Dierbaren, Wij wensen om de angst te adresseren van diegenen die nog niet hun Aarde droom gecreëerd hebben. Dat zullen jullie -  niet alleen omdat jullie dat wensen, maar omdat het tijd is om te verhuizen voorbij de Aarde aangaande jullie vaardigheden en interesses. Aldus is het dat jullie je droom in de nabije toekomst zullen creëren. Deze voorspelling gaf de creatie van jullie Aarde droom aan, bij of nabij het einde van 2015. En aldus is het en aldus zullen jullie dat. Jullie hebben geweten dat jullie niet alleen zijn want wij, van de andere frequenties, zijn volledig in staat om ons af te stemmen op jullie frequentie wanneer het ook is dat wij dat wensen. Wij hebben dat aldus gedurende eonen gedaan.

 

frequenties

Nu verhuizen jullie naar nieuwe frequenties die jullie noodzakelijkerwijs niet begrijpen of zelfs inzien. Misschien vangen jullie een flits op van iets of iemand vanuit de hoek van jullie oog. Misschien zijn jullie dromen zo helder, dat het moeilijk voor jullie is om te ontwaken. Zoveel indicatoren informeren jullie dat jullie jullie verkenning van andere frequenties geïnitieerd hebben.

Maar zoals waar was voor diegenen van jullie die geboren werden op Aarde voorafgaand aan de eerste computer, is dit een leerfase. Als jullie het je herinneren, hadden jullie computerlessen nodig om met die nieuwe technologie te werken en deze te begrijpen. 

Hebben jullie ooit geprobeerd om een radiostation/frequentie te vinden draaiend doorheen de mogelijkheden. Misschien vingen jullie hier of daar een woord of een muziektoon op. Maar wanneer jullie je af probeerden te stemmen, om dat station te vinden, was het niet mogelijk. Jullie waren te ver verwijderd van het originele signaal.

Aldus is het nu voor diegenen van jullie die nog jullie Aarde droom moeten creëren. Jullie vangen stukjes en beetjes op van andere frequenties, maar zijn niet dichtbij genoeg om die frequentie te grijpen. Dat zullen jullie - zodra als jullie jullie Aarde droom creëren.

Want net zoals het waar is met het leren van een muziekinstrument, zijn er stadiums om doorheen te gaan voordat een lied eigen gemaakt wordt.

Jullie voor de hand liggende vraag is, “Wat houdt mij tegen van mijn Aarde droom te creëren?” Met die gedachte, keren jullie terug naar de 3D concepten van niet goed genoeg, niet intelligent genoeg of waardig genoeg. Waarvan allen absoluut niets te maken hebben met jullie Aarde droom creatie.

Jullie besluiten louter om een beetje te wachten totdat jullie volledig bewust zijn van wie jullie zijn. Want dat wat voorzien zou hebben in zekerheid zes maanden geleden is waarschijnlijk niet zo belangrijk vandaag de dag.

Jullie volgende vraag moet zijn, “Wanneer zal het voor mij juist zijn om die droom te creëren? Zal ik doorgaan mijn dromen gedurende weken of maanden of jaren te verschuiven - nooit mijn laatste droom creërend?”

Ons antwoord is een weerklinkend, “NEE!” Alles dat aan het gebeuren is gaat gebeuren binnen een paar dagen of weken. Er is geen andere voorbereiding van jullie vereist anders dan om jezelf te zijn. Om te ontdekken wie jullie waarlijk zijn en wat en wie voor jullie belangrijk is.

Velen van jullie denken dat jullie droom niet veel veranderd is in de laatste paar maanden. Dus waarom creëren jullie het niet? Wat is er VERKEERD met jullie?

Absoluut niets. Jullie zijn in de correcte plaats in de correcte tijd. Jullie besluiten louter wanneer jullie wensen om jezelf aan jullie Aarde creatie te introduceren.

Natuurlijk, die laatste verklaring lijkt eigenaardig, zelfs plagend over iets waar jullie zeer serieus over zijn. Jullie hebben dit en dat gedaan. Jullie zijn steeds weer opnieuw naar de Aarde teruggekeerd om de Aarde en de Aardewezens voor te bereiden op deze tijd, deze overgang. Dus waar zijn jullie beloningen voor een taak goed uitgevoerd?

Een vraag die jullie jezelf moeten stellen. Want jullie Aarde creatietijd begon de laatste paar dagen van december. Als jij je droom nog niet gecreëerd hebt, heb je een logische en mystieke reden om te wachten. Een reden die je zult kennen wanneer je eenmaal met je creatie begint.

Misschien is het omdat je bang bent dat anderen jaloers zullen zijn. Of dat je niet langer je vaardigheden kunt verbergen wanneer je eenmaal je schitterende wonder creëert. Of dat je op iemand wacht om op jou in te lopen. Of dat je bang bent om je 3D leven los te laten. Of iets anders.

Het is niet van belang, want jullie zullen jezelf spoedig toestaan te weten welke reden waar is. En jullie zullen dat aldus doen op de korte termijn omdat het grotere deel van jullie gereed is om voorwaarts te gaan. Het is een beetje alsof jij je afstudeercertificaat opgehaald hebt, maar één zomer wenst te hebben zonder volwassen verantwoordelijkheden. Jij zult je droom creëren wanneer het voor jou juist is.

En zulks zal VEEL sneller zijn dan jullie verwachten of beseffen. Voor nu, volg slechts de vreugde van je innerlijke-wezen en alles zal op diens plaats vallen.

Er is geen noodzaak om jezelf ervan langs te geven of jezelf met anderen te vergelijken. Want jij bent exact waar je wenst te zijn en zult voorwaarts gaan wanneer de tijd voor jou juist is - zeer waarschijnlijk, binnen de volgende paar dagen.

Niet omdat het een zou moeten is, maar omdat jullie innerlijke-wezen ‘ongeduldig’ is om te beginnen met jullie nieuwe frequenties en segmenten.

Zo zij het. Amen.

Brenda Hoffman 

Vertaling: Cobie de Haan

 

Bron : Denk met je Hart

 

 

Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees