Ontvangen op het exacte centrum van het centrum van de Maya kalender ( 28-29 April, 2016) met 6 retrograde planeten; Maar gepost op de laatste van de 20 Maya kerndagen - 8 Mei, Moederdag, met een gigantische geomagnetische storm die een diepe genezing triggerde van de moeder/godin archetype. Wij hebben heel veel gesproken over symptomen waar wij doorheen gaan als wij ons voorbereiden op de verschuiving (als je nieuw voor dit alles bent, zoek alsjeblieft naar een lijst met ascentiesymptomen). Het meeste van de vroegere symptomen gingen over het ascenderen van onze geesten en lichamen om ons aan nieuwe frequenties aan te passen. Het is leuk maar uitdagend geweest.

 

veranderingen

Tijdens de volgende fase van onze Ascentie, zullen wij een versnelling ervaren van fysieke, zintuiglijke wiegelingen (verschuivingen). Deze zullen de meest duidelijke symptomen zijn die wij zullen ervaren, aangezien wij beginnen om fysiek in/naar de volgende dimensie te verschuiven. Onze vijf zintuigen zullen beginnen om uit het ene rijk te vervagen en langzaam een nieuw, hoger frequentie rijk binnen te gaan. Jawel … Dit zou een beetje vreemd kunnen worden. Maar sommige van deze ervaren jullie al. (P.S. Als je bezorgd bent over wat je voelt, praat dan altijd met je dokter over je symptomen).

Ons Gehoor…

We zullen beginnen op te merken dat een deel van wat wij horen zal ontbreken; Alsof jij je niet helemaal kunt focussen op wat iemand zegt. Je kunt het geluid uit hun mond vandaan horen komen, maar het wordt niet verwerkt. We zouden kunnen evolueren voorbij onze huidige manier van communicatie. We zouden sommige delen kunnen missen te horen van vooraf opgenomen muziek… Alsof de bas of bovenstem ontbreekt. Dit is omdat de muziek opgenomen werd in vervagende, oude frequenties. De Audio zou vervormd kunnen klinken. Muziek dat live gespeeld wordt zal duidelijker zijn, maar als het de intentie van een oud bewustzijn is, zal de bekwaamheid om het te horen zoals het bedoeld was gecompromitteerd zijn. We zouden ook fantastische dingen kunnen horen die niet van deze werkelijkheid zijn. We zouden ongelooflijke muziek kunnen horen, iemand horen praten (soms in onbekende talen), of prachtige etherische frequenties horen.

 

Ons Zicht…

We zouden een wazig zicht kunnen hebben, of een dubbel zicht, dat schijnt te komen en gaan. We zouden dingen kunnen zien waarvan wij weten dat die er niet zijn. We zouden een toename op kunnen merken van het zien van aura’s, nieuwe kleuren, flitsen van prachtig licht, flitsen van andere fantastische dimensies, en andere onverklaarbare en wonderbaarlijke, verwarrende visioenen. Als dit gaande is, zou je misschien geen auto moeten rijden op het moment.

Reuk...

We zouden op kunnen merken dat wij de gewone geuren in onze wereld missen. Voedsel zou anders kunnen ruiken, of we zouden dingen kunnen ruiken die er helemaal niet schijnen te zijn. We zouden bloemen in de kamer kunnen ruiken, of bloemen zouden een waarneembare verandering of aroma enzovoorts kunnen hebben… Wanneer wij de volgende hogere dimensies ruiken, zullen de aroma’s om ons heen veranderen in iets anders dat zelfs aangenamer is.

Aanraking/Gevoel...

We zouden ons gevoelloos en onthecht kunnen voelen van alles dat we aanraken als we doorgaan te ontkoppelen van de oude wereld. We zullen gewaarworden dat dit ons onzeker maakt over onze materiële wereld. We zouden tegen dingen op kunnen botsen, strompelen, struikelen en dingen laten vallen. Ben gewoon voorzichtig wanneer jij je wiebelig voelt. Ongelukken zijn stijgende. Wanneer we beginnen ons met de nieuwe wereld te verbinden, zal het gevoel verhoogd worden. Eerst zou dit aan kunnen voelen alsof ons gevoel te gevoelig is, bijna pijnlijk als we ons aanpassen. Maar dit is een noodzakelijke aanpassing aan de hogere frequenties.

Onze Smaak…

Onze smaak zal gelijkaardig veranderen aan onze ruik bekwaamheden. Ons gewoonlijke dieet dat we eten zou niet zo lekker kunnen smaken als we ons herinneren. Iets van het voedsel zal uitermate smaakloos worden. Ander voedsel zal zelfs hemelser smaken. Iets van het voedsel zal eenvoudig gewoon anders smaken. We zullen snel leren welk voedsel genegeerd moet worden en welk ander voedsel aan ons dieet toegevoegd moet worden.

Wat er aan het gebeuren is, is dat wij langzaam zintuiglijk blind worden wat betreft de oude wereld, en ontwaken jegens een nieuwe wereld van de zintuigen. Al deze symptomen zouden wij zelfs meer op kunnen merken na een meditatie, wanneer we buiten in de natuur zijn, of gewoon als we op het punt staan om in slaap te vallen. Ja, het is een beetje gek, maar jullie vroegen erom, en wij zijn aan het ontwaken. We zouden ons een beetje verward kunnen voelen en nochtans gefascineerd door al deze verschuivingen. Al deze zintuiglijke kwesties kunnen desoriënterend zijn, en maken ons minstens een beetje geagiteerd en onzeker. Maar als we gegrond (geaard) blijven en door hen heen ademen, zal het gemakkelijker zijn om erin mee te gaan, in plaats van te proberen om vast te blijven houden aan waar we waren. We zullen zeer zeker leren wat we nog steeds proberen om te “controleren”. Controle is echt gebaseerd in angst, en is een herhalende gewoonte … een mechanische manier van leven dat geen deel uitmaakt van de nieuwe wereld. Wij zullen leren dat er niets is dat wij in feite kunnen controleren anders dan toe te staan te stromen, en oké te zijn met niet te weten waar deze gigantische golf ons naartoe brengt. Alles dat wij nu kunnen doen is te vertrouwen en de kolossale golf te besurfen waarop wij zijn.

Dus als je dit nog steeds leest… Gefeliciteerd! Je overleefde de 20 Maya Kerndagen binnenin 6 retrograde planeten die eindigen in een kolossale zonne-magnetische storm! Dit was de wildste rit tot nu toe.

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

Copyright Aluna Joy Yaxkin © 1995-2016 http://www.alunajoy.com/index.html

https://www.facebook.com/alunajoyyaxkin

Bezoek ook onze Webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees