Je vraagt je misschien af hoe het komt dat het je soms praktisch onmogelijk is om de aanwezigheid van geestelijke wezens te voelen, terwijl je op andere momenten absoluut zeker weet dat bijvoorbeeld je gids bij je is. Hoe komt het dat je je op bepaalde dagen leeg en zwaar voelt en op andere momenten als op de top van een berg met een heerlijke frisse en heldere lucht om je heen. Je ervaart duidelijke impressies van de wereld van de geest, je bent zeker van je gids en je bent ervan overtuigd dat alles goed zal komen.

 

guardianangel

 

De oorzaak van de zwaarte die je ervaart is dat je geestelijk in een soort mist zit zodat het geestelijke zonlicht je niet kan bereiken.

Houd je in dit soort perioden met alle macht vast aan het weten dat de zon er is, je helpers zijn steeds bij je.
Dit mag misschien onbeduidend lijken, maar het kan een enorme invloed hebben op je psychische en geestelijke ontwikkeling, want veel hangt af van een evenwichtige levenshouding. Oefen je om verwarring de baas te blijven en laat zien dat je in geestelijke zaken standvastig en betrouwbaar bent.

Er zijn tijden van activiteit en tijden van rust, maar je geest moet altijd het heft in handen hebben. Beloof je hoger zelf plechtig, je niet te zullen laten leiden door angst of neerslachtigheid. Zo volg je de ware weg van geestelijke ontwikkeling en groei.

Mediteer regelmatig over de aanwezigheid van je Meester. Als je aan Hem denkt, ervaar je zonder er over te denken een zekere verandering in je ziel en je lichaam. Als je over Hem mediteert, wordt je wezen onderdeel van Zijn gloed.

Stel je het beeld van de herrezen Christus voor. Zie de gouden schijf van de zon en de volmaakte verschijning van de Christus met uitgestrekte armen in het hart van deze gouden stralen….
Terwijl Zijn armen in zegening zijn opgeheven, horen we de woorden: IK zal, als IK van de aarde verhoogd ben, allen tot MIJ opheffen…

 

Bron : Nieuwetijdskind

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees