Terwijl de energieën zelfs meer dan voorheen intensiveren, is het moeilijk om gefocust te blijven op geen enkel ding gedurende wat voor tijdsduur dan ook. Je gedachten springen van de ene naar de andere gedachte zonder wat voor logische conclusie dan ook. Het is een geval van onbekend terrein betreden te hebben waar alles mogelijk is, en er zijn geen handgrepen of voetsteunen om aan vast te grijpen. Het is daarom belangrijk om er bewust van te zijn dat je niets specifieks hoeft te doen of hoeft te bereiken gedurende deze momenten; alles dat je moet doen is de golf berijden als het komt en het te ervaren - niets anders is er vereist.

 

Hilarion1

Wanneer je het kunt, stuur zegenende gedachten naar alles en iedereen om je heen, inclusief jullie algemene thuis, de Aarde, en vertrouwen/geloof te hebben dat jullie het allemaal zullen halen. 

Wisten jullie dat jullie van wonderbaarlijke materie gemaakt zijn - dat jullie van de sterren en vanaf vele verschillende  planeten komen? Wij zijn er zeker van dat jullie dat doen, doch je gelooft niet volledig dat JIJ het bent! Er is een barrière die overwonnen moet worden en het is binnenin jou vervat. Kijk niet naar andere planeten of buitenaardse wezens om jullie te redden, want wanneer jullie dat doen geven jullie je eigen macht weg om jullie wereld te creëren en te transformeren. Wat aan jullie gevraagd wordt om te doen is om alle aspecten van Zelf te verenigen, het Lichtwezen en het schaduw zelf, het gelukkige en het verdrietige, het moedige en het angstige, het goedgelovige en het wijze, om alle zogenaamde eindeloze polariteiten in zelf te omhelzen en te verenigen. Als jullie dit doen, is het het beste om alle gebieden van jullie leven te vereenvoudigen zodat het kan helpen onredelijke verwachtingen binnenin jullie zelf te elimineren, en in plaats daarvan focus te geven waar het raadzaam en noodzakelijk is. Jullie zijn allemaal veel te hard aangaande jullie zelf, aangezien jullie ernaar streven om je alles tegelijkertijd eigen te maken! 

Velen van jullie ervaren nu non-stop downloads en dit plaatst jullie in de positie van waar geen man of vrouw eerder gegaan is, in/naar totaal nieuw terrein hetgeen jullie gevoeligheid voor de energieën die om jullie heen wervelen ook non-stop kan beïnvloeden. Het dagelijks reinigen is absoluut noodzakelijk, specifiek jullie chakrasysteem - en begin welzeker met jullie Aarde Sterchakra, die ongeveer een voet onder jullie voeten is, elke van jullie zeven chakra’s en omvat ook de bovenste vijf etherische chakra’s, alsook jullie voetchakra’s. Heel vaak zijn het deze die reiniging en zuivering nodig zijn, om alle meridianen in jullie etherische gebied op de hoogste frequentie werkzaam te houden. Doe het minstens één keer per week, en doe de “Total Energy Clearing” oefening (Engelstalig), aangezien dit jullie immens zal helpen.

Terwijl jullie menselijke opererende systeem zich aanpast aan het nieuwe frequentieniveau, is er een gevoel van intensiteit binnenin terwijl de nieuwe aspecten van zelf beginnen te interfacen met jullie systeem. Jullie zullen grotere niveaus van creatieve ideeën en expressies ervaren welke buitenwaarts in de wereld om jullie heen zich op manieren beginnen te manifesteren die jullie verbazen en inspireren met hun schoonheid en diepgaandheid. Je realiseert je dat alleen jij het bent die in controle van de situaties is waar je mee geconfronteerd wordt, door wat het is dat je door je focus op hen bekrachtigt. Je wordt een deel van de kosmische dans van het leven en de expressie, en dit bekrachtigt jou om door te gaan voort op dit spirituele pad welke uiteindelijk leidt naar het meesterschap van het leven op het fysieke vlak van het bestaan en daaraan voorbij.

Als je in/naar het ritme van creatie komt, besef je dat alles volmaakt is en dit wordt je inwendige lied van altijd vernieuwende manifestatie van alles dat juist en goed is in jullie wereld. “Alles is volmaakt en is dat altijd geweest”, kan het lied zijn dat je voor jezelf zingt. Op deze manier, trek je tot jou aan alles dat je nodig hebt en gereed bent om te hebben. Als je innerlijke harmonie bereikt, opent het jou om het grotere geheel van het bestaan te begrijpen en wat het betekent om met het gehele leven in ieder moment te wisselwerken. Met deze ervaring, komt genezing en een uitgebreid gevoel van Liefde en de vrijheid om op een hoger niveau van zijn/bestaan te manifesteren, wat vele nieuwe deuren van mogelijkheid voor jullie opent.

Tot Volgende Week…

IK BEN Hilarion 

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Bezoek ook onze webshop  

en meer info op de Facebook Pagina

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees