Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Augustus 2016 verwachten? De energie deze maand omvat het samenbrengen van wat uit elkaar gehaald werd. Sommige van de woorden voor deze maand zijn hereniging, resolutie, opnieuw verbinden, opnieuw samenstellen en terugblikken. Er is een gevoel van alles dat terug samen geweven wordt.

 

augustus2016boodschap 

Inderdaad, de meesten van jullie zullen deze maand de stukjes van de Nieuwe Jij aan elkaar hechten. Gedurende het afgelopen jaar, groeiden delen van jullie snel en andere delen hebben geworsteld om bij te blijven. Veel van wat er moet gebeuren is diepe genezing, wat omvat het onder ogen komen van de delen van jullie hart die Liefde misten. Wat in Augustus gebeurt, is dat jullie voldoende Liefde ontwikkeld hebben en dat jullie voldoende van deze schaduwzijden onder ogen gekomen zijn, zodat jullie kunnen beginnen om een nieuwe versie van jullie zelf samen te brengen - eentje met een veel grotere capaciteit voor Liefde. Jullie mogen die grotere capaciteit voor Liefde nog niet zien en jullie mogen niet echt voelen dat alles zin maakt, maar het opnieuw hechten en aan elkaar weven vindt deze maand plaats.

Wat jullie zullen gewaarworden is resolutie. Conflicten mogen opgelost en vragen mogen eindelijk beantwoord worden. Jullie zouden vrede kunnen maken met delen van jullie zelf, en jullie mogen je herenigen met mensen om jullie heen. Het is een tijd wanneer conflicten een nieuwe vorm aan zullen nemen -- een vorm die laat zien hoe zij opgelost zullen worden. 

Veel hiervan gebeurt op zo een grote manier, dat je het niet echt kunt controleren of voorspellen. Je kunt ermee voortgaan door te kiezen zo gracieus en vergevend als mogelijk te zijn. Stap in kansen die naar boven zullen komen voor oplossing en hereniging. De algemene energie van de maand is prachtig. Het is een prachtige energie, en het kan een prachtige tijd zijn. Maar als je wrok vasthoudt of te hard bent aangaande jezelf, zal je de schoonheid missen. Verplicht jezelf echt om een houding van vergiffenis voor jezelf en anderen gedurende de maand te hebben.

Zijn er wat voor activiteiten dan ook die ons zullen helpen deze energie het beste te gebruiken?

Het schijnt belangrijker dan ooit dat jullie enige rustige tijd nemen om jezelf te centreren voorafgaand aan iedere conversatie. Het mogen slechts een paar diepe ademhalingen zijn, of het zou een heel uur van meditatie kunnen zijn, afhankelijk van je agenda en de aard van de conversatie.

Voordat je de telefoon oppakt, voordat je antwoord op een tekstbericht, voordat je een bijeenkomst binnenloopt, of voordat je met iemand samenkomt voor een sociale gebeurtenis -- iedere keer dat je een wisselwerking met een ander persoon binnengaat, neem wat voor tijd dan ook dat je kunt om jezelf te centreren, je hart te openen, en jezelf toe te staan een beetje te ontspannen met een paar diepe ademhalingen. Als je meer tijd hebt, gebruik meditatie of het journaliseren om in overweging te nemen wat in je hart is over deze persoon of de aankomende gebeurtenis. Neem een klein beetje tijd om geaard te zijn voordat je conversaties aangaat.

Deze maand, kan jij je de consequenties niet veroorloven van lukrake afspraken/bezigheden. Het is geen tijd voor lichtzinnige conversaties of opmerkingen. Dit is een tijd om ernaar te streven om een gevoel van betekenis en van welgemeende oprechtheid te brengen naar wat voor wisselwerkingen dan ook die je mag hebben. Dit zal waar zijn of het een klein moment is, zoals te spreken met iemand in de rij in de winkel, of een dieper ding zoals een met een collega in een vergadering, of het is een veel dieper ding zoals een argument met je moeder. Op wat voor manier dan ook wanneer je met mensen wisselwerkt, probeer om je voeten stevig op de grond geplant te krijgen, probeer om vredig binnenin jezelf te zijn, en spreek met mensen vanuit die plaats.

Is er ook maar iets in de collectieve energie waar wij ons bewust van zouden moeten zijn deze maand?

Het gevoel van resolutie en herweven zal in de publieke gebeurtenissen naar boven komen, maar het neemt altijd meer tijd voor de publieke gebeurtenissen om individuen in te halen. Jullie zullen gewoon de beginnende tekenen van resolutie zien in het collectief. Gebeurtenissen zullen mensen deze maand samenbrengen. Zoek naar tekenen die wat het aanvankelijk ook was dat het mensen uiteen liet gaan hen nu bij elkaar aan het brengen is.

Zoek naar kansen/mogelijkheden om met diegenen die jou tegenwerken opnieuw een verbintenis aan te gaan. Ben zeker dat je kijkt naar en je hart gefocust houdt op de manier waarop mensen samenkomen. Zoek naar kansen/mogelijkheden om conversaties te hebben met diegenen om je heen vanuit een welgemeende plaats over collectieve gebeurtenissen. Probeer om niet deel te nemen aan onenigheid. Wanneer je met iemand spreekt die het niet met jou eens is over collectieve gebeurtenissen, in plaats van te proberen hen te overtuigen om in te stemmen met alleen de hoogtepunten van jullie meningsverschil, stel in plaats daarvan vragen die de dingen naar buiten zullen trekken waar jullie het over eens zijn. Onenigheid kan prachtig zijn, maar deze maand zoek je naar gemeenschappelijk terrein om je eigen proces van goede resolutie te ondersteunen.

Is er ook nog iets anders dat de Opzichters ons willen vertellen over Augustus 2016?

Humor zal jullie zeer goed dienen deze maand. Lach om jezelf. Het ergste dat je kunt doen is een wrok vast te houden of te proberen je vast te houden aan een oud idee. Je moet jezelf openstellen voor frisse, nieuwe perspectieven deze maand. Ben bereid om om jezelf te lachen, ben bereid om over de situatie te lachen, en ben bereid om het gewoon los te laten deze maand op een grotere manier dan je ooit eerder gedaan hebt. Als je bereid bent dat te doen, gaat het een diepgaande, productieve, leuke en tevreden stellende maand voor jou worden.

Bron: Denk met je Hart

©2016 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Bezoek ook onze Webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees