In de boodschap van vandaag wil ik jullie een alternatief pad aanbieden. Want zovelen van ons zijn alsmaar bezig geweest met schoonmaken, schoonmaken en nog eens schoonmaken; of we nu dachten dat we onze eigen karmische patronen en cellulair geheugen aan het schoonmaken waren, of dat we ons ervan bewust waren dat wat we in ons eigen lichaam schoonmaken, we ook schoonmaken voor het collectieve bewustzijn ten behoeve van Al Dat Is. Hoeveel tijd je ook al bezig mag zijn geweest met schoonmaken, het zal je verbazen dat je je leven niet hoeft door te brengen met het eindeloos schoonmaken en zuiveren om te kunnen ervaren wat hier geproefd, genoten en belichaamd kan worden. Resoneert dat? Als ik dat zeg?

 

maxresdefault


"Ja! Dat pad zou ik wel willen. Ik zou graag willen ophouden met de constante noodzaak om te zuiveren, schoon te maken en te helen. Ja, daar schrijf ik me voor in! Ook al zeg ik het alleen maar, inclusief de bijwerkingen. Wie geeft er om bijwerkingen? Haal me weg uit het schoonmaken, reinigen...!"

En voordat ik het ga hebben over het alternatieve pad, wil ik zeggen dat het niet noodzakelijkerwijs verkeerd is om het pad van schoonmaken, reinigen en ontwarren te gaan … alleen moet er een moment komen op je reis waar je van die fase overgaat in die van een nieuw paradigma. Want je kunt zo ongeveer voor altijd in de schoonmaak- en zuiveringsfase zijn. Je kunt elke handelwijze van jezelf bekijken en er van binnen een spotlicht op zetten. En de spinnenwebben schoonmaken, de vibratie van negatieve gedachten proberen te verschuiven, het cellulaire geheugenreservoir leegmaken, de kast met schaamteloosheden uit het verleden leegruimen, alle personen uit je verleden vergeven - uit dit leven en vorige levens, uit parallelle levens. Je kunt al dat werk doen en je zou erachter kunnen komen dat het lijkt of er steeds meer dingen naar boven komen om opgeruimd te worden. Heb je dat ervaren? Dat net als je denkt dat je het allemaal opgeruimd hebt, jij je omdraait en terugkijkt en het lijkt of niets ooit is aangeraakt? Op een bepaald punt moet je uit de fase stappen van schoonmaken, helen en zuiveren.

Om de andere reis te begrijpen, hoef je slechts je bewustzijn daarheen te verplaatsen. Want het is niet zo dat als je in de helende fase bent er een stem klinkt die zegt: "Oh, je bent nu helemaal heel, je mag nu door naar de volgende fase." In beginsel ben je en blijf je in de fase van heling en zuivering tot jij je vanuit de macht van je eigen goddelijke autoriteit (zelf) verplaatst naar die andere fase. Want we wachten allemaal totdat het Universum ons vertelt dat we door kunnen naar de volgende fase; maar JIJ bent het Universum dat erop wacht totdat jij het jezelf vertelt...nou...je kunt het vandaag nog aan jezelf vertellen! Zoals: "Onder de macht van mijn goddelijke autoriteit denk ik dat ik meer dan genoeg heb van deze carrousel van schoonmaken, helen en zuiveren. Ik ben een beetje duizelig, ik ben het helemaal beu! Ik zou graag doorgaan naar de volgende fase van mijn reis. En in plaats van erop te wachten totdat iemand anders het lint doorknipt en officieel bevestigd dat ik er klaar voor ben, denk ik dat IK degene ben die me dat gaat vertellen." Klinkt dat niet leuk?

Maar voordat we dat gaan doen, laten we het nog even hebben over het doel van helen, zuiveren, reinigen en transformeren. Want er zijn een heleboel genezingswijzen in deze wereld die je leren hoe je al die dingen kunt doen, maar waar dient het voor. Waar het voor dient is, dat wanneer je jezelf reinigt van wat we noemen energie met een lagere trilling, cellulair geheugen, karma en wat er nog meer zij, je ruimte creëert om energie van de hogere trilling te verankeren. Dat is dus waar, en het essentiële wat je hierbij moet weten is dat als je genoeg cellulair puin hebt opgeruimd, je energie van een hogere trilling gaat verankeren door je meer bewust te worden van de keuzes die meer kracht hebben en aanmoedigen tot meer bewustzijn daarin; en beginnen er gevolg aan te geven in je dagelijkse leven. Wat je dat in feite vertelt is, dat als heling, schoonmaken, reiniging en zuivering de ruimte creëren opdat je meer bewust kunt zijn van de keuzes van een hogere trilling die je wilt verankeren en implementeren in je leven...hoe zou het zijn als je je focus op één lijn zou brengen met het spel, je slechts van de keuzes met hogere trillingen bewust te worden en dat met de tijd waarin je die nieuwe keuzes in je leven implementeert, het cellulaire puin uit zichzelf verdwijnt? Klinkt dat niet als een leuker spel?

Dus we helen, we transformeren, we reinigen herhaaldelijk om de ruimte schoon te maken zodat we bewust kunnen worden van de keuzes waar we ons eerder niet bewust van waren. Als we bewust kunnen worden van de keuzes die voor ons hoogste goed zouden zijn, hoeven we niet door te gaan met helen en schoonmaken. Men hoeft alleen te helen en op te ruimen om uit de ontkenning te komen en om zich bewust te worden van dat waar men zich eerder niet bewust was. Maar als je al een energetisch gevoelige ziel bent ben je niet onbewust.

Een energetisch gevoelige ziel is in feite hyperbewust. Deel van het probleem is dat er leringen zijn die gebaseerd zijn op de 3e dimensie die je voorbereiden op je spirituele reis, die ruimte schoonmaken, die transformeren, die helen en reinigen...en als je iemand bent die begint bij onbewust en beweegt naar bewust, is dat een hele goede gegronde basis. Maar als je een energetisch gevoelige ziel bent, ben je niet onbewust met de behoefte om bewust te worden, je bent hyperbewust. En als je hyperbewust bent betekent dat, dat de meeste van die leringen in de wereld je een spirituele vergunning geven om niet te evolueren maar om te flippen/gek te worden.

De meeste leringen in de wereld hebben echt goede bedoelingen, maar als een energetisch gevoelige ziel zich begeeft in sommige van deze stap voor stap procedures, tjonge jonge dan kunnen ze het in een wervelwind van verwarring veranderen."O mijn God, accepteer ik wel wat is? Accepteer ik nu wat is? En nu dan? En nu? Doe ik het nu? O mijn God!" Dat is niet wat de leringen bedoelen over te brengen.  Niets in de spirituele wereld is bedoeld om ons gek te maken. Ik geef je een vuistregel: Als een lering je niet ontspannen laat voelen en je vertraagt, is het niet de goede lering voor jou.

"O mijn God, ben ik wakker? Slaap ik nog? Ik denk dat ik slaap - ben ik wakker? O mijn God! Als ik wakker zou zijn, zou ik me dit niet afvragen...Wie vraagt zich dit af? Wie is de stem die dat zegt? Wie is degene die er getuige van is? O mijn God! Besta ik echt?"

Klinkt dat allemaal behulpzaam? Nee! Jullie zijn energetisch gevoelige zielen..jullie zijn al hyperbewust. Wat we moeten leren om te doen, is om dat hyperbewustzijn te gronden met de focus. Wat is de focus? De focus is dat de meest krachtigste grondstoffen in het Universum keuzes zijn. De keuzes die het moedigst zijn, die de hoogste wijsheid belichamen, hebben de hoogste trillingsfrequentie en hoe vaker ik keuzes maak die niet gelijk zijn met het onderbewustzijn van de wereld om me heen, maar die een nieuwe trillingsenergie voortbrengen die de hoogste wijsheid in actie implementeren en belichamen, begin ik me anders te voelen in mijn lichaam en vervolgens begin ik de wereld om me heen anders te zien...In de loop van de tijd zal het de wereld veranderen die ik ervaar terwijl ik doorga energie met hogere trilling te verankeren voor het welzijn van allen, enkel door elke dag mijn keuzes te gebruiken om mezelf te verbeteren, om moediger te worden, om zachter te worden, om langzamer te worden, om opener te worden, om ontvankelijker te worden.

Elke dag zeggen we bij het ontwaken: mag ik bewuster, moediger, liefdevoller, enthousiaster en dankbaarder zijn dan de dag hiervoor; en ook al was ik gisteren het meeste dat ik ooit geweest ben, maak ik dat vandaag tot mijn startpunt en ga ik waar ik nooit eerder ben geweest. Als dit je interesseert, zul je niets meer te verwerken hebben. Je hoeft je nergens meer spiritueel mee te verzoenen, omdat heling, reiniging, verzoening en verwerken ons afleiden van de keuzes die op onze aankomst wachten. Je hoeft het niet te doen op de manier waarop het wordt gedaan. Je kan het doen op de wijze zoals het altijd al bedoeld was te gebeuren. En als je weigert om het 'keuzes spel' te spelen... nou ja hoe geestdriftig, moedig, machtig en liefdevol kun je zijn in een wereld die niet vanuit zichzelf, als eerste op die wijze handelt. Als je dit spel speelt (keuzes spel), stopt deze gekmakende chaos en gekte!
En ik zeg jullie vanuit al mijn onderzoekingen, dat ik zal garanderen dat wanneer jij je aandacht erop richt om elke dag betere keuzes te maken en er niet over te oordelen zoals "Ik moet goede keuzes maken omdat ik de poort naar ascentie niet wil missen..." Die bestaat niet! We zijn al geascendeerd, we zijn alleen maar aan het uitspelen wat al gebeurd is. (opm: hij maakt zijn zin hier niet af: begint met 'als' maar er volgt geen 'dan'; hij heeft het echter al eerder gezegd, dus je mist het niet)

Dus als je dit niet gebruikt om jezelf te beoordelen, maar je het gebruikt om jezelf te inspireren en krachtiger te maken komend vanuit die andere plek van opwinding/enthousiasme en je zegt tegen je innerlijke kind: "Hey! (want je innerlijke kind is de geestelijke stem van je hart) Hey hart! Ik heb nodig dat je me vertelt welke keuzes we moeten doen voor ons hoogste goed, zodat ik het 'keuzes spel' kan spelen. Zodat jij je veilig voel in dit lichaam en ik kan ontsnappen uit Willy Wonka Land. Dus wat zeg je ervan hart, waarom werken we niet samen, als een team? En Samen als Eén vertel jij me welke keuzes voor mijn bestwil zijn en ik bevrijd me dat ik me zorgen moet maken over keuzes...jij vertelt me welke ik moet maken, daar handel ik op en we zullen de vrijheid ontdekken. Eén keuze per keer."

En niet alleen in je persoonlijke leven maar hoe je energie verankert die de werkelijkheid voor anderen zal veranderen; want we zijn allemaal Lichtwerkers. We zijn allemaal het collectieve bewustzijn aan het schoonmaken, helen en reinigen door wat we voelen en denken. Natuurlijk zijn niet alle gevoelens en gedachtes dingen die we aan het schoonmaken zijn. Sommige gedachten zijn inspiraties die afkomstig zijn van onze goddelijke essentie om ons te inspireren en op te tillen; en sommige gevoelens zijn duidelijk die van begeleiding. Maar de negatieve herhalende gedachten en de negatieve herhalende gevoelens zijn die welke we uit het collectief opruimen precies zoals we ze denken en voelen. Dus wat we voelen en denken wat niet altijd even fijn is, is hetgeen we opruimen uit het geheel.

Maar … zou het niet leuk zijn? Als je in plaats van degene te zijn die opruimt en schoonmaakt voor allemaal, je slechts hoeft te stralen en het Licht te belichamen, dat aan allen brengt wat reeds gezuiverd en schoongemaakt is, en je de wereld alleen maar terug laat spiegelen wat jij voortbrengt?

Om dat te kunnen doen moet je het 'keuzes spel' spelen. Omdat iemand die het levende voorbeeld van wijsheid voor deze planeet is niet rond moet lopen om mensen te vertellen wat ze moeten doen, niet naar familie bijeenkomsten moet gaan en spiritueel advies moet geven. Dat brengt alleen maar meer triggers in jou naar boven om met je mee te nemen naar huis en vervolgens te zuiveren en op te ruimen. "Oh, ik heb geprobeerd ze advies te geven. Ze wilden niet naar me luisteren; dat triggerde me; toen moest ik naar huis om 5 extra rondjes van zuivering te doen."

In plaats daarvan wil ik jullie vertellen wat ik gedaan heb. Ik wil mijn reis met jullie delen. Want er is één ding wat anderen mij nooit hebben geleerd om te doen. I heb - dat weten jullie wel - rechtstreekse boodschappen van Aartsengelen en Opgestegen Meesters ontvangen; vervolgens ging ik door de ervaring te ontdekken dat ze allemaal mij zijn en toen...

Het spel om met gidsen te praten is er nog steeds maar het is slechts een spel binnenin het Universum, het Universum dat zich uitdrukt (speelt) in de vorm. Maar er is iets wat ik vanuit mezelf deed en waarvan ik instinctief wist dat zij het me niet geleerd hadden. En dat ga ik vandaag met jullie delen, het is één van de meest krachtige dingen die je ooit kunt doen. Toen ik net in de positie was gebracht dat ik les ging geven, zo'n 10 jaar geleden, realiseerde ik me iets heel belangrijks. Ik deel dit met jullie als het geheim van het succes van elke Lichtwerker. Want er is een geheim … althans dat denk ik. En als je nog nooit iets beters hebt horen vertellen, zou je het moeten proberen.

Wat de meeste Lichtwerkers doen, is zich in hun privéleven bezighouden met zuiveren, en ze zuiveren tot aan die onvermijdelijke dag dat ze stralend en flonkerend zullen zijn en de wereld intrekken als een goede Lichtwerker … Zo werkt het niet echt, want je zult altijd in training blijven. Ik realiseerde me wat het geheim is van het succes van een Lichtwerker tijdens een sessie of bijvoorbeeld deze uitzending; wat er gebeurt wanneer je met iemand werkt is de manifestatie van het werk wat we doen en het 'keuzes spel' spelend wanneer we niet in een sessie zijn. Dus de belangrijkste tijd voor mij als Lichtwerker was niet als ik met mensen werkte of zoals ik nu met jullie werk, dit alles is de viering van wat ik in mijn leven doe als ik niet op het toneel sta met jullie.

Ik geef jullie een voorbeeld van wat ik bedoel. Ik bewoog me in mijn leven, soms in familie verband, waar ik ook maar heen wilde gaan. Sommige mensen in mijn directe omgeving, sommige waren slechts vreemdelingen ... en als ze aan het praten waren pikte ik iets op en dacht: "Als ik ze dit spirituele advies zou geven, zou hun leven er veel beter uit gaan zien." Maar in plaats van hen advies te geven vroeg ik mezelf af: "Wat is de stap van aanpak of keuze die ik ze zou willen laten doen om hun leven te verbeteren?" En wat die keuze ook was, ik ging naar huis en implementeerde dat in MIJN leven. En ook al was het iets wat ik al deed, vroeg ik mezelf af of ik het nog op een dieper niveau kon doen.


Dus in mijn vrije tijd ging ik de wereld niet proberen te vertellen wat ze moest doen, nee...ik daagde mezelf uit om precies dat te doen waartoe de wereld me inspireerde om de wereld te vertellen. Ook al deed ik "I love You's" en bevond ik me bij iemand van wie ik dacht dat hij zijn hart best wat meer lief mocht hebben, bood ik hem het meeste liefdevolle compliment dat ik nooit eerder aan wie dan ook had gegeven en ging naar huis en hield langer en dieper en moediger van mezelf dan ooit tevoren, alleen maar om de inzet te verhogen.

Iedere keer dat ik dit deed verankerde ik een energie zo hoog in trilling, dat elke keer dat ik een sessie deed met iemand, of zoals ik nu voor jullie sta, ik zoveel energie veranker(de) dat het gegarandeerd een succes was als een spiegel voor wat ik in mijn vrije tijd deed. Dus het succes van Lichtwerkers is niet wat ze doen wanneer ze met iemand werken. En elke Lichtwerker maakt zich zorgen of alles wel goed verloopt als ze met iemand werken. De manier om dat te garanderen ligt in wat je doet als je niet met iemand werkt. Is dat zinvol?

Het is krachtig! Als een hoog gevoelig wezen, zoals jullie, is het helder voor me wat ik in mijn lichaam voel als ik in de nabijheid van mensen ben, hetgeen is wat in hun beleving speelt. Ik voel wat er bij hen niet is opgeruimd. En dus vroeg ik mezelf af ... als dit wat ik voel dat is wat in hen speelt, wat is dan dé actie of hét advies die ik ze zou willen geven om dat gevoel verlichting te brengen. En wat het antwoord ook was, ik implementeerde het in mijn leven. Het geheim van mijn succes is dat ik continue en altijd degene werd die het meest bereid was om te veranderen en groeien; niet door mensen te vertellen wat ze moesten doen maar door mezelf uit te dagen degene te zijn die het niet nodig had erop te wachten tot anderen het in hun leven gingen implementeren.

Als de wereld me inspireerde enig advies naar voren te willen brengen, ging ik eerst bedenken wat de actie zou zijn die in dat advies besloten lag, en dat werd dan mijn volgende missie. Dat is wat ik heb gedaan. Zo ben ik energetisch gegroeid tot de degene die in nu ben, degene die dit naar jullie uitzendt. Wat ik uitzend naar jullie is de oneindige verlichting van een 1000 tal slimme keuzes. Zodat jullie jullie leven kunnen zien als een leuk avontuur en kunnen zeggen: "Wat zijn de keuzes die ik kan maken om mezelf te verbeteren, om liefdevoller en zachter te worden en om dit spel van het leven te spelen op een manier zoals het nog nooit eerder is gespeeld voor het welzijn van allen en voor de gezondheid van mijn eigen onschuldige wezen."

Jullie zullen schoonmaken, reinigen en helen totdat jullie andere keuzes gaan maken. Want er is een 2e niveau van keuzes waarvan jullie je misschien niet bewust zijn dat ze beschikbaar zijn voor jullie.

Kijk, als je wakker (bewust) bent, zetel je in de vrijheid van de wil, wat betekent dat jullie al vrij zijn en je bewust zijn van vele keuzes. Meer keuzes dan je voor mogelijk hield toen je nog sliep. Slapend zijn betekent in beginsel: niet veel keuzes hebben. Iemand die echt nog helemaal slapende is denkt dat hij helemaal geen keuze heeft. Wanneer je wakker bent, zijn er oneindig veel keuzes.

Ik wil met jullie delen wat ik noem de onzichtbare keuze. Je kunt rondkijken in je leven en zeggen: "Ik kan dit anders doen en dat anders doen," en er zijn die vanzelfsprekende keuzes die je kunt maken. En dan is er nog de onzichtbare keuze. De onzichtbare keuze is, dat een andere manier om energie van een hoge trilling te verankeren niet slechts ligt in de keuzes die je maakt, maar dat je tijd besteed aan het kiezen van de krachtigste reden voor waarom je de keuzes maakt die je maakt. Het is deel van de Wet van Intentie. Als je bewust krachtige redenen hecht aan een keuze, is dat de enige bepalende factor die meer - waarschijnlijk dan als je dat niet doet - ervoor zorgt dat de keuze je voldoening schenkt. "Ik heb deze keuze gemaakt, hoe komt het dat ik me niet voldaan voel?" De keuzes garanderen feitelijk niet je voldoening. De keuzes verankeren energie voor de toekomst die zich gaat ontvouwen. Wat je voldoening garandeert zijn de meest krachtige redenen die je met een keuze associeert.

Bijvoorbeeld iemand die kaartjes koopt voor de film. Hij kan zeggen: "Ik hoop dat ik door deze film in een betere stemming kom." Hij kan niet garanderen dat hij door de film in een betere stemming komt. Maar wat als hij zou zeggen: "De reden om naar deze film te gaan is om mijzelf de kans te geven om te ontvangen en bediend te worden, en even een break in mijn leven te hebben zodat ik wat meer ontspannen word en me wat veiliger kan voelen in mijn lichaam?" ... associeer en veranker zo'n krachtige reden aan een keuze, dan zul je het gegarandeerd heerlijk hebben. Dus het gaat niet alleen om de keuzes die we maken maar ook om de redenen die we hebben waarom we de dingen doen.

Ik geef jullie nog een ander voorbeeld: Laten we zeggen dat iemand in een restaurant is en een ... lasagne bestelt. De ober vraagt: "Wilt u dat misschien begeleiden met een glas rode wijn?" En de persoon zegt: "Hmmm heb ik eigenlijk nooit eerder over nagedacht. Klinkt interessant, ik ben nieuwsgierig hoe "foodpairing" (= op innovatieve manier om smaken met elkaar te combineren) werkt, dat lijkt me een leuk avontuur! Dat kan een nieuwe manier zijn om me open te stellen voor iets nieuws en gewoon eens te proberen hoe dat is!"

Nu de reden verankerd is in nieuwsgierigheid en onschuldigheid, is het waarschijnlijk dat het een aangename ervaring zal zijn. In een parallelle werkelijkheid (dimensie) bestelt een persoon een lasagne en de ober vraagt: "Wilt u er een glas wijn bij?" En de persoon zegt: "Na de stressvolle dag die ik achter me heb, verdien ik wel een glas wijn." En nu is de reden vermijding. En onszelf verdoven. En omdat die reden niet zo'n hoge trilling heeft als die in het vorige voorbeeld, zal de persoon er gegarandeerd minder door voldaan zijn.

Als je keuzes maakt zonder bewuste redenen, ben je niet voldaan door de uitkomst ervan en wordt de ziel weer opnieuw aangetrokken door dezelfde keuze...bijna als een herhaling. Zoals wanneer je een film aan het opnemen bent en je niet precies de goede opname hebt kunnen maken? Dan doen we een tweede (take 2) opname en een derde, net zolang totdat het goed is. De ziel weet dat hij hier is om die keuze te maken en dat te gebruiken als een manier om redenen met een hogere trilling te verankeren, maar blijft de zelfde keuzes maken zonder de bewuste redenen die bij die keuzes horen voort te brengen. Ik ben er niet tevreden over en het lijkt erop dat ik steeds opnieuw tot hetzelfde word aangetrokken. En we houden onszelf voor de gek door te zeggen: "Misschien ben ik verslaafd." Er bestaat werkelijk niet zoiets als een verslaving. De ziel die telkens wordt aangetrokken tot de zelfde keuzes, is zich niet bewust van het spel van "Als ik leer om redenen van hoge trilling aan elke actie te koppelen, zal het meer voldoening voortbrengen dat die keuze verzadigt en zal ik er niet meer naar aangetrokken worden". Omdat dat deel nu volledig is. Het is wonderbaarlijk als je er zo naar kijkt.

Onbewuste wezens rechtvaardigen hun gedrag en dat creëert een cyclus. Echt, je wordt aangetrokken naar de keuzes waar jij naar aangetrokken wordt, niet omdat je verslaafd bent. Hoe durf je zo over het Goddelijke te spreken? Niemand van ons is verslaafd maar we zijn zielen die hier zijn om zoveel mogelijk ervaringen op te doen, en we zijn hier om elke keuze te gebruiken om de hoogst mogelijke trilling te verankeren in elke keuze en om te oefenen om elke keuze te associëren met de meest ongelofelijke redenen (voor) waarom we doen wat we doen. Wanneer je geen goede redenen voor keuzes hebt, blijf je die keuze opzoeken...take 1 take 2 take 3 take 4 take 5 (filmopnames), totdat we er tevreden over zijn. En dan laat je jezelf verleiden te denken dat je een afwijking hebt of een probleem, terwijl het slechts je onvermogen is om te begrijpen dat als je echt een krachtige reden zou geven aan hetgeen je doet, je zou volbrengen wat volbracht moet worden in die keuze en je daarmee voorbij de behoefte zou groeien om dat patroon te helen, op te ruimen en te reinigen. Dan zou je in de volgende bewustzijnslaag stappen. Is dat zinvol? Het is krachtig! Oh wat is dát krachtig! Dan heb je een explosie show! Toch?

Dus je hebt "Alles is Eén" en er is God. Maar daar is dat achterbakse ego die op de een of andere manier ook is toegestaan met dit spel mee te doen, waardoor we allemaal hopeloze, ongelukkige verstokte verslaafden worden. Het kan niet allebei. Er moet een grootsere reden zijn voor alles, en die reden is: "Ik word steeds aangetrokken door de ervaringen die me een verlichtende voldoening schenken als ik de meest geweldige redenen ermee associeer." Zelfs wanneer je weet, dat je een bepaalde keuze in je leven maakt die niet voelt als het meest productieve, dan heb je slechts te maken met je prachtige onberispelijke intuïtie die zegt: "Kijk, je gaat dit niet voor altijd doen, maar je doet het nu omdat je deze keuze gebruikt om oordeel uit je veld te ontwarren voor het welzijn van allen. Om het idee te ontwarren dat er goed en slecht bestaat in alles." Er bestaat slechts wat goed en slecht is voor jou. Er bestaat slechts wat wel en niet met jou resoneert. En zelfs wanneer je dat doet wat niet voelt als de meest krachtige productieve keuze. Als je de meest krachtige reden associeert met die niet- productieve keuze, zul je leren wat je moet leren om je eigen oordelen te transformeren, en dan zul je verder kunnen gaan op een meer natuurlijke wijze zonder je zelf tot op de millimeter te moeten managen of jezelf af te ranselen in het proces.

Kunnen  jullie je de evolutie van de intelligentie van deze ziel voorstellen die midden in de één of andere, .......hmmmm, laten we zeggen onbewuste of niet-productieve keuze zit? Zo beoordelen we het meestal. Dat we weten dat dit niet goed is. Ik moet de deur op slot doen, de gordijnen dicht doen zodat mijn spirituele vrienden niet zien dat ik dit doe, me ervan verzekeren dat niets me kan opnemen, alle sociale media uit....en dat doen waar ik naar aangetrokken word omdat ik denk dat het niet goed is. Zeg dan tegen jezelf: "Ik maak deze keuze bewust om mezelf te bewijzen dat ik in een Universum leef met alleen maar beloningen, geen straffen en ik wil mezelf bewijzen dat er geen God is die mij veroordeelt". Geef zo een krachtige reden aan een onbewuste keuze en dat zal de laatste keer zijn dat je er naar aangetrokken wordt!

Het is wonderbaarlijk als je de kracht voelt van wat ik hier zeg.

Dus als je keuzes maakt waarvan je voelt dat ze niet een hoge trilling verankeren, is de keuze misschien niet het probleem, misschien is het probleem dat je er geen goede redenen aan geeft. Als je goede redenen koppelt aan elke daad, dan zal jij je eigen oordelen overtreffen zodat je in je vrijheid van de wil kunt zetelen die zegt: "Ik heb het recht om alles te doen wat ik wil." Als we het kwantum niveau van de realiteit begrijpen, heeft je hele leven zich reeds voltrokken voordat je hier kwam, elke keuze is al gemaakt van het begin tot het einde, zelfs in parallelle werkelijkheden waar het op onbegrensde manieren aan het spelen is. En dat jij denkt dat je keuzes maakt is in werkelijkheid de ervaring van hoe het voelt als je keuzes maakt in een werkelijkheid waar keuzes al gemaakt zijn. Dat is het vaststaande deel ervan.

Maar waar is dan de vrije wil?  De vrije wil zegt: "Hé, misschien zit je in een tijdlijn waar de dingen al gedaan zijn en misschien ben je uit die tijdlijn aan het vertrekken waar alles al georkestreerd is en je bedenkt dat alles waar je mee komt eigenlijk al gebeurd is." Maar je vrije wil is niet te denken dat je alsmaar de leiding hebt over het maken van keuzes, doch je vrije wil is dat je de keuze hebt om de krachtigste redenen te kiezen waarom je doet wat altijd al de bedoeling was.

Dus je hoeft alleen maar de meest fantastische redenen te bedenken voor wat je gaat doen. En hoe fantastischer en bewuster en krachtiger de reden is waar je mee komt voor wat je doet, hoe hoger de trilling van de energie is die je manifesteert. We willen allemaal betere keuzes maken en we denken allemaal dat schoonmaken en reinigen ons daar gaat brengen, maar wat ons daar echt brengt is slechts door te zeggen: "Ik ben het waard betere keuzes te maken, maar niet vanuit zelf veroordeling." Door te zeggen: "Wil ik mezelf natuurlijke toegang verschaffen tot de krachtige keuzes die al plaats gevonden hebben, krijg ik toegang tot die nieuwe werkelijkheid door nieuwe redenen te geven aan wat ik continue herhaal en herhaal en herhaal."

Ik kan zien dat dit met velen van jullie resoneert! Het maakt niet uit wat jullie doen waarvan jullie denken dat het verkeerd is. Het feit dat jullie denken dat het verkeerd is, is waarom jullie het blijven herhalen. "Ik zou dit niet moeten doen." Dat garandeert dat het een tijdje in je werkelijkheid zal ronddraaien. Want we worden aangetrokken door juist die activiteiten die ons helpen ons eigen zelfbeeld te behouden, als je een zelfbeeld hebt opgebouwd dat zichzelf voedt door je slecht te voelen over jezelf, ga jij je óf slecht voelen over jezelf omdat je de dingen niet kunt repareren in het leven van anderen, óf  je gaat je slecht voelen over jezelf door de keuzes die je blijft maken, waar geen enkel spiritueel pad je helpt voorbij te komen. Wat jou wel zal helpen voorbij de wanhoop en het zelfmedelijden van zelf-vernietigende keuzes en sabotage te komen, is door ongelofelijke redenen te bedenken voor de puinhoop die je hebt gemaakt. Iemand kijkt naar jou leven en zegt tegen je: "Kijk eens naar de puinhoop die je ervan maakt en jij antwoordt: JA! Maar ik heb er goede redenen voor! En ze zijn allemaal spiritueel ;-)"

Geloof het of niet, maar dat zal voor velen van ons een gidsend licht zijn die ons uit het eindeloze schoonmaken en zuiveren vandaan haalt waar we letterlijk onze spirituele reis als een energetische professionele reclame behandelen;  we proberen te zuiveren en te vergeven zodat we slechts uit ons kunnen 'slaan' wat we veroordelen als zijnde verkeerd.

En zo proberen we te evolueren, terwijl we spirituele oordelen handhaven in plaats van het oordelen te verbeteren door jezelf het recht te verlenen te doen wat je maar wilt doen; en hoe meer jij jezelf het recht hebt gegeven elke keuze als geldig te bestempelen, zal het Universum kiezen wat al gekozen is, dat alles alleen zal zijn voor mijn grootste evolutie.

Ik sta het universum toe te kiezen wat het al gekozen heeft. Ik geef me over aan dat alleen het universum dit kiest, dus ik kan verwachten op een dag in de hemel aan te komen en me te verontschuldigen tegenover een God, die me eraan zal herinneren dat het slechts de Heer was die koos zoals ik gedaan heb/zou hebben.

En als jij je macht aan het Universum geeft en zegt: "Kies zoals je wenst...ik zal hier eenvoudig zijn om te ervaren wat jij kiest, buitensporige redenen aanvoerend waarom het oké is". Als je dat doet, zal elk patroon stoppen, energetisch uitgewrongen worden zal ophouden, en door te accepteren dat de krachtigste keuzes al gemaakt zijn door het Universum, zal jij jezelf een tijdlijn zien betreden waarin je lijkt te handelen vanuit dergelijke krachtige keuzes. En alles wat je hoeft te doen is te beginnen met geweldige redenen te koppelen aan de dingen waarvoor je zo bang bent om toe te geven dat je ze doet. Het is fantastisch als je echt de waarheid daarvan kunt zien!

En sommige mensen zullen dit horen en zeggen: "Maar dat is slechts om gedrag te rechtvaardigen dat goedkeurt om bepaalde dingen te doen." Kijk, dat is de angst van het ego. "Ik kan dat niet doen, want dan word ik betrapt. Hij leidt me in de val. Ik moet volhouden, ik moet controle houden, ik moet vechten." Er is maar één manier om erachter te komen ;-)

En voor diegenen onder jullie die de opwinding voelen van wat ik hier aan het vertellen ben; jullie willen het riskeren jezelf te verkopen aan één of andere wollige spirituele onzin. Terwijl wat ik jullie in werkelijkheid vertel, de weg naar verlossing is. Jullie bedenken de moedigste redenen waarom jullie doen wat jullie doen en bedenken een manier hoe het het grotere belang van allen kan dienen.

Waarom dat krachtig is? Omdat het universum dat is wat in jullie is en die maakt deze keuzes. We kunnen blijven hangen in het oudere archaïsche geloof dat het .... o nee nee het is het ego wat dat in jullie doet. Ik dacht dat God er was...in het begin was er het woord; dat is God. En God creëerde alles maar op de één of andere manier is er ook een ego in de mix geslopen en God zegt... "Ach ja, maar er is vrije wil. Ach nou ja, het was bijna een perfecte creatie. Ik kan er nu niets meer aan doen." Zo werkt het niet!

Het kan zijn dat we het zo ervaren hebben tot aan een bepaald punt, omdat de mensheid nog niet klaar was om daaraan voorbij te zien. Maar nu zijn we dat wel! Dat is de oude school. Want het is allemaal gebaseerd op een geloof in het collectief dat er meer bestaat dan God. Voor degenen die op weg zijn naar verlossing en op weg naar verlichting - we zijn hier om verlicht te worden - is er niets anders dan God.

Alles is God. Dus waarom is God verkleed als deze persoon die belachelijke keuzes maakt? Omdat ik geloof dat er iets anders bestaat dan God en ik mezelf veroordeel als zijnde gescheiden van God, hopende dat ik kan verdienen te worden wat ik al ben. Dus als God buitensporige keuzes wil maken hoef ik slechts goede redenen te bedenken en mijn leven in een oogwenk zien transformeren.

Sommigen van ons houden er niet van om naar het nieuws te kijken; dat snap ik volledig, voor energetisch gevoelige zielen is het zeer schokkend, maar als je toch een keer het nieuws ziet en je ziet iets wat je bezwaart, daag jezelf dan uit: bedenk een goede reden waarom God dat deed. Het zal je hele geest veranderen.

Waarom deed God dat?

En wat je zult ondervinden is dat de kracht van wat ik jullie vandaag vertel erin zit dat jullie je behoefte aan begrijpen ter zijde schuiven. Want begrip brengt je niet waar je wilt zijn. Vertrouwen doet dat.

Het Vertrouwen - het onwankelbare Vertrouwen in mijn bron als de waarheid die ik nu ben - dat zegt: ik heb dit alleen maar gekozen voor de beste en meest diep bewuste reden dat ik op eigen houtje de hele wereld transformeer als ik deze keuze maak. En als ik alles tot een viering van de overwinning van het Goddelijke maak en zie dat deze keuze me alleen helpt mijn geloof in spirituele oordelen achter me te laten, resoneer ik niet meer met de dingen waar ik bang voor ben om toe te geven, maar met de dingen die me trots maken dat ik ben wie ik ben.

Ik bedoel...denk je echt dat een succesvolle spirituele reis gaat over...bv dat iemand tegen je zegt: "Nou mijn succes was dat ik mezelf helemaal verrot gescholden heb en mezelf tot in den treure heb veroordeeld totdat ik veranderde." Hoe slechter jij je over jezelf voelt, hoe meer je zult resoneren met keuzes die je zo blijven laten voelen. Het zijn niet de dingen die je doet die je je slecht doen voelen, het zijn de redenen die je ervoor hebt die je je rot doen voelen. "Ja ik veroordeel mezelf en en geef mezelf een afranseling, en ik pest mezelf gewoon net zo lang tot ik eindelijk goede keuzes begin te maken.' Werkt het zo? Gewoon jezelf op de knieën dwingen met woorden en oordelen? Dat werkt niet!

Tussen haakjes....dat werkt niet ;-) !

Jezelf vijandig behandelen met spirituele uitspraken, jezelf vergelijken met andere wezens, jezelf belachelijk maken om hoe je niet mee kunt met wat de leraar of lering uitdraagt, hulpeloos. Hoe zou het zijn als jij jezelf deze vraag zou stellen: "Wat als ik nu de meest buitengewone wonderbaarlijke redenen zou weten te bedenken voor waarom ik doe wat ik al doe en wat als ik alleen dingen tegen mezelf zou zeggen die me goed doen voelen?" Wat als dat je bijdrage aan wereldvrede zou zijn? Wat als de dingen die je tegen jezelf zegt en de redenen die je aan je keuzes geeft zouden bijdragen aan de wereldvrede, alleen al om er een pestkop minder zou zijn in deze wereld?

Wat als de reden waarom we ons niet veilig voelen is dat we ons niet veilig voelen bij onszelf? We zijn slechts enkele keuzes verwijderd van de ontmoeting met onze grootste vijand: kijk maar in de spiegel! "Oh mijn God, moet ik die keuze echt maken? Oh mijn God, dan moet ik hen onder ogen komen."

Ik zeg dit tegen jullie, nederig, niet enkel door de keuzes te maken die de hoogste trilling in energie verankeren, tot welke werkelijkheid van keuzes ik toegang kreeg door te accepteren dat die krachtige keuzes al waren gemaakt en de meest wonderbaarlijke redenen te bedenken voor de dingen die ik deed, maar ik heb de grootste pestkop in de wereld overleefd! En 's wereld grootste pestkop was ik zelf!

Toen ik opgroeide en naar school ging, had ik de ervaring te worden gepest. Weet je wat die pestkoppen deden? Ze trainden me om mezelf pijn te doen, met woorden. En waarvan ik dacht dat ik anticipeerde op het misbruik van andere pestkoppen, was slechts ik, die meedogenloos doorging met mezelf te pesten met wat niemand ooit tegen me durfde te zeggen. Aan het begin van mijn reis, heel lang geleden, probeerde ik keuzes te maken om de stem in mijn hoofd te overschreeuwen. Klinkt dat bekend? En ik deed zelfs iets wat maakte dat de stem het zwijgen op werd gelegd voor een moment, en toen kwam het weer terug. "Oh dat was een seconde geleden. Hoe is het nu dan? Maak je nu nog steeds goede keuzes?"

Ik was de meest meedogenloze persoon die ik ooit ontmoet had. Er is niemand die mij ook maar een vraag kan stellen die me aan het wankelen krijgt, ik heb mezelf overleefd en jullie hebben jullie zelf overleefd. Waar ben je in Godsnaam bang voor? Je hebt de meedogenloze aanvallen van iemand overleefd, die je overal volgt en je alleen maar wijst op de meest wrede dingen die je je doen voelen als het meest betekenisloze stuk vuil op Aarde. Er is niets wat iemand ooit tegen me zou kunnen zeggen wat me zou doen wankelen. Ik zou ze nog veel betere manieren kunnen leren die mij kunnen vernietigen. Die genadeloze pestkop, die aanvaller heeft zich overgegeven. En dat is nu een onschuldig hart, die aan je innerlijke pestkop vraagt om zich over te geven en op te houden met het oordelen over jezelf in de naam van de spirituele groei en vooruitgang, en gewoon te blijven doen waar je vanzelfsprekend naar toe getrokken wordt en er gewoon een paar verdomd goede redenen voor te bedenken.

Want als het niet de bedoeling zou zijn dat je iets doet, zou je niet worden aangetrokken door de mogelijkheid om het in overweging te nemen. Het betekent niet dat je bij alles wat er op je afkomt moet handelen, het betekent slechts dat het Universum verkleed als mij naar deze keuze wordt toegetrokken omdat er iets in zit wat ik ga leren. Ja, je gaat wat oordelen ontwarren die zeggen: bewuste mensen handelen zus, onbewuste mensen handelen zo. Wie zegt dat? Wie in Godsnaam verzint die regels? Wie zegt dat? (... … … … ) Wie zegt dat?

Soms hebben we de beste intenties, je-weet-wel... we proberen hyperviduele en hyper spirituele studenten te zijn, en denken dat we dingen op een bepaalde manier moeten zeggen. "Oh, dat kan ik niet zeggen. Oh! Ik zei 'proberen'. Dat kan ik niet zeggen!!! voor straf 5 extra jaren in hel!" Denk je dat het Universum van je vraagt om je zo te gedragen? "Oh, dat zou je nu maar eens moeten weten! Je zou je helemaal verrot moeten schelden totdat je dat niet meer doet. Zo ben ik de Heer geworden. Gewoon mezelf helemaal door de stront halen, dan word ik de Heer der Heren!"

Hyperviduelen en spirituele zoekers zijn als personen met een energetische allergie. Het is net zoals iemand die zeer zware allergieën heeft. Een pinda kan je dag dan helemaal veranderen, niet? Een kleine pinda kan een zeer verwoestende invloed op iemand hebben.

Voor een spiritueel persoon:
"Hoe was je dag?"
"Oh het was niet goed."
"Wat is er gebeurd? Is je hond weggelopen? Is je huis ontploft?
"(… … … ) Ik had een gedachte."
"Wat?"
"Ik had een gedachte :-( "
"En wat was die gedachte dan?"
"Oh het was helemaal niet goed!"
Denk je dat het hierover gaat? Gewoon onzin? Dat het leven je compleet kan verwoesten met een gedachte?

Nou...je zit gewoon ergens en er komt enkel een gedachte naar boven en dan gaat het zo..."Oh dit wordt niet bedoeld met stilte...Oh nee! Dat betekent nog meer helen en schoonmaken! Sorry, ik kan niet met je mee uit eten, ik moet thuis blijven en mezelf straffen. O God! O God? Misschien is dit een gedachte, O God! Misschien is dit een gedachte over een gedachte. O God! een gedachte van een gedachte! O Jezus! Een hele bijeenkomst gedachten! O mijn God! O mijn God! Ik mag het hele weekend nergens naar toe. Toch?" Het is alsof we onszelf spiritueel straffen. We straffen onszelf.

Zet jezelf niet op de reserve (straf) bank oké? Wees lief voor je zelf, heb gedachten, oké? Dat is God die gedachten heeft. Het is God die enkel aan het spelen is en dingen aan het bedenken is. En jij wordt niet alleen aangetrokken tot gedachten om ze op te ruimen uit het collectieve veld, maar ook om jezelf te bevrijden van je persoonlijke oordelen. Dat is waardoor dingen bij je komen, om je te bevrijden van oordelen. Dus je kunt elke gedachte hebben, want zelfs als je door fases van verlichting gaat, is er een deel waar je terugkomt; je komt terug naar het lichaam, je komt terug naar de geest en persoonlijkheid. En mensen zeggen dan...."O mijn God, het is allemaal verdwenen, ik ben uit de gratie gevallen O mijn God! Ik ben weer vervallen tot mijn ego!"

Nee dit is wat de "terugkeer" (return) genoemd wordt. Dat is de completering van verlichting, waar je terugkomt tot alle dingen die je hebt weggeduwd zodat je het nu kan omhelzen als de Liefde die je nu bent. Is het niet zo?

Een gedachte komt naar boven. "Hé God, goed zo! Goed zo!" En dan ben je een volledig verlicht wezen die terug komt bij al je spirituele vrienden, enkel om ze te bevrijden.

Ik had een veroordelende gedachte. "Yeah, geweldig Prima! Goed zo! Veroordeel alles maar tot je er bij neervalt! Ga ervoor!"

Wil je weten waarom mensen spiritueel overspoeld worden door van alles? Omdat ze denken dat het tegen de regels is. Wat voor regels zijn er? Heb je een gedachte? Niemand kan het horen! Niemand luistert naar je! Alleen jij! Het is de domste, ingebeelde vorm van eigenbelang. "Mijn God, ik heb gedachten!" Niemand luistert naar je! Alleen jij luistert naar je! "Oh ja."

We gebruiken oordelen om onszelf gezelschap te houden zodat we niet alleen zijn. En waar we alleen zijn, ontwaken we. Dus we werken energiek om onszelf te verbeteren en we houden onszelf gezelschap met onze harde oordelen; enkel om niet alleen te hoeven zijn. En als we alleen zijn, zijn we niet verstoken van Liefde, we worden dan juist degene die meer van ons houdt dan wie ook! Komt er een oordeel naar boven? "Ahhh, goedzo! Hey ratio, goedzo!"

Iemand komt naar je toe, tikt je op je schouder en je springt op in het midden van de winkel...sinaasappels omgooiend die alle kanten uit rollen. Goed zo!

Iemand kijkt naar je: "Wat is dat nou?"
"Oh ik geef mensen te eten! Sinaasappels voor iedereen! Vitamine C voor allemaal! Sinaasappels van het huis!"

Wat als alles wat je doet, goed zou zijn? En je hoefde slechts de meest radicale reden te verzinnen waarom je dat deed om je te inspireren tot je hoogste ontwikkeling? Is dat niet verbazingwekkend?

Bijvoorbeeld wanneer je uitglijdt en valt ... voor wat betreft het uitglijden en vallen: Als je uitglijdt en valt doe je het op de juiste manier!
"O mijn God, je viel!"

"Ja, dat weet ik! Ik deed het helemaal goed! Misschien heb ik nog een verband nodig. Heb ik een verband nodig? Een schot deken? O breng er daar maar één van! Ik ga ervoor!!!"

Wat als alles wat je doet goed is? Is dat geen interessante manier om alles wat er in deze lering is gezegd tot eenvoudige termen terug te brengen? Je spirituele oefening is je in te denken dat alles wat je doet goed is. Ook als je per ongeluk iets zegt wat je verafschuwt omdat jij jezelf aan het bevrijden bent van oordeel en je iets doet waar een "Zen iemand' niet op betrapt zou kunnen worden...maar je doet het eigenlijk alleen maar om jezelf te bevrijden van het oordeel over waarom je zei: "Pas op!" 24 uur per dag? En het ontglipt je en dan zeg je... "Ach ja, het was toepasselijk..het was toepasselijk..."

Elke keuze die je maakt is oké. Het is oké, er zijn nog genoeg landen waar ik naar toe kan verhuizen en opnieuw kan beginnen. Waar niemand weet wat ik gedaan heb. J
Wat als alles wat je doet goed is?

Kunnen jullie je voorstellen wat een echte bevrijding betekent als je met een spiritueel ego praat, en het Goddelijke gewoon zijn gang laat gaan en vrij laat spreken?!

Spiritueel Ego zegt: "Ik denk dat dat een oordeel is."
En het bevrijde wezen zegt: "Dat weet ik J is het niet geweldig? Dat is inderdaad helemaal een oordeel! Daar ging ik voor! Ik heb het voor elkaar J en jij hebt het officieel gemaakt … Jouw beurt! nu mag jij oordelen!"
Spiritueel Ego: "Nee...ik oordeel niet!"
Bevrijde Wezen: "Oké, dan mag ik weer! Laat mij het maar doen! Ik wil het nog een keer doen, het was zo leuk! Het gaat om de lol! Het gaat om de lol!"

Het Universum is zo vrij! Het is niet in de vorm! Dus het in de vorm zijn is een windstoot, want als de vorm zou oplossen, zou het slechts overgaan van het ene spel in het andere! Zoals de acteurs in een film. Ze weten dat ze in een film zitten dus gaan ze voor hun rollen. Het is een genoegen om een rol te spelen als je weet dat je in een film zit! Het is geweldig om acteurs bijeen te zoeken als je weet dat je de regisseur bent. En het is verbazingwekkend om een film te kijken wanneer je in het publiek zit. We hoeven het ons alleen maar te realiseren: "Wat als alles wat ik deed goed zou zijn (goed is)?"

Als je zou accepteren dat alles wat je doet al goed is, weet je wat dat ogenblikkelijk zou activeren? Je intuïtie. Als je erop vertrouwt dat alles in jou goed is, en je een gevoel krijgt dat het helemaal waar is, handel je ernaar en dan kan het zijn dat het niet precies het resultaat brengt wat je verlangde, omdat je dan in beginsel zegt dat het zó zou moeten zijn en het niet goed uitpakte. Dat is slechts het deel van JOU dat zijn eigen twijfel aan het zelf aan het uitwerken is. Dat is hoe je twijfel aan jezelf uitwerkt. We zeggen: "Dit is de juiste beslissing"; en als het dan anders uitpakt, hebben we weer een laagje twijfel aan onszelf afgepeld. Hebben jullie daar wat aan?

Bijvoorbeeld als je een hoog intuïtief persoon bent. Ik heb dit in werkelijkheid zien gebeuren met intuïtieve personen met wie ik werkte om hun intuïtie te ontwikkelen. Ik begeleidde een intuïtief persoon die met een cliënt bezig was en me vertelde: "O mijn God, er kwam een boodschap door en ik kon voelen dat het evangelie van het universum doorklonk in deze boodschap. Je-weet-wel, als je dat gevoel hebt dat je het helemaal bij het rechte eind hebt, dat de Engelen hun trompetten blazen en....is het niet? De soundtrack van de gospelmuziek horend en met Hallelujah gezang op de achtergrond, bracht ik de meest heldere intuïtieve boodschap voort en de persoon aan wie ik het gaf, resoneerde er helemaal niet mee. Ik was geschokt."

Deze persoon kwam bij mij en zei tegen me: "Matt, ik voelde zo'n helderheid, het stroomde helemaal en alles waarvan ik dacht dat het de waarheid was, was 100% fout!"

En ik zei:"Soms doen we dat als een manier om onze twijfel aan onszelf uit te werken. We manifesteren soms de meest schokkende omstandigheden om over die twijfel heen te komen!"

Maar wat interessant was, en dat vertelde ik hem: "Wat interessant is, is dat de persoon naar jou toe kwam en zijn macht aan jou gaf omdat hij dacht dat jij helder wetend was. En doordat jij hem een verkeerde reading hebt gegeven, kom jij niet alleen over de twijfel aan jezelf heen doordat je je ergste angst doorleeft, maar het geeft hem de kans om te vertrekken en te zeggen dat dat niet waar voor hem was, dat hij meer van zichzelf wist dan jij en hij is naar huis gegaan met een meer bekrachtigde intuïtie."

Dus soms, als je werkt als een intuïtief persoon (helder wetende), is het de bedoeling om er compleet naast te zitten zodat je mensen hun macht kunt teruggeven. Een intuïtief persoon is er niet om de dansende clown uit te hangen, de dansende aap die je het antwoord geeft die je berooft van je eigen reis. Ze zijn hier om je te helpen meer afgestemd te raken. Als je naar een helder wetende gaat en hij vertelt je dingen die helder zijn over jou, resoneer je ermee omdat jij jezelf het beste kent!

Als je naar een helder wetende gaat en hij slaat de plank mis, is hij zijn twijfel aan zichzelf aan het uitwerken door zijn grootste angst te ontmoeten en jij weet enkel hoe verkeerd hun informatie was omdat je bezig bent jezelf schoon te maken. Dus dat het doel is om naar een helder wetende te gaan, om je eigen macht terug te nemen en wetende dat jij de macht hebt van je eigen autoriteit.

Dus het is veilig om te zeggen dat je altijd gelijk hebt, want iedereen heeft gelijk in zijn eigen werkelijkheid. Niemand heeft ongelijk want we delen allemaal dezelfde ruimte maar we leven allemaal in onze eigen tijdslijnen, we leven allemaal in onze eigen werelden. Dus jij hebt je eigen wereld en de wereld volgens jou is altijd de juiste voor jou. En de mensen in je nabijheid zijn in hun wereld, hun wereld is altijd de juiste voor hen en we hoeven het nergens over eens te zijn want we leven niet in dezelfde wereld.

Het grootste probleem of de grootste reden waarom we conflicten hebben is omdat we het met elkaar eens proberen te zijn over dingen. Als we accepteren dat we het nergens mee eens hoeven te zijn, is het leven makkelijk. "Oh, jij wilt pizza? Ik heb zin in Thais eten. Nou ga jij daarheen, dan ga ik hierheen. Jij haalt je pizza en ik mijn Thais eten en dan ontmoeten we elkaar hier weer. J."

We leven allemaal in onze eigen werelden en je hebt altijd 100% gelijk over alles in jouw leven. Wat als je deze uitdaging aan zou nemen en zou zeggen: "O mijn God, wat als ik alleen zou zeggen - je weet wel, ik bedoel...ik word nu even verlegen, word ik nu geraakt door een bliksemflits? - wat als ik 100 % gelijk zou hebben in alles wat ik doe? En alles wat ik daarvoor hoef te doen is de meest niet te stuiten redenen te bedenken voor waarom ik doe wat ik doe! Oh! Bedoel je dat ik dat kan?" …

"Ja, dat kan je!"
"En niemand ziet me?" "Nee, alleen jij. Alleen jij! Niemand ziet je behalve jij. Niemand oordeelt over jou behalve jij! De vrijheid behoort jou toe!"

Dus laten we dansen in de perfectie van onze eigen smetteloze glorie! Dat jij gelijk hebt in jouw wereld, betekent niet dat andere mensen daarom ongelijk hebben. Jij kunt gelijk hebben en zij hoeven geen ongelijk te hebben.

Voor de liefhebbers om de video nogmaals te bekijken.

VideoVertaling: Iris van Loenen http://ver-p-lichtekost.blogspot.nl/

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees