Op  het verheven niveau, wordt er veel vooruitgang geboekt door ieder persoon die in het Licht wandelt. Jullie worden gezien en erkend door de Hogere Rijken en de meesten van jullie werden in de dienstverlening geplaatst op manieren waarop jullie goddelijke Essentie het meest gemakkelijk kan beïnvloeden om een groter deel van jullie alledaagse leven te worden. Er is een grotere focus op het integreren van spirit in/naar de materie en jullie menselijke vormen voelen de effecten hiervan op manieren die kracht en levenstransformerend zijn. Het resultaat is dat jullie heel vaak eenvoudigweg niet om kunnen gaan met het bombardement van deze energieën die overheersend zijn gedurende bepaalde cyclussen die zich voordoen.

 

Hilarion1

Het is in deze tijden dat het belangrijk is om ons fundamentele en doorgaande advies te herinneren, wat is om naar buiten de natuur in te gaan, je te verbinden en te aarden door je voeten op de Aarde te plaatsen en diepgaand adem te halen, want een dergelijke oefening helpt om stagnerende energieën meer efficiënt doorheen jullie systeem te bewegen. Drink dagelijks minstens 6 volle glazen zuiver water en herstel dit water met je zegeningen en gebeden voordat je het consumeert.

Als alchemisten die de uitoefening aan het leren zijn van de werkelijkheden te creëren die jullie wensen te ervaren in jullie dagelijkse leven, wordt iedere dag een avontuur in/naar nieuwe perspectieven. Nieuwe manieren van de dingen te zien en te doen worden nu omhelst en wij helpen jullie hiermee. Het is volmaakt acceptabel gedurende deze tijden om tijd buiten door te brengen wanneer je voelt dat je het nodig hebt; van deze activiteiten welke jullie gegeven hebben in dienstverlening aan anderen. Jullie menselijke lichamen zijn in het proces van metamorfose, hetgeen vergeleken kan worden met het proces van de vlinder die uit diens pop tevoorschijn komt. Het is een brandend en consumerend proces dat zich binnenin jullie voordoet, vele strengen van DNA worden geactiveerd na vele duizenden jaren van sluimerend binnenin jullie genetische opmaak gelegen te hebben. Het is een intens gevoelde ervaring, maar eentje welke noodzakelijk is om voorwaarts te gaan. 

Ben vredig, wetende dat dit proces zich voor ieder individu voordoet in de timing die uitgekozen werd voorafgaand aan iedere incarnatie op de planeet. Vele aanpassingen werden gemaakt aan dit proces, zodat een ieder van jullie het grotere geheel op een meer omvattende manier kunnen beïnvloeden, wat bevorderend is voor het ontwaken van grotere aantallen van de mensheid zodat het Licht exponentieel verhoogd wordt. Ontspan en geniet van de ervaring in plaats van je er zorgen over te maken. Alles ontvouwt zich op de manier dat het zou moeten. Jullie worden in/naar het deelnemen aan deze activiteiten getrokken, welke het beste dit proces ondersteunen binnen de context van het ascentieproces. De energie van Atlantis in diens laatste dagen wordt gedurende deze tijd op het wereldpodium uitgespeeld, zodat de veranderingen in het denken en de houding binnenin de mensen van de wereld her/erkend worden en er correct naar gehandeld wordt.

Het zou veilig zijn te zeggen dat niemand, die op deze planeet in leven is gedurende deze tijden, een herhaling van de vernietiging van de beschaving wil die plaatsvond in eerdere tijdperken. Jullie zijn allemaal te ver gekomen om wederom achterwaarts te gaan en het wordt gehoopt dat gezond verstand, inzicht en de herinneringen van deze tijden met hun droevige uitkomsten zullen zegevieren binnenin iedere ziel als de planeet en diens bewoners de weg kiezen die zij wensen te bereizen. Iedere ziel heeft gekozen de verschuiving in/naar een groter besef van de gebeurtenissen die zich nu voordoen te ervaren. Sta jullie zelf toe dat waar te nemen en erover na te denken wat er momenteel aan het plaatsvinden is in de wereldgebeurtenissen en wordt duidelijk met dat wat nu voor jullie staat. Zeg ja voor een nieuwe werkelijkheid en een nieuw leven, voor een nieuwe dageraad dat aan het overstromen is met grenzeloze mogelijkheden.

Jullie kunnen dit doen! Jullie hebben de kracht/macht binnenin jullie om de uitkomsten van de huidige aangelegenheden in/naar de hoogste uitkomsten te veranderen voor het grootste goede van allen! Deze veranderingen gingen en zullen doorgaan om te manifesteren op schijnbare miraculeuze manieren!Jullie weten hoe de patronen van de oude manieren van het doen van de dingen te transcenderen en nieuwe manieren en nieuwe uitkomsten in hen te injecteren. Door jullie werken worden jullie doorheen het gehele Universum gekend! Goed gedaan!

Tot Volgende Week…

IK BEN Hilarion 

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees