Gangaji deelt een eenvoudig dit bericht is een uitnodiging om uw trouw van de activiteiten van uw mening naar de eeuwige aanwezigheid van je wezen.Gangaji onderzoekt de meest belangrijke vraag die je jezelf ooit zal vragen. Wie ben ik...Echt? Geboren in Texas in 1942, groeide Gangaji op in Mississippi. Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Mississippi in 1964, ze getrouwd en had een dochter. In 1972 verhuisde ze naar San Francisco, waar ze begon het verkennen van diepere niveaus van haar wezen. Ze nam Bodhisattva geloften, beoefend Zen en Vipassana meditatie, hielp run een Tibetaans boeddhistische meditatie centrum, en had een carrière als een acupuncturist in de San Francisco.

 


Ondanks haar successen bleef Gangaji ervaring van een diepe en blijvende verlangen naar vervulling. Ze vele paden om te veranderen haar leven met inbegrip van de relatie, moederschap, politiek activisme, carrière en spirituele praktijk nagestreefd, maar zelfs de grootste van haar successen uiteindelijk kwam kort. In de nasleep van haar ontgoocheling maakte ze een laatste gebed voor echte hulp. In 1990 kwam het antwoord op haar gebed onverwacht, houdend haar naar India en aan de vergadering dat alles zou veranderen. Daar ontmoette ze op de oevers van de rivier de Ganges, Sri H.W.L. Poonja, ook bekend als Papaji, die de sluizen van zelf-erkenning opende. In deze vergadering begon de Gangaji persoonlijk verhaal van lijden eindigde en de belofte van een ware leven te bloeien en ontvouwen.

Vandaag, reist Gangaji de wereld spreken op de asielzoekers uit alle lagen van het leven. Een leraar en auteur, die ze deelt haar directe ervaring van de essentiële boodschap kreeg ze van Papaji en biedt het aan iedereen die wil ontdekken een echte en duurzame vervulling. Door middel van haar leven en woorden articuleert ze krachtig hoe het echt mogelijk om te ontdekken de waarheid van wie je bent en wees trouw aan die ontdekking is.
 

Video

 

Bron:Gangaji

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees