De transformaties gaan door terwijl iedere cel in jullie lichaam opgewaardeerd en herijkt wordt. Met deze activiteit, komen jullie emoties ook naar boven voor een beoordeling en her/erkenning als voormalige frustraties en onrechtvaardigheden, die in het verleden gebeurden, en gedurende deze tijden vooraan in jullie focus kunnen zijn. Het is belangrijk om een nieuwe manier te vinden om naar deze onopgeloste kwesties in jullie levens te kijken. Vraag je spirituele gidsen om jou een meer verlichte manier te laten zien van te kijken naar deze situaties vanuit het hogere perspectief. Het is tijd om inzichten in overweging te nemen die meer in uitlijning zijn met de hogere versie van jezelf waar je nu in binnengaat en waar je mee uitlijnt.

 

Hilarion1

Weet dat afleidingen doorgaan het centrale podium in alle facetten van het menselijke leven in te nemen. Tezelfdertijd, zijn er heel veel veranderingen waarover nagedacht wordt en die geïmplementeerd worden. Nieuwe regels worden geschreven en toegepast. De raderen van de vooruitgang draaien langzaam maar onverbiddelijk en zullen doorgaan verbeteringen te maken in alle facetten van het menselijke bestaan. Er zijn overvloedig veel creatieve en wonderbaarlijke ideeën die naar voren gebracht worden door de progressieve denkers van deze tijden. Iedere dag brengt nieuwe openbaringen die de mensen bezighouden in de doorgaande drama’s, die zich op hetzelfde moment ontvouwen als deze wonderbaarlijke nieuwe aanvangen ontvouwen. 

De mensheid wordt blootgesteld aan het goede, het slechte en het lelijke en wordt dagelijks uitgedaagd om het allemaal in/naar heelheid lief te hebben. Het betaamt iedere ziel om diens integriteit en hoge gedragsnormen te handhaven, terwijl zij anderen op het wereldtoneel het bewijs zien tonen van het neerhalen van de geaccepteerde normen van de menselijke wisselwerkingen in de huidige maatschappij. De uitoefening toepassen van continu alle mensen en situaties te zegenen die iemand diens geduld op de proef stelt, is een prachtige manier om te werken aan het verkrijgen van je meesterschap over de dichtere trillingen die ongecontroleerd zijn aangaande de wereldse zaken gedurende deze tijden van transformatie. 

Liefde in al diens expressies gaat door de antwoorden te verstrekken aan de vele verbijsterende uitdagingen die de mensheid overvallen. Wij handhaven dat voor iedere lage vibrationale handeling, er minstens een dozijn zijn die vanuit een plaats van Liefde en het verlangen komen voor vrede en goede wil. De meerderheid van de mensheid, in hun hart van harten, wil een wereld van harmonieuze en respectvolle oplossingen op de uitdagingen waar de gehele mensheid in hun dagelijkse levens mee geconfronteerd worden.

Ga door met liefdevolle, bewuste en meedogende individuen te zijn die de hogere visie voor jullie wereld hoog houden. Het is jullie Liefde die het voort komen van de hogere oplossingen en voornemens in staat stelt. Diegenen die deelnamen aan de focus voor vrede in Syrië met James Twyman zien nu staakt het vuren in dat gebied. Het is een krachtig en wonderbaarlijk voorbeeld van de macht van verenigde mensen en wat zij kunnen bereiken. Jullie worden sterk aangemoedigd om jullie energie en focus toe te voegen aan de aankomende Planetary Heart Meditation op Mart 11, 12 en 13. Jullie, in eenheid met miljoenen anderen, KUNNEN de wereld terug in/naar de heelheid liefhebben. Laat ons dit gezamenlijk doen!

Tot Volgende Week…

IK BEN Hilarion

Marlene Swetlishoff/Tsu-tana 

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
 
Bezoek ook onze Webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera. 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees