Healing is zo een Krachtige Hoge Energie. Heling werkt. Ziek zijn en een slechte gezondheid hebben is een lagere trilling en genezing kan plaatsvinden omdat Licht deze lagere trillingen kan transmuteren. Er wordt meer licht naar de zieke persoon gebracht omdat de Heling de trilling van de zieke persoon omhoog brengt. Als de Heling effect kan hebben, moet het Licht van de Heler hoger zijn dan dat van de persoon die geheeld wordt. Aanvullend, moet de persoon die geheeld wordt, toestemming geven voor de genezing. Toegewijde Helers verbinden zich met de trilling van de persoon door persoonlijke ontwikkeling, oprecht te leven en spirituele oefening.

 

De Universele Wet van Healing


Als dit gebeurt, kan de heler echt Hoog frequente Energie kanaliseren, die door hun Kroon chakra vloeit en dan door hun lichaam en hun cellen en in jouw lichaam als de persoon die geheeld wordt. Dit doet er niet toe of het afstandsheling is, of persoonlijk. Aanvullend, als een persoon een helder kanaal is, kunnen er diverse wonderen plaatsvinden omdat jij en jouw ziel de Heling zullen gebruiken die daar naartoe gaat waar het het meeste nodig is. Je lichamelijke ziekteverschijnselen kunnen verdwijnen. Je fysieke pijn kan weggaan. Je kunt meer helderheid in je lichaam hebben en naar je volgende stap in je levensopdracht geleid worden. Je kunt je Gelukkiger voelen of kalmer, of meer geduld hebben om met je ziekte te kunnen omgaan. De Energie zal doen wat het beste voor je is, omdat deze energieën je beter kennen dan dat jij je zelf kent.


Als er een heling plaatsvindt, gebeurt het op een bepaald niveau. Een Heling zal alleen maar goede dingen voor je doen.Je kunt jezelf ook helen door je trillingen bewust omhoog te brengen. Alle lagere trillingen worden door hogere trillingen vervangen. Dansen, Lachen, Liefde en Vreugde zijn allemaal hogere Vibraties. Hoe gelukkiger je bent, hoe meer je Lacht, des te meer zul je geheeld worden. Ook huilen en het Vergeven van jezelf en anderen laat het karma los en staat je toe om te worden geheeld. Vergeef iedereen die jou pijn gedaan heeft en houd geen wrok vast. Houd je niet aan het verleden vast. Laat het gaan. Laat het gaan! De heler zou er niet naar moeten verlangen om jou beter te willen maken, omdat dit een gehechtheid geeft. Er worden geen gehechtheden gevormd tijdens een Heling tussen de heler en de patiënt. De heler moet alle koorden verbreken, om zo je eigen vrije wil toe te staan. De heler beslist niet wat het beste voor je is als hij een heling geeft. Je Hogere Zelf/Ziel beslist dit. De heler moet om je toestemming vragen voor hij zich gaat bemoeien met jouw energie, omdat je energie je eigen persoonlijke plaats en ruimte is. De Heler kan je geen heling geven als je hier geen toestemming voor geeft. Soms werkt het niet. Soms gebeurt er niets en de persoon die de heling ontvangt wordt ontmoedigd. Er kunnen redenen voor zijn.


Een reden is dat de ziekte een bepaald doel voor je heeft, zelfs als dat je kwaad maakt. Kijk binnenin en vindt de les die het je leert. In aanvulling kan de ziekte karma gerelateerd zijn en als je dan de les nog niet geleerd hebt die het je aanbiedt, zou je nog niet klaar kunnen zijn om geheeld te worden. Je moet de les eerst leren. Dit kan tijd vergen en je kunt er nog niet klaar voor zijn om te worden geheeld. Zodoende, zou het nog niet de juiste tijd kunnen zijn om te worden genezen, en je Ziel weet dit. Als je niet wordt genezen door de heler, kijk dan binnenin en vraag je Begeleiders welke aanvullende lessen er geleerd moeten worden voordat de heling mag gebeuren. Je kunt ook Leven(s) contracten hebben die je bent aangegaan voorafgaand aan je incarnatie in dit leven die moeten worden uitgespeeld voordat de genezing kan plaatsvinden. Zodoende, zou het niet de tijd kunnen zijn, voor jou om genezen te worden, vraag je Begeleiders en Engelen weer, ga naar binnen en mediteer en ontvang begeleiding. Maak deze contracten af en probeer dan Genezing te ontvangen.


Ook is Liefde een zeer hoge frequente energie, die je lichaam vloeiend en helder en schoonhoudt. Je lichaam is als een rivier voor energie, die vloeit tenzij het geblokkeerd wordt. Houd je lichaam vrij van rommel en puin. Lagere trillingen als angst, ongeuit verdriet, pijn, kwaadheid of jaloezie blokkeren het vloeien van deze energie. Als je de sluizen openzet en een vloed van water door de rivier laat vloeien, zal het elke blokkade ophelderen en in de oceaan laten afvloeien. Dat is het effect van Goddelijke helende energie. Al het vastzit, wordt de geblokkeerde energie die je ziekte veroorzaakte, getransmuteerd door de hoge Goddelijke helende energie die door je lichaam heen vloeit, en Genezing vindt plaats.Begrijp alsjeblieft dat Licht Energie is en dat alles Licht is. De energie van je Bewustzijn bouwt jouw fysieke lichaam. En houd alsjeblieft in de gaten dat dit door het bewustzijn van je Ziel wordt gedaan, gedurende vele levens, niet alleen dit Leven. Jullie zijn hier allemaal om het leven in een lichaam te ervaren en je bent hier om te leren en te groeien.


Jullie zijn hier allemaal om te leren, te ontwikkelen en Spiritueel te groeien. Ook zijn er bepaalde fysieke keuzes gemaakt door je Ziel voorafgaand aan je geboorte en kunnen zich uiten als lichamelijke beperkingen. Dit zijn ook keuzes die gemaakt zijn om je te helpen met je Spirituele groei en ontwikkeling. Je persoonlijkheid of lagere Zelf maakt van moment tot moment andere keuzes.Liefde en Angst zijn de enige twee basale Emoties op Aarde. Als je weerstand biedt aan je gekozen ervaringen, door angst, creëer je blokkades in je Spirituele, Emotionele en Mentale lichamen die zich in Fysieke ziektes en pijn zullen manifesteren.Verwijder al je angsten en accepteer gewoon, en vloei met Liefde. Wees niet boos dat je in de positie bent waarin je verkeerd. Er is altijd een les te leren in jouw positie, zelfs als je daar niet blij mee bent.Starre mentale houdingen en Geloof geven ook een heleboel stress en spanning. En als je een lichaamsdeel of orgaan maar lang genoeg onder spanning zet zal er zich een fysiek iets manifesteren en je lichaam zal je dat vertellen Onderdrukte of ontkende emoties blijven in het lichaam zitten totdat ze zich tot uiting brengen als fysieke ziekte. Ze moeten naar buiten.


Heb geen onderdrukte of ontkende emoties. Houd niets binnen dat je pijn gedaan heeft, Als je weigert om je Spirituele Zelf te erkennen, je Machtige Ik Ben uiting, kap je de voorziening van Goddelijke Energie af en je lichaam verdort.Herinner je dat alle slechte gezondheid een vastgezette en geblokkeerde Energie is. Als je Gelukkig bent en van Liefde overvloeit, beantwoorden de cellen in je lichaam dit door Gezond te zijn.De beste manier om gezond te zijn is Gelukkig te zijn. Dit is de Beste zelf-genezing die je kunt hebben. En je kunt Gelukkig zijn door naar binnen te gaan en je les te vinden dat elk moment in je leven jou onderwijst, en na het accepteren daarvan gewoon verder gaan. Aan het verleden vasthouden en aan bezeerde gevoelens en het niet-vergeven van je zelf en anderen maakt je lichamelijk ziek. Omdat je chakra’s dan niet goed functioneren en uitgeschakeld worden. Dit maakt dat je naar een dokter moet wat nog meer stress veroorzaakt. Verwijder je stress en genees jezelf.


Wees blij, lach veel en sluit vrede met mensen die je hebt bezeerd, mensen die jou hebben bezeerd, laat de pijn van het verleden los, laat het allemaal gewoon gaan. Bedank de mensen en de gebeurtenissen voor alle lessen die je hebt geleerd. Je kunt het niet meenemen als je Ascendeert. Dus laat het gewoon los en blijf in een gezegende staat. Je Lichaam, Verstand en Ziel zullen je hier dankbaar voor zijn!

 

Bron: Denk met je hart

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees