Wanneer iemand claimt geblokkeerd te zijn, zijn zij dat niet, want dat is een illusie gebaseerd op de 3D en de oude patriarchaat. Er is niet zoiets als geblokkeerd zijn. Wanneer iemand beslist dat diens stilstand gebaseerd is op blokkade of dat zij waarnemen dat de dingen niet op de manier zijn waarop het afgescheiden ego wilt dat zij zijn, stoppen zij hun evolutie. Want zie, vaak, wanneer een persoon in Stilheid is, integreren zij de nieuwe energieën. Het is de oude patriarchaat-matrix dat je in diens web heeft, waar iemand voelt dat zij in ieder moment moeten doen, en als zij niet productief of doende of bewegend zijn, zij geblokkeerd moeten zijn en daarom voorwaarts moeten duwen.

 

magic-mushrooms

In het Nieuwe, eren wij de tijden van stilte/rust, en accepteren Wat Is, in plaats van te beslissen dat er iets verkeerd is of dat wij niet genoeg doen of dat wij niet genoeg zijn. Het is de oude conditionering die ons vertelt dat tenzij wij doen, er iets verkeerd met ons is. Wanneer iemand gebalanceerd is in het Goddelijke Vrouwelijke en Goddelijke mannelijke, vertrouwen zij erop dat alle actie geïnspireerd en begeleid is en er Goddelijke Orde en Acceptatie is van wat is.

Er zijn velen die nog steeds oude illusies binnenin hen hebben, gebaseerd op de oude verhalen die zij nog steeds geloven en levendig houden. Deze zijn niet slechts persoonlijke verhalen; zij zijn ook culturele en wereldwijde verhalen. Zij mogen gebaseerd zijn op religie of familiaal karma of alles dat iemand nog niet losgelaten heeft. Zo lang als je hen binnenin vasthoudt, kunnen zij niet duidelijk genoeg zijn om meer te evolueren. Je bent niet vrij als je nog steeds in illusies gelooft. Kijk naar de tradities in je familie en cultuur. Heb jij je afgevraagd waarom je nog steeds aan hen deelneemt? Neem je deel omdat ieder ander dat ook doet, of is het een bewuste keuze om het aldus te doen, gebaseerd op je begeleiding? Kan je de tradities loslaten en open zijn om gewoon vrij te zijn om het leven zonder de oude verhalen, illusies en mythes te ervaren? Of heb je hen nodig om iets aan jezelf en anderen te bewijzen, of om te verzekeren dat je deel uitmaakt van een familie of cultuur? Om waarlijk vrij en onbegrensd te zijn, moeten wij ook zien waar wij onbewust gaan en deelnemen aan dingen, slechts omdat het verwacht wordt of omdat het de manier van onze specifieke cultuur is. Sommigen mogen zeggen dat zij vrij zijn binnenin de oude matrix. Dat mag zo zijn of is het een andere illusie waar zij zichzelf mee overtuigen om aldus niet volledig in/naar hun Authenticiteit te stappen? Alleen jij weet diep binnenin jou wat voor jou waar is; er zijn geen goede of verkeerde antwoorden. Dit is eenvoudig een kans om dieper te gaan, geen steen onomgekeerd te laten als je de dieptes van jezelf onderzoekt.

Zoals ik meegedeeld heb, is het Goddelijke Vrouwelijke in je ontwaakt. Als je volledig dit bewustzijn omhelst, is alles dat je doet en bent gebaseerd op dit bewustzijn. De manier om meer volledig deze energie op de Aarde te verankeren is om het Goddelijke Vrouwelijke te zijn. Dit heeft, tussen haakjes, niets te maken met man of vrouw te zijn. Het Goddelijke Vrouwelijke, zij is Zijn, mediteren, ontvangen, toestaan, stromen en Hartgecentreerd zijn … het is om je Intuïtie en Begeleiding 100% van de tijd te volgen. Ik gebeurt niet “daarbuiten” totdat het volledig geïntegreerd is binnenin en gereflecteerd wordt in alles dat je doet en bent. Dan, als we het Goddelijke Mannelijke integreren om onze Zijnheid te balanceren, worden al onze inzichten en intenties volledig ondersteund en wordt ernaar gehandeld. Dit is niet het ondernemen van een actie om gewoon te handelen, maar het is het ondernemen van een actie gebaseerd op Begeleiding en Intuïtie. De ene is niet gebalanceerd zonder de andere. Wij kunnen niet creëren zonder manifestatie. Wij kunnen alles dat we willen visualiseren, doch het vergt actie om het in/naar de vorm te brengen. 

In de laatste paar dagen hebben wij een grote energetische verschuiving ontvangen om ons te helpen meer te evolueren en zelfs meer bewust te zijn. Dit wordt verder bekrachtigd door de immense zonneactiviteiten (zonnewind, zonnevlammen, zonnevlekken enzovoorts) aangezien dit beweging in ons en in het Aardse magnetische gebied creëert. Besef ook, dat wij niet één dag gehad hebben die vrij was van zonneactiviteit gedurende de laatste vier jaren, behalve voor één dag in 2014. We ontvangen zoveel ondersteuning van voorbij de Aarde voor onze Transformatie, het is eenvoudigweg verbazingwekkend. Onze Zon ontvangt van onze Galactische Zon (de Bron) en dan straalt onze Zon deze hoge vibrationale energie naar ons en naar de Aarde. Dit beweegt de energie binnenin ons zodat ons Bewustzijn groeit, oude patronen geopenbaard worden en onze fysieke lichamen overspoeld zijn, hetgeen resulteert in waar sommigen naar refereren als “Ascentie Symptomen” (slapeloosheid, hoofdpijnen, dieet gevoeligheden, duizeligheid en heel veel meer). In de laatste paar dagen hebben wij een grote energetische verschuiving ontvangen om ons te helpen meer te evolueren, en Het zelfs zijn beïnvloedt ook de weerspatronen en de Aarde bewegingen. Het is allemaal voor ons ontworpen en is nooit niet voor onze evolutie. Als een persoon het gevoel heeft dat zij als een groep samen tegen iets of iemand moeten zijn, is dit gebaseerd op het oude geloof van “beloning en straf,” wat van het oude is. Er is geen beloning voor “goed” te zijn, noch is er straf voor “slecht” te zijn. Dit is puur dualiteit. De energie is neutraal en gaat naar waar het welkom is. Of jij je er wel of niet bewust van bent, je nodigt de energieën naar je uit. Niemand is een slachtoffer.

We zijn zeer definitief aan het reconstrueren, doch het gebeurt niet tenzij we aan alles deelnemen. Dit is waarom meditatie en in het Moment in volledig Besef zijn essentieel is, want dit plaatst ons volledig in het hart en de betrokkenheid. Dus wij bekrachtigen de Ziel om ons te gidsen en alles verhoogt ons bewustzijn naar een steeds hogere expressie. Denk eraan, bewustzijn creëert en manifesteert leven en correleert rechtstreeks aan het absolute weten dat wij Goddelijke zijn. Wij worden begeleid om ons innerlijke werk te doen en ons over te geven aan de Goddelijke Wil, hetgeen alles organiseert … De Goddelijke Wil is niet iets buiten ons; het is onze Intuïtie en Begeleiding … als we bewust genoeg zijn om het te eren en te volgen.

De oude 3D structuur is aan het desintegreren en het is belangrijk dat wij ons er niet aan hechten door in angst te zijn. Het is zelfs meer essentieel om onze vibratie hoog en onze focus op Liefde te houden. Als we het drama kunnen zien ontvouwen zonder het gevoel om er iets aan te doen, dan nemen wij deel aan het helpen van de oude matrix te evolueren in/naar het Nieuwe. Ben er zeker van om ook je Onderscheidingsvermogen te gebruiken wanneer je leest of luistert, want er is een overvloed aan illusie in wat de mensen delen aangaande de overgang. Als het niet juist aanvoelt, stop met lezen, kijken of luisteren. Zo eenvoudig is het. Je hoeft je niet bezig te houden met wat voor drama dan ook door iets aan te wijzen dat niet met jou resoneert … laat het gewoon los. Neem wat goed aanvoelt en laat de rest los. Iedereen doet gewoon het beste dat zij kunnen, gebaseerd op hun bewustzijn. En wat jij waarneemt is op jouw bewustzijn gebaseerd.

De energieën zullen niet spoedig op wat voor tijdstip dan ook kalmeren , dus eer hoe je begeleid wordt. Terwijl we steeds meer Liefde ontvangen, beseffen wij dat Liefde niet noodzakelijkerwijs het sentimentele, amoureuze affectie ding is, want het is vaak een duw om alle misleidingen en illusies los te laten. Het zal doen wat het ook maar neemt voor ons om te evolueren. Alles dat wij ervaren is Liefde. Misschien kan je het vergelijken met “moeilijke Liefde”. Als je kinderen hebt, weet je waar ik over spreek. Liefde kan niet samen bestaan met lagere energieën, dus zal het wat dan ook aan oude patronen die er in tegenstelling tot staan in/naar je bewuste Besef duwen. De Meedogende Waarnemer zijnde (liefdevol met jezelf zijn terwijl je neutraal blijft) helpt heel veel, zo ook het zijn in de Natuur en vriendelijk tegen jezelf zijn. Vriendelijk zijn is niet pushen voor een resultaat; het is luisteren naar je Begeleiding en naar je lichaam, en op te volgen waar je naartoe gegidst wordt om te doen.

Als een jong meisje was ik Katholiek. Ik was devoot en ging een non worden. Toen ik achttien was, begon ik alles in vraag te stellen. Ik ging naar mijn priester en hij had mijn antwoorden niet. Ik ging naar mijn oma en vroeg haar waarom zij nooit naar de kerk ging. Zij vertelde me dat haar kerk in haar Hart was en het niet ging om hoe vaak je naar de kerk ging, maar hoe je jouw leven dag na dag leefde. Zij leerde me over Liefde. Dit begon mijn echte reis (in dit leven). Ik trad weg van de religie en leerde hoe te mediteren; om toegang te verkrijgen tot de Liefde binnenin mij. En dit is hoe ik mijn leven geleefd heb; compleet devoot aan de Waarheid in mijn Hart, zelfs toen die Waarheid evolueerde. Ik deel dit met jullie, zodat jullie je energie binnenwaarts trekken, want je antwoorden zijn in je hart (in die zin, als zij bedoeld zijn beantwoord te worden); zij liegen niet aan jouw buitenzijde. Ik besef ook dat het niet slechts in dit leven was dat ik dit ontdekte; ik heb dit doorheen alle levensspannen geleefd. Want zie, onze levensspannen zijn een doorlopende draad, met ieder leven dat meer openbaart.

Ik heb voorafgaand aan deze schitterende tijd waar wij in zijn geleefd; alles dat ik ervaren heb heeft mij naar deze plaats gebracht en hetzelfde is voor jou waar. Het is vertrouwd en toch nieuw. Met iedere dag, ga ik voort op mijn pad terwijl er meer geopenbaard wordt. Wij zijn niet klaar, noch zullen we dat ooit zijn, want wij zijn onbegrensd; net zo onbegrensd als het Universum. Alle dingen veranderen om ons te helpen evolueren. Het Universum gaat door uit te breiden en te veranderen, net zoals wij dat doen. Het is alleen wanneer wij denken dat wij gearriveerd zijn op onze bestemming, dat wij die nee vinden; wij rusten eenvoudig voordat we doorgaan voort op onze reis. Als we zien dat het gehele leven een geschenk is om te openen en verbaasd zijn over diens inhoud, evolueren wij als onschuldige kinderen. 

Om te evolueren is om de dingen zuiver en eenvoudig te houden. Het is om Licht te zijn in alles dat we hebben en alles dat we doen. Het is om ieder moment te nemen alsof het onze eerste ademteug is … in verbazing en onschuld. In ieder moment hebben wij een kans om nieuw te zijn; om geboren te worden. Dit is het Nieuwe. Laat ons onze bagage van voorbije momenten achterlaten en arriveren in het Nu in verbazing en onschuld. Dit is wat het Goddelijk zijn is. Dit is Liefde Zijn. 

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

Copyright © 2009-2016, Soulstice Rising. All Rights Reserved! - http://www.soulsticerising.com/index.asp

Bezoek ook onze Webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees