Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in maart 2016 verwachten? Er is een gevoel van frisse, nieuwe energie deze maand. Terwijl deze nieuwe energie door de Planeet Aarde heen veegt, begint op sommige manieren het echte werk van het jaar 2016 nu. Nieuwe uitdagingen zullen naar boven komen en velen van jullie zullen voelen dat deze maand een uitdagende maand is. Doch deze uitdagingen zijn volledig omringd door hulpbronnen. Voor iedere uitdaging die naar boven komt, zullen jullie meer hulpbronnen hebben dan dat jullie nodig zijn om deze uitdagingen tegemoet te treden. Er is een groot gevoel van optimisme beschikbaar, er is een groot gevoel van productiviteit, maar het zal voor jullie noodzakelijk zijn om een houding te kiezen welke jullie toestaat om dat optimisme in te tomen.

 

Akashic Archieven Maart 2016

Als jij je op problemen focust, als je heel veel tijd alleen doorbrengt, of als je niet om hulp vraagt deze maand, dan zal je gemakkelijk overweldigd raken door de uitdagingen. Als, in plaats daarvan, jij je focust op het vinden van oplossingen en het krijgen van bondgenoten, kan dit een bekrachtigende en zelfs vreugdevolle maand zijn.

Vele van de uitdagingen waar jullie mee geconfronteerd worden zullen diepe emoties naar boven brengen. De sleutel voor de uitdagingen tegemoet te treden en echt de energie van de maand te gebruiken, zal zijn om een ruimte voor geloof/vertrouwen vast te houden. Werk met je spirituele uitoefening aan het hebben van geloof/vertrouwen en dat je zult hebben wat je nodig hebt. Omring jezelf met behulpzame, liefdevolle mensen. Vraag om hulp, breng tijd met mensen door die positief zijn en die jou ondersteunen, en doe een beroep op Spirit om jou ook te helpen.

Als je deze maand de moed vindt om om hulp te vragen en te zoeken naar hulpbronnen, zal je ontdekken dat de uitdagingen inspirerend zullen zijn in plaats van overweldigend.

 

Is er een specifieke uitoefening die ons zal helpen te werken met deze energie?

Ja, het zal zeer bruikbaar zijn voor een ieder van jullie om te beoefenen meer transparant in jullie relaties te zijn. Meer openlijk en duidelijk te zeggen wat je moet zeggen. Vraag meer openlijk wat je wilt weten. Dit is geen tijd voor subtiliteit of voor het spelen van spelletjes door onduidelijk te zijn in je communicatie. Vermijd passief-agressief te zijn op iedere manier dat je kunt. De energie van deze maand vereist dat je zegt wat je echt bedoelt, of dat je niets zegt. Vermijd verwarde boodschappen of half afgemaakte boodschappen.

Je zou het bruikbaar kunnen vinden om iedere dag te gaan zitten en na te denken over wat er echt in je hart is, specifiek met betrekking tot de relaties die nu uitdagend zijn. Als iemand jou lastig valt, of als je voelt dat je door iemand verraden of gekwetst wordt, ga zitten en denk echt na over wat er in je hart is. Als je openlijk zou kunnen spreken en weten dat je gehoord en geaccepteerd zou zijn, wat zou je dan zeggen? Schrijf deze dingen op, zelfs als je hen nooit zult zeggen. Het is vaak waar dat je niet in staat zult zijn om alles dat in je hart is uit te spreken. Mensen zijn soms afgesloten voor jou of soms eenvoudigweg onbeschikbaar. Vind wat je kunt zeggen of wat je kunt overdragen, en vind een manier om het zo duidelijk en liefdevol als mogelijk is aan te bieden. Vermijd het wachten op andere mensen om te raden wat je voelt. Laat hen weten wat je voelt en laat hen precies weten waar je om vraagt, zodat miscommunicatie geminimaliseerd is. Als je dat deze maand kunt doen, zal jij je gevoel van vrede met jezelf vinden wat groeit, of iemand nu positief of negatief reageert.

Terwijl je moeilijke emoties mag voelen deze maand, streef ernaar om oprecht en openhartig met jezelf en anderen te zijn. Neem de tijd om naar je hart te luisteren en plan een duidelijke boodschap, in plaats van te hinten naar je boodschap en het dan mensen kwalijk te nemen voor het niet te begrijpen. Als je onduidelijk in je communicatie bent deze maand, zal je gewaarworden dat de uitdagingen je zullen overweldigen en jij je klem voelt zitten in plaats van productief.

Voor velen van jullie, zal de eenvoudige handeling van te weten wat in jullie hart is bewerkstelligen wat jullie nodig hebben, zelfs als jullie het nooit met anderen delen. Je mag niet altijd in staat zijn om met de andere persoon te communiceren, maar slechts de handeling van de boodschap duidelijk voor jezelf te weten zal deze maand de deur openen voor genezing en oplossing.

Is er ook maar iets dat wij zouden moeten vermijden deze maand?

Het zal belangrijk zijn om het voelen van emoties te vermijden die aan andere mensen toebehoren. Bijvoorbeeld, als je vriend(in) kwaad is, kan je met mededogen luisteren, maar voel je niet kwaad uit diens naam. Diepe uitdagingen komen deze maand voor jullie allemaal naar boven. Deze uitdagingen zullen diepe emoties triggeren - vaak, oude emoties uit vroegere ervaringen. Je zult gewaarworden dat heel veel mensen deze ouden emoties in/naar hun huidige situatie brengen. Als je druk bent met je eigen dieptes van emotie, kan jij het je niet veroorloven om de gevoelens van anderen op je te nemen.

Je zult deze maand gewaarworden dat mensen “van een muis een olifant maken”. Je zult gewaarworden dat mensen overdreven reageren op kleine vergissingen, en het gevoel hebben alsof de wereld tot een einde gaat komen om één simpel probleem. Zoveel als je kunt, probeer de storm binnenin jou tot bedaren te brengen -- niet door je emoties te verwijderen, maar door aandacht aan hen te schenken. Zoveel als je kunt, probeer het af te koelen naar een eenvoudige boodschap voor jezelf - ‘Wat voel ik, wat is in mijn hart, en hoe wil ik genezen?” als je zult proberen om eenvoudig met jezelf te zijn en niet alle oude emoties oprakelt, zal je meer gecentreerd blijven en de drang weerstaan om betrokken te raken in de emoties van andere mensen. 

Weersta de drang om te proberen om iedereen zich beter te laten voelen. Weersta de drang om kwaad of verdrietig uit naam van iemand anders te worden. Het is prima om meedogend te zijn, om omhelzingen en liefde en ondersteuning aan te bieden, maar blijf gecentreerd in je eigen ervaring. Wat je voelt is anders dan wat die andere persoon voelt, en hun emoties voor hen te voelen gaat geen van jullie beide helpen. Als je die dynamica in je relaties kunt onderzoeken, zal je wederom een gevoel van overzichtelijkheid en productiviteit gewaarworden terwijl je voorwaarts gaat met je groei en ook ondersteuning aan diegenen om je heen aanbied.

Is er anders nog iets waarvan de Opzichters willen dat wij  weten over maart 2016?

De energie deze maand roept op om naar buiten gekeerd te zijn (extrovert). Alle mensen bezitten de capaciteit van naar binnen gekeerd te zijn (introvert). Ongeacht wat jouw type van persoonlijkheid zou kunnen zijn, ongeacht wat jouw situatie, je zult bij jezelf gewaarworden buitenwaarts getrokken te worden. Je zult jezelf gewaarworden getrokken te worden in/naar conflicten en relaties. Je zult jezelf gewaarworden getrokken te worden in/naar projecten en productieve gebeurtenissen met andere mensen.

Probeer om iedere mogelijkheid te omhelzen om met anderen te communiceren en je met hen te verbinden. Dit is een prachtige tijd om nieuwe bondgenootschappen te vormen. Het is een prachtige tijd om nieuwe vrienden te maken, en om een dieper begrip te vinden met je oude vrienden. Sta mensen toe in je leven te komen deze maand, en sta hen toe te komen en te gaan. Sta dingen toe om gezegd te worden, sta misvattingen toe om te gebeuren, en zoek naar manieren om elkaar weer te begrijpen. Het werk dat je kunt doen in relaties deze maand zal recht naar het hart van het grootste spirituele werk gaan dat je dit jaar moet doen.

 

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

©2016 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/
 

 Bezoek ook onze webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees