Wij van de geascendeerde Lichtrijken werden gevraagd om een boodschap, specifiek voor de  mensen van Turkije die angstaanjagende gruwelijkheden ervaren hebben door de gebeurtenissen die zich in hun land gedurende de afgelopen acht maanden voorgedaan hebben. Vele zielen in Turkije hebben het Licht van de hogere visie van Vrede voor hun land en voor de wereld vastgehouden, en hebben in alle ernst hiervoor gebeden, en gaan door dit te doen, om in/naar hun dagelijkse levenservaring te komen. Zij vinden het moeilijk om onthecht te blijven van de angst en kwaadheid dat de harten van de mensen en de omgeving doordringt en dat zij geen keuze hebben anders dan er een deel van uit te maken in hun land. 

 

Hilarion1

Er is in deze tijd, een focus op dit land door de machten van de wereld. Er zijn acties en tegenacties die uitgespeeld worden in de politieke arena’s. Iedere politici onderneemt acties om zich vast te houden aan diens afnemende machten en dit werd in Turkije gedemonstreerd door het verraad van hun eigen mensen, terwijl deze machten ernaar streven om de controle van hun autoriteit te herkrijgen. Wat er in de hogere niveaus gezien wordt, is het verbrokkelen en vergaan van de oude regimes als de systemen die zij creëerden in/naar een vervallen staat vervallen, en dit wordt naar buiten in de wereld gereflecteerd als chaos en vernietiging, als opeenstapelingen van puin en ruïnering.  

Het is aldus zeer moeilijk om de energieën van Liefde, Hoop en Vergiffenis te handhaven wanneer dit zich voordoet in iemand diens land en met diens mensen. Doch, dit is wat er gevraagd wordt van diegenen die de ruimte vastgehouden hebben van een beter leven en een betere manier voor allen. Hoe moeilijk jullie levens ook zijn op dit moment, weet dat het onderhouden en handhaven van jullie overtuigingen in een hogere macht, een hulpvaardige macht, is wat het meest belangrijk is om te handhaven. Geef hulp aan je zusters en broeders wanneer je daartoe in staat bent en bid zonder oponthoud voor een vreedzaam einde aan het geweld dat zo ongenadig is in diens activiteiten. Jullie gebeden zijn krachtig en potent en doen meer goed dan jullie mogelijk kunnen weten gedurende deze tijden.

Er zijn vele oude energieën die naar boven komen in mensen en naties die karmisch van nature zijn, niet alleen in Turkije, maar in ieder land over de gehele wereld heen. Voordat een betere wereld voor iedereen kan manifesteren, moeten alle tijdperken oude haat en oordelen vanuit het verleden gebalanceerd worden door de intentie van diens mensen, terwijl zij Liefde, Vrede, Harmonie en Goedheid binnenin hun harten vasthouden, ongeacht van wat er gebeurt. Dit verlangen naar Vrede en Harmonie moet de focus en intentie zijn, ongeacht wat er plaatsvindt in iemand diens persoonlijke wereld, iemand diens land of op het wereldpodium. Dit, Dierbaren, is waarom jullie gekozen hebben om in jullie land te zijn gedurende deze tijden. Jullie hebben de training en de bekwaamheid om de hogere visie te handhaven. Jullie dienen een grotere functie dan waar jullie je in deze tijd bewust van zijn.

En aldus is het dat aan jullie gevraagd wordt van een vergevend hart te zijn, om de rust in de storm van gewelddadige verandering te zijn als het dwars door jullie land en in iedere natie, dwars over de planeet heen veegt. Het is een grote prijs die er van de Verlichten over de gehele planeet heen gevraagd wordt, het vraagt soms opofferingen die voorbij de verdraagzaamheid gaan. Doe een beroep op ons, ongeacht hoe jullie de Schepper in jullie landen noemen, weet dat jullie ondersteund en geliefd zijn door allen in de Hogere Rijken waar wij allen leven, ademen en ons wezen in de Bron van Alles Dat Is hebben. Jullie zijn niet alleen in jullie spirituele reis en groei. Wij vragen de Lichtwerkers over de gehele wereld heen om dagelijks de mensen en het land Turkije en alle andere brandhaarden rondom de wereld, de verkoelende Violette Vlam van transmutatie te sturen. Samen zijn wij een betere wereld voor allen aan het creëren.

Tot Volgende Week…

IK BEN Hilarion 

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
 
Bezoek ook onze Webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees