Geliefden, Er is een gevoel van voltooiing op het innerlijke vlak, terwijl de Kosmische uitlijningen en de menselijke activiteiten op jullie planeet plaatsvinden. Jullie liefdevolle energieën werden gegeven en toegepast waar het het meeste nodig is, en ieder deeltje werd gebruikt voor het hoogste goede van allen met liefdevolle dankbaarheid en waardering voor jullie inspanningen. Er wordt aldus zeer veel van jullie gehouden door jullie Familie van het Licht! Ieder deeltje van Licht breidt uit en vult alle plaatsen en ruimtes die aan het verschuiven zijn, terwijl de schaduwen zich terugtrekken, en op deze manier exponentieel groeien.

 

Hilarion1

Het raakt de harten van iedereen op de planeet aan, en zelfs van diegenen die blijven proberen om de Heilige Vlam uit te doven die binnenin hun eigen hart brandt. Het is een tijd voor een diepgaande overdenking aangaande dat wat nog steeds gezuiverd en losgelaten moet worden uit de ziel van ieder persoon, en om diepgaand binnenin zelf te kijken is een bewuste keuze welke volledige oprechtheid en moed vereist. Het vuur binnenin jullie eist een dergelijk nauwkeurig onderzoek en jullie zijn er tot toe in staat terwijl jullie doorgaan met jullie eigen ster te volgen! 

Het volgen van je eigen ster betekent te kiezen om je eigen beste vriend te zijn. Het betekent overvloedige vriendelijkheid, mededogen en Liefde aangaande je eigen wezen, en te herinneren dat je een openhartige ziel bent die geïncarneerde goedheid is. Laat de vroegere ervaringen los waar misbruik gemaakt werd van die goedheid door anderen die niet het hogere pad namen zoals jij dat doet. Laat de kwetsuren binnenin je los die deze acties op je ziel plaatsten. Jij was en bent onschuldig en je bent niet verantwoordelijk voor de zielen die ervoor kozen om te blijven in de oude paradigma niveaus van klein te blijven. Laat de behoefte los om hen van zichzelf en hun eigen keuzes te 'redden'. Zorg voor jezelf en loop rechtop op jullie wereld, want jouw Licht en jouw goedheid worden ten zeerste gewaardeerd, net zoals je bekwaamheid om dat Licht in immer verbredende cirkels van radius uit te breiden. Vroeger of later, zal dit alle harten op een openende en uitbreidende manier aanraken. 

Succes komt naar jullie toe als een resultaat van jullie eigen inspanningen en jullie hebben alles dat jullie nodig zijn om voorwaarts te gaan in de vervulling van jullie dromen, doelen en visioenen. Jullie zijn degenen die altijd de geschenken die jullie ontvangen met anderen moeten delen, want dat ik jullie waarachtige aard en jullie moeten altijd oprecht tegen jullie zelf zijn. Geef eerbied aan het vrouwelijke aspect binnenin jullie door te kiezen om met anderen op een samenwerkende manier te werken en door het tonen van respect voor de diversiteit van alle mensen. De vrouwelijke energie manifesteert zich in ieder individu als een bereidheid om nieuwe manieren te leren om diens idealen en ideeën werkbaar te maken. De vrouwelijke energie plaatst het belang van het leven voorop door te zorgen voor de Aarde en al haar bewoners. De vrouwelijke beïnvloeding en voornaamste wet is, dat er aan niets en niemand schade berokkend wordt. Dit omvat een erkenning en het in ere houden van de lucht, het water, het vuur, de aarde en de kosmische elementen voor hun bijdrage aan de schoonheid en ontwikkeling van de planeet. Alles werkt samen voor het algemene goede van alles. Dit is de richting waar het leven op jullie planeet wederom op afkoerst en wat wederom de overhand zal hebben.

Jullie hebben geleerd dat positieve gedachten positieve veranderingen op de Aarde creëren. Jullie inspanningen om een wereld te creëren waar aan ieders werkelijke behoeften tegemoet gekomen wordt, waar iedereen vrij is, gerespecteerd en gelijk is, hebben veranderingen gecreëerd en creëren veranderingen binnenin het individuele bewustzijn, wat op diens beurt onontbeerlijk en zeer behulpzaam is in het groep'- en wereldbewustzijn. Wanneer er stormen zijn visualiseer de winden zachtaardiger, de stormen afnemend, de tornado's afbuigend van bevolkte gebieden. Waar er een plek van moeilijkheden is in de wereld, stuur Liefde en mededogen om het te genezen/herstellen en diens pijn te verminderen. Ben dapper en projecteer genezende gedachten van Liefde naar jullie planeet, naar al haar bewoners en al haar elementen. Als het collectieve bewustzijn verandert, aldus doet de Aarde dat en verhuist en evolueert ook in die richting. Dit is de schoonheid van vreedzame en positieve verandering, dat komt door bedachtzame en liefdevolle intentie.

Er is een noodzaak om elkaar en de Aarde te ondersteunen. Stuur Liefde en dankbaarheid naar jullie planeet voor haar trouwhartigheid aan jullie, haar bewoners. Zij is gedurende vele jaren in een wachtpatroon geweest, proberend te wachten op de mensheid om te ontwaken en zich bij haar aan te sluiten met de grote kans die nu naar voren gekomen is voor iedereen. Zij is gereed om voorwaarts te gaan aangaande haar Ascentie in/naar de hogere dimensies. Zij wil jullie met haar meenemen. Wanneer jullie je in Eenheid uitlijnen met de Aarde Moeder, zullen vele wonderen van genezing en restauratie plaatsvinden.

Tot volgende Week….

IK BEN Hilarion 

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

©2015-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Bezoek ook onze Webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees