De ongerustheid die velen voelen als zij door dit proces heengaan kan behoorlijk verlammend zijn en ervoor zorgen dat iemand diens gezonde verstand in twijfel trekt. Toen ik dit proces een paar jaren geleden intens begon, ontwaakte ik en raakte overweldigd met ongerustheid en moest ik mezelf terug in slaap sussen met geleide meditaties of ‘Binaural Beats’. Nu ervaar ik alleen die ongerustheid met zeldzame voorvallen en wanneer het gebeurt houd ik er net zo min van als een paar jaren geleden. Gisterenochtend werd ik wakker en voelde me prima gedurende de eerste paar minuten terwijl ik me terug in mijn lichaam settelde, maar toen kwamen de ongerustheid en zelftwijfel binnen vliegen.

 

human

De diepte ervan verraste me. Toen ik het niet van me af kon schudden, na me gereed gemaakt te hebben voor de dag, zat ik in meditatie en vroeg om hulp. Gelukkig, arriveerden leden van mijn team en het eerste dat ik hoorde was;

“De Natuur Verafschuwt een Vacuüm”

Zij gingen verder uit te leggen, dat doorheen de nacht wij aldus veel dichtheid loslaten, nieuwe rasters en frequenties verankeren, zodat wij ruimte binnenin creëren. Bij het onmiddellijke ontwaken voelen wij ons goed, verfrist en schoon, maar vanwege de gecreëerde ruimte vult het Universum dat vacuüm op door naar ons aan te trekken wat wij nog steeds binnenin dragen: de zorgen, de twijfel, de angsten.

Zij lieten mij zien, dat het onze taak is om te ontwaken en onszelf te vullen met bronenergie en dat, als wij dit doen, het Universum ons meer Licht stuurt aangezien gelijken elkaar aantrekken. Een deel van ons doel op de Aarde is om ons de energie eigen te maken, onszelf en onze creatie eigen te maken. We kunnen het ofwel toestaan een magneet te zijn voor alle delen die nog steeds genezing nodig zijn en erdoorheen werken, of we kunnen naar ons toeroepen de frequentie die wij willen. 

De snelste manier om dit naar jezelf toe te brengen is om in een staat van dankbaarheid te zijn. Begin te luisteren naar alle dingen waar je dankbaar voor bent en stuur zegeningen naar mensen en plaatsen, voel deze vibratie in je wezen. Voel hoe dit ontspanning terugbrengt in/naar het lichaam. Zit dan en breng Licht omlaag naar jou toe, zie het vanuit een eindeloze bron boven je vandaan komen, omlaag doorheen je kroon en door iedere centimeter van je lichaam stromend, zich diep settelend in de Aarde. Voel de vreugde en vrede jou opvullen. Dit is je natuurlijke staat. De ongerustheid die je voelt is het product van de filters, overtuigingen en ervaringen van deze incarnatie die weg moeten gaan. Op ieder tijdstip kan jij jezelf terugbrengen naar je natuurlijke staat door dankbaarheid en het sturen van zegeningen naar anderen uit te oefenen.

Een andere reden voor ongerustheid is direct gerelateerd aan ons lichaam. Als deze Lichtcodes onze Aarde overstromen, onze eigen structuur veranderend, raakt het lichaam verward en angstig. Het begrijpt niet wat er aan het plaatsvinden is en stuurt signalen dat er iets verkeerd is. We gaan dan in/naar het denkende brein en wijzen redenen toe over waarom wij ons op deze manier voelen. Wanneer wij eenmaal redenen toewijzen aan het gevoel, brengen wij het in/naar dit Nu. Wij zijn degenen die het oude op een dagelijkse basis hercreëren. Net zoals wij degenen zijn die bewust kunnen kiezen om op een andere frequentie te vibreren.

De volgende keer dat je deze fysieke ongerustheid voelt; hartkloppingen, kortademigheid, of overal lichamelijke pijnen; praat tegen je lichaam aangezien het bewustzijn heeft. Vertel het dat alles goed is en dat wat het voelt normaal is. Praat tegen je lichaam alsof het een bang 5-jarig kind is en breng dankbaarheid tot uitdrukking voor alles dat je fysieke vorm gedaan heeft om jou aangaande deze incarnatie te ondersteunen. Dit is een belangrijke stap in een partner te worden met je lichaam, wat essentieel is voor deze overgang. Wanneer de hartchakra zich opent kan het echt pijn veroorzaken, zo ongeveer als een paniekaanval. Ik merk op dat wanneer ik dubbelgevouwen zit met mijn armen gekruist voor mijn borst dat mijn hartchakra behoorlijk wat werk te verrichten heeft. Tegen je lichaam praten, je chakra vertellen om zich te openen, volledig te openen en om alles los te laten dat het vasthoudt dat niet langer meer dient, zal helpen. Toen dit voor het eerst voor mij begon, voelde ik deze gevoelens en nam contact op met mijn man en kinderen om er zeker van te zijn dat zij veilig waren (lol). Mijn verstand vertelde mij dat mijn hart aan het breken was en dat er een reden voor moest zijn en ik ging onmiddellijk naar dat wat mij zo dierbaar is.

Ik wil welzeker de opmerking maken, dat als je zorgen hebt over je fysieke welzijn en angst hebt dat er iets verkeerd is, ga dan alsjeblieft naar een dokter. Te horen dat zij niets verkeerds kunnen vinden bij jou, kan geruststellend zijn in tijden zoals deze. Om deze energieën te hanteren zie ik een Acupuncturist en een Chiropractor die mij ook helpt met mijn veranderende voedselbehoeftes. De invloeden van deze overgang op het lichaam zijn intens en soms hebben wij hulp nodig.

In aanvulling op het bovenstaande, zijn hier andere manieren om de ongemakkelijke symptomen van zonnevlammen, lichtcodes en emotionele reiniging te verlichten/verzachten:

  • Zout & Kristal Baden. Ik persoonlijk houd van Himalaya Zout en Quartz, Rozen Quartz en Amethyst in mijn bad. Zuiveringszout is een hulp voor diegenen die hun lichaam ontgiften aangezien het gif verwijdert.
  • Essentiële Oliën. Roos helpt om je vibratie op natuurlijke wijze te verhogen, lavendel kan helpen om jou te kalmeren, en citrus & mint ruiken kan helpen om te stimuleren. Pepermunt kan ook helpen bij wat voor ongesteldheid dan ook.
  • Bloemen Essenties. Ik gebruik Bach’s Reddings Remedie voor wanneer ik me energetisch gaar voel. Voor intense periodes test ik mijn spieren voor de andere variëteiten van essenties om te zien wat mijn lichaam nodig heeft op dat moment. Ze maken ook een Reddings Remedie voor kinderen en mijn kind reageert er zeer goed op.
  • Meditatie. Probeer verschillende vormen, chanten, geleide meditaties of binaural beats. Heb er plezier mee en open jezelf voor andere methodes. Afwisselend door de neusgaten ademen (alleen rechts of alleen links) kan zo een helderheid brengen.
  • Naar buiten gaan. De natuur is hier om ons te helpen. Wanneer je naar buiten gaat, ga wandelen, zit in de frisse lucht en absorbeer het zonlicht. Tegen een boom aanzitten en je te verbinden met diens energie is aldus ook zeer genezend. Het in huis halen van snijbloemen kan ook helpen als het met het weer slecht is.
  • Oefenen. Ik ontdek dat mijn cliënten die de fysieke spanning van ascentie met gemak hanteren, diegenen zijn die op een regelmatige basis oefenen. Wandelen, yoga, tai chi. En eerlijk, wat het ook is waar je van houdt om te doen dat de energie door je heen beweegt is goed. Mijn man houdt ervan om te snowboarden en op de mountainbike te fietsen. Ik weet dat wanneer jij je volledig uitgeput voelt en wanneer het lichaam pijn heeft, de gedachte om te gaan oefenen moeilijk is. Probeer Yin Yoga, wat een combinatie is van meditatie en diep strekken en het brengt aldus veel verlichting. Je kunt allerlei oefenklassen op YouTube vinden.
  • Schrijven. Schrijf alles dat je voelt op papier, schrijf en schrijf door brutaal eerlijk te zijn totdat je die zucht van verlichting voelt. Zit dan en sta je spirit toe om binnen te komen en dan vanuit dat gezichtspunt te schrijven.
  • Praat met je begeleidingsteam. Een ieder van ons heeft een heel team van gidsen en engelen die ervan houden om opgeroepen te worden. Vraag hen om je geruststelling te geven, te helpen met de energieën en voor synchroniciteit. Verzeker je ervan dat je toestemming geeft om op alle manieren geholpen te worden. Ben dan aanwezig & bewust en open om alle zegeningen te ontvangen.
  • Houd je gedachten in de gaten. Dit is bij verre het meest belangrijke. Wat is jouw reactie wanneer je hoort dat een zonnevlam of portaal eraan komt? Ben je er beducht voor en wil jij jezelf afsluiten? Of treed je de uitdaging tegemoet met verwachting voor de groei die eraan komt? Het is Oké om je slecht of depressief te voelen, maar blijf niet in die plaats. Je straalt veel te groot daarvoor. 

Ik hoop dat deze informatie behulpzaam is en dat jullie in staat zijn om de ongerustheid die jullie voelen te vergemakkelijken. De energie die aan het binnenkomen is, duwt ons op alle manieren om ons te HERINNEREN wie wij zijn. Dank je wel aan allen die dit werk delen!

Veel Liefde en Zegeningen naar jullie allemaal. ♥♥♥

Jenny 

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

©2016 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees