Dierbaren, Alles is in beroering. Jullie worden zogenaamd getrokken naar deze manier en geduwd naar een andere. Iets dergelijks moet verwacht worden wanneer jullie in dit overgangspunt zijn. Want jullie maken seconde na seconde beslissingen over hoe jullie verder willen gaan. Toen jij je berg van pijn beklom, ruimde je focus je angsten op. Zelfs je heuvel omlaag naar vreugde rollen werd vertraagd met hobbels, oponthoud en aanvangen - je wist dat je naar vreugde rolde. Nu dat je van de 5D bent, is je focus niet langer één of zelfs twee doelstellingen. Je wenst om je Aarde droom te creëren, een vreedzaam leven te leven, nieuwe frequenties, tijdreizen en andere dimensies te verkennen - alles tegelijkertijd. 

 

galaxy2galaxy1

Angsten binnenin creërend dat je niet genoeg gedaan hebt of niet vaardig genoeg bent. Een angst dat jouw bezorgd gemaakt heeft sinds jouw overgang in dit leven begon. “Wat als ik niet krachtig genoeg ben om mijn belofte, voorafgaand aan de geboorte in dit leven aan mezelf en het Universum uit te voeren? Als ik voor deze test zak, ben ik dan een god/godin of slechts een Aarde wezen met dromen en wensen? Wat als ik en ook deze overgang nep zijn?”

Hoewel dergelijke angsten niet waar zijn, zijn deze gedachten jullie huidige struikelblokken - dat je niet je Universele droom kunt bereiken om de Aarde en diens wezens van angst naar Liefde te verschuiven.

Indicatoren dat je faalt zijn overvloedig - van je schijnbare onbekwaamheid om je Aarde droom te creëren naar gebeurtenissen in de wereld die angst en kwaadheid schreeuwen in plaats van Liefde.

Jullie kunnen niet het grote plaatje zien dat overduidelijk is voor diegenen van ons in andere dimensies. Op een bepaalde manier, kunnen jullie “door de bomen het bos” niet meer zien. 

Hebben jullie ooit zaden geplant die de groei tegen schenen te werken? Toen op een dag, ontwaakte je om te ontdekken dat deze zaden jonge planten geworden waren. En hen een beetje meer tijd gevend; droegen deze jonge planten fruit of bloemen. Aldus is het voor sommigen van jullie nu. 

Jullie wachten ongeduldig om waar te nemen dat jullie zaden groeien. Anderen, voor jullie jonge planten om te groeien. En nog weer anderen, voor jullie planten om fruit of bloemen te dragen. Maar er is weinig dat jullie kunnen doen om die groei te versnellen - jullie planten hebben tijd nodig.

Jullie zaden van Liefde zijn in goede grond geplant met een adequate vochtigheid en energie van de Zon. Het is slechts een kwestie van wachten totdat jullie planten bloemen of vruchten dragen. Maar zoals het voor vele tieners waar is, is de tijd die nodig is om dat fruit of die bloem te ontwaren bijna ondraaglijk. Jullie zijn jonge Universele volwassenen, dus willen jullie het NU.

Iets dergelijks is niet te zijn voor velen van jullie voor een aantal redenen. Niet het geringste van wat is dat de Aarde en diens bewoners nu nog niet helemaal klaar zijn voor dat type van ogenblikkelijke groei.

Jullie, van de Aarde, gaan sneller vooruit dan verwacht. Net zoals in de puberteit, ontwikkelden sommigen van jullie zich sneller dan jullie ouders verwacht hadden. Maar die snelle ontwikkeling in de puberteit verschoof noodzakelijkerwijs niet jullie bekwaamheid om zonder ouderlijke/volwassen aansturing te leven. Herinneren jullie je de tijden nog als een tiener en dat jullie je leven in de waagschaal stelden door een passagier in auto’s te zijn gereden door benevelde, afgeleide en roekeloze bestuurders - iets dat jullie nu niet zouden tolereren? 

Aldus is het dat jullie NU alles willen. Jullie hebben geleden aan de pijnscheuten van het verwijderen van de belangrijkste angsten. Jullie hebben geleden niet wetende waarom of waar jullie naar overgingen. En nu voelen jullie dat jullie je beloning(en) verdienen.

En waarom werden jullie door ons aangespoord te geloven dat jullie Aarde droom nu gecreëerd zou zijn?

Sommigen van jullie creëerden jullie Aarde droom. Anderen van jullie zijn nog maar net begonnen. Nog weer anderen zijn in de laatste stadiums. Sta jezelf en de Aarde toe in samenwerking met deze fase te werken. Want als iedereen van jullie je Aarde droom op hetzelfde moment creëerde, zouden dan anderen, die nog niet de werkingen van deze overgang begrijpen, niet jaloers worden - misschien zelfs onhandelbaar?

Iets dergelijks is bezig steeds duidelijker op de Aarde te worden op dit moment. De hebbens en niet-hebbens delen hun kwaadheid - om het slechts uiteen gedreven te hebben in de nabije toekomst zoals in jullie zinsnede, “Alles leidt ergens naartoe”.

Die verklaring betekent nu weinig voor jullie. Maar dat zal het. Aldus is het dat diegenen van jullie die bezorgd zijn over nog niet jullie Aarde droom gecreëerd te hebben hier en daar stukjes ervan ontdekken, als jullie in/naar die frequentie verschuiven. De energieën van de laatste paar en volgende paar dagen zijn voor diegenen van jullie die wensen om extra energie te grijpen om jullie over de top heen te duwen.

Want als meer van jullie jullie nieuwe volwassenheid via jullie Aarde droom claimen, zullen jullie een focus ontdekken welke geen deel uitgemaakt heeft van jullie in de afgelopen paar weken. Je focuste je zeer waarschijnlijk op je Aarde droom TOTDAT de energieën van dit nieuwe jaar je hierheen en daarginds duwden.

Een beetje zoals te zijn in een snoepwinkel en moeilijkheden te hebben met te beslissen wat voor snoep jou het meeste plezier zou geven. Die besluiteloosheid van het allemaal te willen zal een kleine tijdsduur doorgaan, want jullie hebben jullie wetendheid voorbij jullie Aarde droom uitgebreid.

Als jij je Aarde droom bij of zeer nabij het einde van 2015 gecreëerd had, zou je gemakkelijker en moeiteloos naar andere fases vooruitgegaan zijn. Diegenen van jullie die het aldus nog niet gedaan hebben, voelen zich alsof zij een make-up test doen als toevoeging aan hun zware klas lading.

Zoals gewoonlijk, hebben jullie Lichtverschuivers een moeilijkere reis voor jullie gecreëerd dan nodig was. Jullie buitenbeentjes hebben tegen zichzelf gezegd, ”Ik vraag me af of ik dit EN dat kan doen? Hoe leuk het zou zijn om te bewijzen dat ik sterk genoeg ben om het aldus te doen.” Zoals te rijden in een sneeuwstorm om te bewijzen dat je dapper bent, hoewel de weersvoorspellingen aangeven dat je niet op die weg zou moeten zijn.

Jullie zijn een dappere, moedige groep die ervan houdt om kansen te nemen en op de rand te leven. Aldus is het dat jullie je Aarde droomfase vertraagd hebben om vast te stellen of jullie dapper en sterk genoeg zijn om het allemaal tegelijkertijd te doen.

En aldus is het dat er aanvullende energieën gestuurd worden in de volgende paar dagen door jullie Universele assistenten, terwijl zij in vrolijkheid glimlachen over jullie dapperheid en volhardendheid. Jullie zijn inderdaad een gezegende groep van wezens die ons onophoudelijk verbazen en amuseren, terwijl jullie in/naar Universele volwassenen groeien in jullie Aardse omgeving.

Zo zij het. Amen.

Brenda Hoffman 

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com
 
Bezoek ook onze Webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees