Energie verschuivingsymptomen zijn voor heel veel mensen in het laatste jaar veranderd. Terwijl wij de beginfase van een energiegolf ondergaan zoals wij nog nooit eerder gevoeld hebben, moet het lichaam zichzelf aanpassen om in staat te zijn te resoneren met de frequentie die de Aarde ontvangt. Diegenen die al een poosje op het pad van ontwaking geweest zijn, ervaren nieuwe symptomen met deze nieuwe energiegolf.

 

verschuivingen

 

De basis energie verschuiving (ascentie) symptomen omvatten dingen zoals oorsuizen/tonen, intens zweten, duizeligheid, vergeetachtigheid, ascentie griep, depressie, en golven van misselijkheid. Het schijnt dat de meeste mensen, die de verschuiving in/naar een hogere frequentie beginnen, deze zelfde symptomen fysiek ervaren terwijl hun “Team” hen helpt om een klein beetje per keer te beginnen in frequentie omhoog te kiezen.

De laatste tijd rapporteren heel veel mensen een partij aan gelijkaardige gevorderde symptomen, wat betekent dat diegenen hun tijd al gediend hebben met de basissymptomen waarvan zij dachten dat zij nooit zouden eindigen en nu een geheel nieuwe fase aan het ervaren zijn.

Sommige symptomen in deze nieuwe partij zijn:

- extreme futloosheid (het gevoel te hebben dat je bedwelmd bent)

- buikpijn en darm “ontladingen” 

- slechte gemoedstemmingen, wanneer je verondersteld bent “gelukkig” te zijn

- uitgehongerd eten of helemaal geen eetlust (geen normaliteit met de eetlust)

- geen motivatie om wat dan ook te doen anders dan rond te liggen

- ofwel slapeloosheid of de gehele tijd slapen (niet je gemiddelde acht uren), aan en uit. Soms is 3-4 uren slaap voldoende … je de volgende week echter voelend alsof je 12 uren nodig hebt.

- zere keel

- jeukende huid of dat het zelfs uitbreekt in jeukplekken (kleine bobbeltjes net onder de oppervlakte van de huid)

Kan je zien hoe deze ascentie zich moest ontwikkelen aangaande wat wij kennen als lineaire tijd? Toen wij instemden met deze missie, wisten wij dat wij niet in staat zouden zijn om de energetische verschuivingen allemaal in één keer aan te kunnen. Het zou ons fysieke lichaam gedood hebben. Als je zoals ik ben, heb jij je gevoeld alsof je al heel vaak in dit leven gestorven bent. Het schijnt dat het een eeuwigheid neemt, maar als we terugkijken naar onze eigen vooruitgang, kunnen wij zien hoe ver we gekomen zijn. 

Nu dat mijn basis energie verschuivingsymptomen verzwakt zijn na vier solide jaren, voel ik niet de ernst van de gevorderde symptomen. Met anderen woorden, ik koos ervoor om vier jaren van aan en uit aanpassingen te hebben versus de mensen die in een paar maanden tijd, iedere dag getroffen worden. Ik heb zelden ooit hoofdpijnen in mijn leven gehad, maar in de laatste twee maanden heb ik zeer lichte hoofdpijnen gehad. Sommige mensen ervaren migraines. Deze kunnen slopend zijn, en ik stel voor om aan je begeleidende team te vragen om de ernst ervan aan te passen, zodat je op z’n minst kunt functioneren. Het meeste van de tijd is er een bepaald gebrek in je lichaam aan vitamines of mineralen die zouden helpen om de ernst van deze symptomen te verminderen.

Ik heb vreselijk nachtzweten en vreselijke opvliegers gehad. En deze waren niet van het menopauze type, heel veel mannen ervaren deze fase ook. Dat van mij duurde aan en uit een paar jaren. Mijn lichaam was aan het ontgiften door de verhoogde lichaamstemperatuur en het zweten, en ik moest de temperatuur kouder hebben om me meer comfortabel te voelen. Nu voel ik me in feite koeler en heb zelden één van deze episodes.

Ik heb de extreme futloosheid nu gedurende een paar maanden gehad, en het kan tot twee weken achtereen zijn dat het voelt alsof ik geen enkele motivatie heb om wat dan ook te doen. Het is zeer merkbaar wanneer dit pauzeert, aangezien ik plotseling meer ideeën zal hebben voor artikelen dan dat ik bij kan houden en meer energie heb om dingen te doen.

De darm ontladingen die sommigen ervaren, beginnen met ernstige buikkrampen en dan naar een grote loslating op het toilet gaan. Terwijl dit getriggerd mag worden door een bepaald voedsel dat je at, is het nog steeds het loslaten van klem zittende energie op meer manieren dan één. Vergiften hopen zich op in de darmwanden en deze zijn niet compatibel in de nieuwe energieën. Kwaadheid en negatieve emoties worden daar ook opgeslagen. Dit gebied is ook verbonden met de zonnevlecht, welke werkelijk beïnvloed wordt in deze tijd. Dus, hoewel je het toe mag schrijven aan iets dat je at, ergens werd je waarschijnlijk onderbewust aangetrokken om dat ding in je mond te stoppen zodat je heel veel van dat spul eruit kon laten gaan.

Ik heb ook het uitgehongerde eten ervaren. Ik hunkerde naar bepaald voedsel en werd aangetrokken naar aardend voedsel zoals organische aardappelen. Ik moest de informatie weggooien die ik geleerd had over hoe zetmeel onmiddellijk omgezet wordt naar suiker in het lichaam, hetgeen gewichtstoename veroorzaakt. Ik vertrouw erop dat mijn lichaam weet wat het nodig heeft om door deze fase heen te gaan. Organische eieren zijn ook een goede bron van proteïne geweest gedurende verscheidene maanden nu, ik raak niet op hen uitgegeten. Ik ging door een periode heen van het hebben van geraspte gebakken aardappelen gebakken in avocado olie, roerei, en gedurende een paar weken voor het ontbijt een 1/2 avocado. Sommigen mensen schreeuwen over de hoeveelheid aan vet in die maaltijd, maar over het algemeen, voelde ik me zeer tevreden met het eten van de vreemde combinatie van voedsel dat in mijn gedachten naar boven kwam de laatste tijd.

Als we echt alle uiteenlopende vitamines bestudeerden die het voedsel heeft waar wij naar hunkeren, zouden we beseffen waarom we ons vastklampen aan één ding en dan verder gaan naar een andere obsessie. Het is belangrijk om de programmering te doorbreken over wat voor dieet goed voor je is wanneer je lichaam jou direct vertelt om dit of dat te eten. Ik heb ervaren hoe ik me in feite slecht voelde over een strikt dieet toen ik door energie verschuivingsymptomen heen ging. Ik heb opgemerkt, dat als jij je lichaam geeft wat het nodig heeft, de ascentie symptomen mettertijd kunnen verminderen. Je mag nog steeds enige van hen ervaren, maar zij zouden veel slechter hebben kunnen zijn.

Alle mensen zullen andere symptomen hebben. Je mag wel of niet deze combinaties van symptomen hebben op dit moment. Als je dat hebt, weet dan dat anderen ook door hen heen gaan. Als je geen symptomen van dit kaliber ervaart, denk dan niet dat je niet op schema ligt! Je mag zelfs voorbij de behoefte van elk van hen verhuisd zijn. Of misschien zorgde jij zo goed voor je lichaam, dat je vele van deze symptomen helemaal niet gaat ervaren.

Ik heb opgemerkt dat heel veel mensen die opgroeiden met het eten van ‘fast food’, zoals ik dat deed, meer moeilijkheden hebben dan anderen als het lichaam zich ontgift van jaren van slecht spul. Het is belangrijk om te weten dat alles precies zo gebeurt zoals het zou moeten. Als jij je lichaam niet met respect behandelt en luistert naar wat het graag zou willen, vrij van oordeel, dan mogen sommige van je symptomen een beetje extreem zijn, aangezien het naar jou schreeuwt om te luisteren.

Aan het einde, gaat het allemaal over vibratie. Wij zijn nu in een maand waar de energiegolven sterker zijn dan dat wij ooit eerder gevoeld hebben. Alle symptomen die je gevoeld hebt in het verleden hebben je op deze tijd voorbereid. Wij hebben letterlijk iets gedaan dat nog nooit eerder gedaan werd in een ascentie terwijl wij allemaal tegelijkertijd door fysieke, emotionele, spirituele en mentale ontgifting heengaan, terwijl we in het lichaam blijven. Ons bewustzijnsniveau is aan het verhogen en ons DNA herschikt zichzelf dankzij de brongebied golven die wij ontvangen. Wanneer je kijkt naar wat er recht onder onze neuzen gebeurt, schijnen energie verschuivingsymptomen het ongemak goed waard te zijn. 

Vertaling: Cobie de Haan

Bron:  http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

About the author: Michelle Walling, CHLC is a Holistic Life Coach, international public speaker, writer, webmaster, and radio show host. In 2013, Michelle started her public career as a spiritual, metaphysical, and esoteric contributing writer for In5d.com and bodymindsoulspirit.com. Michelle is the creator and webmaster for MichelleWalling.com,cosmicstarseeds.comthestarchildren.net, andhowtoexitthematrix.com, and is the co-creator for WooWoo Media.com. Michelle is the host of In5d’s Cosmic Awakening Show and In5d Network. Her personal Facebook page can be found here.

 Bezoek ook onze Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.
En hier nog meer producten voor uw gezondheid.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees