In oktober 1969 ging Loren McIntyre, een ervaren fotograaf van National Geographic, op de grens tussen Brazilië en Peru op zoek naar de Mayoruna, een uitgestorven gewaande indianenstam. McIntyre wist contact te leggen met de Mayoruna, die vanwege hun tatoeages en ‘snorharen’ ook wel katmensen worden genoemd, en volgde een groepje jagers om foto’s te maken. Hij werd gedwongen mee te doen aan een ritueel. Het was een poging van de Mayoruna om te ontsnappen aan de houthakkers en zendelingen en terug te keren naar de Precolumbiaanse tijd. Hij volgde de indianen tot diep in het regenwoud en raakte verdwaald. Gestrand en hulpeloos moest hij zich aanpassen aan een andere manier van leven.

 

mayoruna-telepathie

Langzaam maar zeker begon zijn perceptie van de wereld te veranderen en ontwikkelde zich een vreemde relatie met het opperhoofd van de Mayoruna, een sjamaan die hij zeepok noemde.

Mentale activiteit

In 1987 ontmoette hij scenarioschrijver Petru Popescu. McIntyre zei dat hij iets vreemds had meegemaakt in de Amazone. De Mayoruna leken van op afstand gedachten over te kunnen brengen. Hij zei met het opperhoofd te kunnen communiceren op een manier die woorden of taal overstijgt.

Soms was het contact instinctief, maar op andere momenten was het telepathisch. McIntyre hoorde de stem van de sjamaan soms in zijn hoofd. Hij zei dan dingen als: “Sommigen van ons zijn vrienden.”

McIntyre hoorde soms ook de mentale activiteit van de gehele stam op de achtergrond. Het was alsof er gedachten naar hem toe gestraald werden. Lange tijd hield hij zich stil over zijn tijd met de stam, met name over het telepathische contact.

Groepskennis

Door gedachten naar elkaar toe te stralen, kreeg McIntyre naar eigen zeggen toegang tot de ‘groepskennis’ van de stam, de collectieve geschiedenis en informatie over het gebied. Die bleek later erg goed van pas te komen toen hij een expeditie organiseerde naar de bron van de Amazone.

Popescu wist hem ervan te overtuigen over zijn ervaringen te spreken. “Ik wist niet zeker of het echt was gebeurd,” zei McIntyre destijds. “Veel ontdekkingsreizigers en bergbeklimmers hallucineren.”

Maar later hoorde McIntyre het ook van andere bronnen en hij kreeg jaren daarna nog eens de bevestiging tijdens een ontmoeting met een tolk.

Bron: 9fornews

Bezoek ook onze webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera. 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees