Dierbaren, Anderen schijnen wonderen en gloeiende gevoelens te rapporteren, hetgeen diegenen van jullie die zich erbuiten gelaten voelen niet doen. Misschien ervoeren jullie eens gelijkaardige wonderen en sensaties. Maar dat was lang geleden en komt niet overeen met hetzelfde dat jullie nu voelen terwijl jullie door jullie dag heengaan.

 

Conergy

 

Jullie hebben je ontwikkeld voorbij de noodzaak voor een dagelijkse verificatie van de juistheid van jullie wezen. Net zoals dat waar was toen jullie niet langer een ouder of leraar meer nodig hadden om jullie te vertellen dat jullie leesvaardigheden prachtig aan het vooruitgaan waren. Jullie zijn voorbij het verkrijgen van het ogenblikkelijke tevreden stellen voor welk deel van jullie wezen dan ook.

In waarheid, zijn jullie gearriveerd bij een kruispunt die de meesten zelfs een paar maanden geleden niet konden visualiseren. Want jullie hebben je ontwikkeld voorbij de noodzaak voor leraren en informatie terzijde van de Aarde. Hoewel die informatie jullie herinnerd aan details die jullie verwaarloosd zouden kunnen hebben; is dergelijke informatie niet belangrijker dan waar was toen jullie eenmaal geleerd hadden om te lezen en niet langer een volwassene nodig hadden om jullie te helpen de grote woorden uit te spreken.

Zo jullie willen, jullie zijn je aan het ontwikkelen naar meer ingewikkelde boeken die niets anders dan jullie aandacht en interesse nodig zijn. Aldus is het dat jullie je ietwat verwaarloosd of vergeten voelen terwijl jullie overgaan naar de Nieuwe Jij.

Misschien vergat je dat je naar plaatsen aan het verschuiven bent die niemand gedurfd heeft of ertoe in staat geweest is om te onderzoeken. Dus, hoewel diegenen van ons die niet van de Aarde zijn in deze tijd jullie waar kunnen nemen, troosten of aanmoedigen, kunnen wij niet volledig begrijpen wat jullie aan het onderzoeken zijn.

Jullie zijn de Universums op manieren aan het verschuiven die jullie je nog niet voor kunnen stellen. 

Denk aan die ouders die nooit naar college gegaan zijn en zich verheerlijken met de rapporteringen van hun kinderen, terwijl zij hun college cursuswerk voltooien en gerelateerde banen vinden. Hoewel deze ouders waar kunnen nemen, kunnen troosten en aanmoedigen, kunnen zij niet volledig de omgeving van het college van hun kind begrijpen, noch hun resulterende banen. Aldus is het voor ons. Wij zijn nooit geweest waar jullie nu zijn.

Deze overgang is voor ons allemaal nieuw, inclusief jullie - hetgeen verwacht werd. De verrassing is, dat jullie zo snel voorwaarts gaan dat er geen tijd is voor Universele reiniging en collecteren van ervaringen tussen de Aarde levens.

Het originele plan voor jullie hopmeesters was om de verschuiving op gang te brengen, opgevolgd door jullie kinderen en kleinkinderen - ofwel van dit leven of het volgende - het leven levend dat jullie begonnen. De informatie die jullie vergaarden moest worden samengevoegd en doorgegeven worden aan diegenen die besloten om de toorts te dragen.

Iets dergelijks is niet langer meer een geldige verwachting voor jullie of ons. Jullie zijn zo snel overgegaan, dat jullie de Nieuwe Jij creëren zonder de parameters die eens verwacht werden om jullie te helpen.

Dit is noch vreselijk noch angstaanjagend, het is slechts dat jullie, op een bepaalde manier, jullie leraren en ouders ontgroeid zijn.

Aldus is het dat wij aanmoediging aanbieden en in verbazing jullie moed en volhardendheid waarnemen met onophoudelijk voorbij de verwachtingen te gaan.

Wat ons terugbrengt naar jullie originele angst dat jullie iets verkeerd gedaan hebben, want jullie ervaren niet langer meer de wonderen die anderen zonder vragen of zonder twijfel schijnen te ontvangen.

Jullie zijn het wonder. En wij, van andere dimensies, zijn data aan het collecteren aangaande hoe het beste jullie aan te moedigen om voorbij te verhuizen aan wat jullie bereikt hebben.

Denk aan ons als trotse ouders die nooit naar college gegaan zijn, en terwijl jullie het cursuswerk voltooien dat wij nog niet kunnen begrijpen, gaan jullie naar een leven dat wij nooit droomden mogelijk te zijn.

Hoewel wij bijeenkomen in collectieven - inclusief sommige van jullie segmenten - om jullie reis te verbeteren, hebben wij nog niet de belangrijkste punten van wisselwerking gevestigd.

Misschien is die gedachte een beetje beangstigend, want dat betekent dat jullie op dit avontuur zijn zonder een kaart of een beloning. Wij zijn bijeen aan het komen om de beste manier te ontdekken om jullie aan te moedigen zonder jullie geprojecteerde pad te verschuiven.

Jullie zijn hopmeesters die nieuwe routes ontdekken om gebruikt te worden door diegenen die volgen. Maar deze routes zijn zo nieuw; dat wij jullie niet kunnen vertellen wat jullie zullen voelen of ervaren totdat jullie aan ons terug rapporteren.

Misschien hebben jullie nog niet begrepen dat jullie missie - die jullie zo dankbaar accepteerden - was om de Universums te verschuiven, alsook de Aarde. Een missie om voltooid te worden gedurende verscheidene van jullie Aarde levensspannen, of door diegenen die volgden. Want niemand, het minst van allen jullie, dacht dat jullie je vroegere karma teniet zouden kunnen doen en er ver aan voorbij zouden kunnen gaan zoals jullie gedaan hebben.

Diegenen van jullie die, als het ware, vastzitten aan dromen die nooit tot bloei schijnen te komen, smeken om dat anders te zien.

Jullie zijn zo snel verhuisd, dat wij van de andere dimensies en collectieven, nog niet helemaal begrijpen hoe jullie je ontwikkelen. Wijzen wij jullie in de richting van de beloning die nu voor jullie belangrijk schijnt te zijn? Of wijzen wij jullie in de richting van de beloning die jullie belangrijk vinden over een maand of een jaar? Dat is ons dilemma.

Diegenen van jullie die deze boodschap lezen schreeuwen zeer waarschijnlijk binnenin jullie zelf om jullie nu naar jullie beloning of wonder te wijzen/duwen - en naar nochtans een andere wanneer jullie je daaraan voorbij ontwikkeld hebben.

Zo is het debat in de uiteenlopende niet-Aarde dimensies en collectieven. Natuurlijk, dat maakt jullie kwaad, want jullie hebben ijverig gewerkt om dit punt te bereiken en hebben iets nodig om jullie moed te bestemmen.

Jullie hebben, echter, niet volledig jullie wezen geaccepteerd. Dat is het centrum van ons dilemma. Zal een beloning nu, jullie richting verschuiven van jullie 3D wereld naar daaraan voorbij? Of zal het jullie aanmoedigen om van de Aarde te blijven, in plaats van in de ethers te zweven?

Niet dat wij jullie avonturen tegenhouden, in plaats daarvan herbekijken wij onze originele projecties en stellen vast hoeveel jullie kunnen bereiken zonder onze hulp - en wanneer en waar om tussenbeide te komen.

Wij zijn inderdaad in deze glorieuze gewaagde onderneming bij jullie. Maar wij moeten onze rol inschatten, zodat jullie niet sneller voorwaarts gaan dan jullie kunnen begrijpen of fysiek kunnen tolereren.

Veel is gaande binnenin jullie wezen gedurende deze Equinox en tijd van verduisteringen dat jullie niet kunnen detecteren, want het meeste doet zich voor in jullie nacht- en dagdroom staten. Is jullie wezen overbelast of is jullie droom het stukje dat jullie nodig zijn om je comfortabel te voelen in jullie Nieuwe Jij Wezen?

Een beetje zoals de ouders van een college student die wensen om de hoeveelheid aan tijd te reduceren die de student in het college doorbrengt, aldus hun financiële lasten gereduceerd worden. Pushen zij hun kind om meer cursuswerk te nemen dat de kosten zal reduceren, maar mogelijk kan resulteren in dat het kind doordraait of voorafgaand aan het afstuderen vertrekt?

Aldus is het nu voor ons. Hoe kunnen wij jullie het beste helpen jullie altijd-uitbreidende doelen te bereiken zonder jullie fysieke of emotionele wezen te beschadigen?

Weet dat wij zielsveel van jullie houden en uitermate trots zijn op jullie prestaties.

Omdat jullie moedige zielen zijn, berispen jullie ons voor niet een snellere voorwaarts gaande beweging aan te moedigen. Maar wij denken na over die benadering terwijl jullie inwendig evolueren en veel sneller dan jullie of wij geloofden mogelijk te zijn voordat jullie de Aarde in dit leven betraden.

Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je hart

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Bezoek ook onze Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.
En hier nog meer producten voor uw gezondheid.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees