willen gaan onderduiken. Maar ik weet ook diep van binnen dat er niets is dat ik meer wil dan om door te blijven gaan, ongeacht hoe zwaar het bij tijden is. Wij ZIJN het aan het doen, en wij doen het samen, en samen zullen wij slagen met door deze periode van stilte heen te duwen, deze "leegte" die altijd komt voor een volgende grote verschuiving. Dus dank je wel allemaal voor het een deel hiervan te ZIJN, en voor het toevoegen van jullie Licht aan deze cirkel, en aan deze planeet. Met veel liefde en dankbaarheid van mij, Aisha

 

Bron: Denk met je hart

{fcomment id=2360}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees