Joyful verbazing is binnenkort overspoelen jullie allemaal! Relax, vertrouw op je Vader wiens enige belang is uw eeuwig geluk, want als je gelukkig bent u toevoegt onmetelijk aan Zijn geluk. Degenen onder jullie die denken: "Ik ben niet gelukkig, zo is God ongelukkig" net niet begrepen dat hun onvrede maakt deel uit van de illusie, het is onwerkelijk, en dus natuurlijk God blijft gelukkig. Hij is altijd blij. Als je wakker wordt, als u wilt, zul je ontdekken dat je inderdaad gelukkig en altijd geweest, maar op dit moment, dat is een zeer harde concept voor u te begrijpen.

 

Het lijden, de pijn, en het verdriet dat je ervaart is een onderdeel van deze deprimerende games die je hebt gespeeld. U heeft gekleed jezelf in kostuums (lichamen) die volledig geschikt zijn voor de dramatiseringen die je hebt gekozen om te leiden en in te handelen, en je werkelijk bent een uitstekende regisseurs en acteurs. De verschrikkingen van marteling, moord, oorlog, ziekte en natuurrampen als gevolg van het weer, aardbevingen, enz., zijn allemaal deel uit van deze illusoire omgeving die de mensheid collectief intentie heeft opgebouwd in de loop der eeuwen. En je ervaart intense pijn en het lijden binnen het te doen, dat is een van de vele redenen waarom u hebt genoeg van de spelletjes en willen wakker worden.

Uw beslissing om wakker te worden is onomkeerbaar omdat zo velen van jullie die de intentie om dat te doen, en u ontvangt uitgebreide hulp bij het houden van deze intentie van die in de spirituele rijken. De hachelijke situatie van planetaire disharmonie die lijkt te hebben gehuld u, en dat lijkt te zijn verlamde of bevroren uw creatieve vermogens die zouden leiden u van te maken, is gegaan voor meer dan lang genoeg, worden uw theaterproducties loopt ten einde. Als u wilt, kunt u juichen hun realisme, dan zal het tijd om naar huis te gaan worden.

Als je wakker wordt, zal je vreugde herstellen lang vergeten relaties met onnoemelijke aantallen van gelijkgestemde zielen die, net als u, zijn geleidelijk naar voren in de richting van dit moment waarin je de briljante waarheid van wie je werkelijk bent te herontdekken. U wordt overspoeld met verwondering als je ervaart een omgeving die briljante wijze tot leven en schitterend verlicht door de vlammen van Liefde die schijnen van allen die aanwezig zijn. De warmte van allesomvattende acceptatie en de geanimeerde communicatie het inspireert zal heel spannend - wat een contrast met borrels in de illusie waar iedereen dimensionering van iedereen en streven naar verbetering van de status en persoonlijk voordeel!

Jullie zijn allemaal een, en je zult weldra te weten dit feit op dezelfde manier dat je op dit moment je huid en de inhoud ervan weten dat ze je. Er zijn geen grenzen als je mixen en mengen met elkaar in je goddelijke Home, genieten van volmaakte vrede en liefdevolle harmonie. U vindt jezelf communiceren, maken en samen te werken in de uitgestrekte en oneindige God-veld dat alles wat bestaat en is nog uit te breiden voortdurend naar elke nieuwe creatie die je bedenken en introduceren omvatten bevat.

Om te leven, te bestaan is een extatische vreugde die volkomen buiten de bevoegdheden van uw huidige, zeer beperkte verbeelding te bedenken op een zinvolle manier. Wat uw Vader heeft gemaakt, zal wat je hebt gemaakt met Hem, en wat je zal blijven creëren samen zorgen voor grenzeloze inspiratie en vermaak als je verkennen van de oneindige mogelijkheden die Werkelijkheid biedt voor uw eeuwige en oneindige voldoening.

Verveling, een geweldig en onbegrijpelijk begrip geboren in de illusie, zal zeker nooit meer worden ervaren, als je verder met vreugde aan uw gebied van kennis uit te breiden in onvoorstelbare richtingen. Je hebt een uitdrukking die u gebruikt wanneer het goed gaat voor jou: "Het leven is een eitje!" In werkelijkheid leven zal zijn als een eindeloze veelheid van perfecte stormen die ben je, en dat je direct met onvermoeibare enthousiasme, het ervaren van de kracht en verwondering van je eigen bestaan door de voortdurende wisselwerking van al hun prachtige elementen. In waarheid, niet meer verveling, depressie, of gebrek aan motivatie, maar in plaats daarvan een constante, voortdurende reeks van verheffende gebeurtenissen georkestreerd voor de vreugde van alle betrokkenen. Kunt u misschien vragen om iets meer? En als je denkt iets toe te voegen aan de constellatie van lekkernijen die u al genieten, dan zul je in staat zijn om direct produceren.

Uw eeuwig geluk is Gods Wil, en het zal worden bereikt in elk moment van je bestaan!

Je liefhebbende broer, Jezus.

 

Bron: John Smallman

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees