Wij hebben jullie via heel veel boodschappers verteld dat er een grote toevloed zou zijn, en nu is, van Licht in/naar jullie systeem. Wij hebben jullie verteld dat er niemand of niets zou zijn dat niet beïnvloed zou worden door deze Lichtgolf. Wij hebben jullie zelfs verteld dat jullie waarlijk goed in dit proces zijn in deze tijd.

 De Raad

 

En wij wensen om jullie nu te informeren, dat terwijl dit alles inderdaad het geval is, de intensiteit door zal gaan te verhogen.De reden dat wij dit vandaag adresseren is, dat het zo een grote verandering veroorzaakt binnenin elk van jullie, dat zelfs sommigen van diegenen die zich goed bewust geworden zijn van wat wij aan jullie verteld hebben gedesoriënteerd, verward en zelfs bij tijden ontmoedigd raken. Het is één ding om de waarschuwingen van naderende chaos en verwarring te begrijpen, maar het is nogal anders om te ervaren om met dat soort van energie te leven.

Vandaag zouden wij jullie graag een andere manier willen geven van te zien wat er allemaal om jullie heen is, zodat jullie door mogen gaan de schitterende bakens te zijn die jullie zijn. 

Stel je voor dat de wereld waarop jullie leven een kan met verf is. Jullie kijken omlaag in de kan. Roer het nu door elkaar heen. Mix alle verschillende gradaties van Licht goed samen. Er is overvloedig veel Liefde, een goede hoeveelheid aan mededogen, enige gemoedsrust, en ook heel veel andere kleuren. Wij weten dat er ook enige rode haat en kwaadheid is. Er is zelfs iets aan zwart. Maar wanneer het goed door elkaar geroerd is, vertellen wij jullie dat zwart niet het resultaat is. Het is zelfs geen donker grijs. Maar de wervelingen van zwart, grijs en rood doen hun uiterste best om zich vast te klampen aan hun intensiteit, zodat zij goed opvallen tegen de achtergrond van de meer overheersende pastelkleuren van Liefde, mededogen en vriendelijkheid.

Stel je nu voor dat er een enorme groot vat is van perfecte witte verf dat in de kan gegoten wordt, terwijl het geroerd wordt. Stel je voor dat de kleur van de verf in de kan steeds lichter wordt. Stel je ook voor dat er miljoenen piepkleine tapkraantjes zijn van de witheid die geplant werden binnenin de kan die nu beginnen de witheid vrij te geven die zij met zich meegebracht hebben. En de verf in de kan heeft geen andere optie dan steeds lichter te worden, totdat het uiteindelijk crème, gebroken wit, en dan wit is.

Dat is waar jullie momenteel doorheen leven. Het is zeer moeilijk om dit te zien gebeuren wanneer overal om je heen verwarring is en aan jou alleen het zwarte, rode en grijze getoond wordt door diegenen die in en voor het zwart, rood en grijs leven. Je hoeft alleen maar om je heen te kijken om te zien en zelfs te voelen dat er in feite overvloedig veel meer roze en goud is dan dat aan jou getoond wordt. En je verwarring en angst worden in feite veroorzaakt door je eigen verlangen voor het Licht. Is het niet zo?

Wij wensen dat jullie weten dat er een grote hoeveelheid meer van die volmaakte witte verf is dat in/naar het volledige systeem gegoten wordt dat jullie bewonen. En kleine pixels die weigeren om van kleur te veranderen zullen uiteindelijk weggespoeld worden.

Welnu, dit alles is een mooi en leuk plaatje. Wie dan ook, zou lieve dingen tegen je kunnen zeggen en jou op de schouder kunnen kloppen en je vragen om jezelf bijeen te pakken. Is dat niet zo? Dus wat wij van jullie vragen om nu te doen, is om er een dagelijkse inspanning van te maken om iets om je heen te zien, of op jullie internet als je dat hebt, dat aan het verbeteren is. Er is, in waarheid, nogal veel daarvan gaande. Als je zoekt, zal je het vinden. Dan, voor die dag, ben de kleine tapkraantjes van witte verf, van Liefde en mededogen, waar je staat.

Weet dat wij hier zijn. Wij zijn bij jullie in elk en ieder moment. En onze harten zijn gevuld met Liefde en het grootste respect voor jullie, terwijl jullie de uitdaging vervullen die jullie op je genomen hebben. Jullie - waar jullie zijn - doende wat jullie doen, zijn goddelijke stukjes van Alles Dat Is. De wereld moet veranderen vanwege wat jullie zijn, en dat is het aldus aan het doen. Het zal het Licht van jullie wezen reflecteren. Liefde en zegeningen aan elk van jullie. 

De Raad

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/   

Bezoek ook onze Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.
En hier nog meer producten voor uw gezondheid.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees