Na het schrijven van ongeveer het enige wat we nodig hebben voor het ontwaken van de mensheid kwam het tot mij dat we allemaal verschillende rollen binnen dit proces. Sommige zijn alleen bedoeld om de golven te rijden, terwijl anderen zijn hier om actief aanwezig te zijn tijdens de golven, en zelfs anderen zijn hier om actief met de golven om ze te buigen in de goede richting. Alles is energie en wat er gebeurt is een beweging van energie, iets dat deel uitmaakt van de natuurlijke stroom van energie is in ons en om ons heen. Het verschil is een of andere manier dat ook al denken we dat deze stroom beweegt zich in een bepaalde manier, er is een drijvende kracht achter de rug en kunnen we deze kracht beïnvloed.

 

Net als veel zeggen we onze eigen werkelijkheid scheppen, dit is iets dergelijks ook. Het creëren van je eigen werkelijkheid beweegt de energie in een bepaalde richting, dat een realiteit die je leuk vindt om te vertoeven creëert Zoals we hebben veel oude zielen op aarde, er zijn velen die hebben verschillende rollen gekozen in dit proces van het verplaatsen van de energieën volgens het plan dat is opgezet een lange tijd geleden. Nu met veel oude zielen, betekent dat we veel kennis, maar dit is ook de plaats waar iets onder mijn aandacht gekomen. We hebben veel mensen die verbonden zijn zoals zij het zien om bepaalde planeten en andere beschavingen niet op aarde.

Dit is waar de gedachte kwam in dat, hoewel velen van hen zijn zeer geavanceerd als wij zouden zeggen en hebben veel kennis, hun kennis is gerelateerd aan de ervaringen met die beschavingen en hun realiteit en niet de aarde realiteit op dit moment. We hebben ook een groot deel van wat we kunnen noemen jonge zielen, zielen die veel ervaring hebben niet binnen deze aardse werkelijkheid. Tenminste dit is wat simpele logica mij vertelt als het feit is dat de aarde bevolking is gegroeid en logica zou vertellen me dat het is omdat meer zielen naar de aarde gekomen om de aarde werkelijkheid te ervaren. Ze zijn aan het begin of misschien midden van wat ze kunnen en willen ervaren op aarde.

We hebben ook natuurlijk oude zielen die hebben aardse ervaring gaat helemaal terug naar het begin van de tijd, waar de zielen begonnen incarneren of in het begin gewoon leven op aarde, zoals in het begin hebben we hier alleen bent, zonder de incarnatie proces. Ik denk dat wat er gebeurt op dit moment is dat we velen die denken dat ze alle kennis als ze zich kunnen herinneren delen van hun ervaringen op andere planeten en in andere werkelijkheden en ze zijn het toepassen van die kennis om deze werkelijkheid als een feit te hebben.

Maar de kennis zij betrekking heeft op een andere werkelijkheid, werkelijkheid mogelijk enige overeenkomsten met de aarde werkelijkheid, maar verschilt. Veel van deze zielen zijn net naar de aarde gekomen om hulp omdat ze kennis van hoe het ascensieproces gewerkt aan hun eigen planeten, of binnen hun eigen realiteit van die planeten en ervaring op die planeten. Dit is de reden waarom ik zou willen praten over deze zoals sommigen komen en denken dat ze alle antwoorden hebben, maar niemand van ons heeft echt alle antwoorden en we hebben om echt te zien of wat we weten is in feite gerelateerd aan deze aarde werkelijkheid, of de werkelijkheid van een andere planeet.

Als ik zeg dat we moeten om de mensheid te dragen in de nieuwe werkelijkheid, de nieuwe aarde, ik bedoel we moeten de realiteit die het mogelijk maakt voor iedereen om te verhuizen naar een plek waar ze kunnen zien voor zichzelf te creëren. We kunnen alles wat we willen praten over waar de portalen zijn, in ons, buiten ons, is het niet echt uit omdat het erom gaat dat we een realiteit waar iedereen kan zien door de sluier van alleen de 3D werkelijkheid te creëren.

In het verleden groepen hebben opgestegen uit deze werkelijkheid, sommige bleven in de aarde, anderen verhuisden naar andere plaatsen. We hebben de groepen die binnen de aarde zich klaar om weer bij ons is, waarom denk je dat ze verplaatst naar de aarde, waarom ze niet gewoon helemaal weg van de aardse werkelijkheid. Ze waren in staat om op te stijgen in een andere werkelijkheid, maar zij deden dit met een kleine groep het openen van een portaal binnen de energie en nemen hun hele groep doorheen.

Ik weet niet of iemand ooit de film gezien en ik weet niet eens meer de naam van de film, maar het was de tijd van de druïden en ze waren in staat om door de dimensionale sluiers, zouden ze gewoon een spleet in de sluier en bewegen doorheen. Dit is wat sommige van deze portalen zijn en niet iedereen heeft de mogelijkheid om dit te doen als het vereist kennis die niet iedereen heeft verworven. Dit is de reden waarom ik zeg iedereen heeft een andere rol binnen wat er gebeurt op aarde.Sommigen zijn hier om gewoon ter ondersteuning van de energie, zijn sommige actief samen met de energieën, en sommige zijn gewoon hier om hun eigen ervaringen te bevorderen.

Het is aan iedereen om hun eigen rol vinden binnen dit proces, maar ik denk altijd dat je een keuze kunt maken en wijzigingen aanbrengen in wat uw rol was en wat u wilt dat uw rol in deze tijd. Om keuzes te maken moet je goed geïnformeerd en dat is waarom ik denk dat het bewustzijn van alles op aarde, maar ook buiten de aarde werkelijkheid wordt steeds meer en meer belangrijker dan ooit. We gaan weer in een nieuwe werkelijkheid zoals we hebben liepen naar beneden de berg, zijn we nu gaan de volgende berg weer.

We zijn verhuisd naar de diepste onwetendheid ooit en gaan nu in het bewustzijn weer, wat betekent dat we zijn gegaan naar het punt waar we volledig verloren ons bewustzijn van onze eigen spirituele wezen en nu zijn we omhoog te bewegen in onze eigen spirituele wezen weer. Dit is het keerpunt en we kunnen kiezen waar we beginnen de berg op.We kunnen gewoon volgen langs en beginnen aan de onderkant of we kunnen een paar stappen over te slaan en te beginnen een beetje hoger. De iets hoger zal zijn wat zorgt voor de hele mensheid om te beginnen met het zien van buiten de 3D werkelijkheid als ze ervoor kiezen het. Dat is alles, het verwijdert een deel van de sluiers die aanwezig zijn voor degenen die nog slapen en zijn niet in staat om nog te zien.

Het is alsof we het licht aan te zetten voor hen om meer dan ze in staat zijn om te zien op dit moment te zien. Niets meer dan het inschakelen van het licht. Maar om het licht aan moeten we ze voor het eerst door de deur de kamer in, en dit is waar sommigen van ons hebben werk als sommigen hebben de kennis om de deur te openen naar de kamer en de deur open houden, zodat iedereen het kan zien in de kamer en ga de kamer in.Er is veel meer aan het proces en de Ouden hebben ons veel aanwijzingen over dit dat we nog nog niet ontcijferd.

Maar veel van de aanwijzingen zijn ook in ons en dit is de reden waarom ons wordt verteld om naar binnen te kijken. De aanwijzingen achtergelaten, zou ik denk dat zijn waarschijnlijk aanwijzingen vertrokken we naar onszelf als velen van ons zijn de tijden gehad op de aarde en waren er in die tijd. Dus alles wat we moeten doen is het vinden van de sleutel in ons om het ontcijferen van de aanwijzingen, makkelijker gezegd dan gedaan, maar nog steeds niet onmogelijk en dit is het pad voor sommigen. We hebben allemaal zijn het vinden van onze eigen rol binnen deze tijd, en velen zullen vinden dat hun rol verder reikt dan deze tijd, of misschien niet starten totdat we buiten deze tijd.

Er is nog zoveel dat we niet weten en misschien niet weten tot het moment dat er gebeurt, waar we door de uitlijning. Alles wat we kunnen doen is het vinden meer binnen en volg dan de richtlijnen van binnen maakt niet uit hoe je dit en wat je zien en te doen, onszelf toe te staan steeds open voor nieuwe leiding, nieuwe kennis en nieuwe realiteiten. Dit geldt ook voor leraren en leringen, zijn er veel leraren die er zijn en vele leringen, en we kunnen niet zeggen dat een leer is voor iedereen te volgen.

Ik zie dat gebeuren wanneer wordt beweerd dat als je klaar bent de leraar zal komen, dit is alleen voor sommigen als anderen actief op zoek gaan naar een leraar. Of het feit dat een leraar zegt om nooit te betalen voor spirituele leringen, dat is een leraar onder miljoenen andere docenten, die is om te zeggen dat wat deze leraar zegt is de regel voor iedereen. Elke persoon heeft zijn eigen pad gekozen, uw pad van het niet betalen voor leer als je leraar je vertelt, is niet wat het pad van een ander is.

De docent kan hebben jullie verteld dat je nooit moet betalen voor een spirituele lering, maar tegelijkertijd kan de docent hebben verteld een andere student precies het tegenovergestelde. Wat is voor u kan het mis hebben voor iemand anders. Het houden van een open geest en niet beperkend anderen door wat wij geloven is de waarheid is de sleutel voor het ontwaken anderen.Om een nieuwe werkelijkheid te creëren en maak deel uit van het creëren van die nieuwe werkelijkheid kan uw pad zijn, zullen anderen volgen en anderen zal werken tegen.

Dat is een deel van de ervaring op aarde zoals we leren en groeien en dat zal altijd deel uitmaken van de leerervaring op aarde zoals we hebben veel nieuwe zielen die in zelfs op dit moment. Het lijkt velen denken dat als ik zeg sla een deel van de berg, dat een deel van de berg niet beschikbaar zal zijn, is het nog steeds. Alleen de weg die men wil volgen is meer duidelijk, en niet slechts een pad, maar alle paden zal later duidelijk worden en degenen die volgen op de berg nog steeds een keuze om of ze zien of ze niet zien. Er zullen nog velen zijn die beginnen aan de voet van de berg, en zij zullen hun lessen te leren.

Er zijn geen regels als mensen lopen de berg op, ook al willen we allemaal volgen het spirituele pad te zien, zou veel blijven op het fysieke pad. Het goede voorbeeld toont hen zijn er veel verschillende wegen, maar alleen als we ze laten zien zonder dat ze bepaalde regels over hoe de paden te volgen. U kunt zien dat de paden als de boom des levens, vele takken, met veel zijtakken, vele bladeren waar sommige misschien een rust te nemen voordat zij volgen de tak weer en als het volgen hun pad ze hebben veel zijtakken om uit te kiezen.

Het is niet onze taak om hen te vertellen wat tak op te halen, het is onze taak om ze te laten zien dat ze kunnen wat ze willen kiezen als dat is wat creatie en de vrije wil is alles over. Het enige wat ik wil zeggen is laten we iedereen de kans geven om alle takken, zelfs degenen die nu nog binnen de wolken die de boom omringen te zien. Je kunt iemand vertellen alles wat er is, maar als ze niet kunnen zien dat ze kan niet kiezen wat er is.


Petra Margolis

 

Bron: ascendedmasters

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees