Jullie ervaren de effecten van de eerdere downloads die gegeven werden en worden jullie zelf gewaar naar binnenin te gaan als de innerlijke openbaringen komen. Er wordt veel innerlijk werk voltooid als je beseft dat ergens onderweg, je de waarnemer geworden bent van je eigen leven. Dit is een machtige stap voorwaarts en zal je goed dienen wanneer gedachten naar boven naar de oppervlakte komen. Je kunt dan eenvoudig tegen jezelf zeggen, “Oh, dit is oude energie, ik hoef daar niets mee te doen, ik kies ervoor om het los te laten.” Vervang dit onmiddellijk met een gelukkiger gedachte en een meer bekrachtigende gedachte die jou je goed en gelukkig doet laten voelen over iets positiefs dat zich in jouw leven voordoet. Dit is JIJ die je persoonlijke macht terugneemt, één gedachte per keer!

 

Hilarion1

Binnenin je centrum blijven, ongeacht waar je gaat, is belangrijk gedurende deze tijd, aangezien dit proces je helder houdt zodat je altijd weet wanneer de energie van anderen je bewustzijn beïnvloedt en stappen kunt ondernemen om het te reinigen. Voor sommigen van jullie, die zeer gevoelig voor energieën zijn, is dit zeer ongemakkelijk en vereist vaak een reiniging. Zoals verklaard vorige week, is het Totale Energie Reinigingsproces, minstens één maal per week gedaan, het meest effectief met het snel terugkrijgen van jou naar je centrum, zodat je niet nodeloos lijdt omdat de energieën van andere ongerustheden en bezorgdheden je gebied binnenkomen. Ik heb de schrijfster gevraagd om de link wederom in onze boodschap op te nemen. 

Diegenen die hun eigen ster volgen, in plaats van de paden die voorgesteld of gegeven worden door anderen, is de juiste weg om te gaan. Je hebt alles dat je nodig hebt binnenin je en je bent gelinkt aan de wijsheid en kennis van de Bron. Ben onderscheidend gedurende deze tijden, er zijn velen die wensen je te manipuleren voor hun eigen economische doeleinden. Wordt niet misleid door onheilspellende waarschuwingen die jou met angst en zorgen kunnen vullen. In afstemming blijven met je hogere wijsheid zal je altijd in een staat van balans en evenwichtigheid houden, hetgeen dan overzichtelijkheid in je gedachteprocessen toestaat om je op het juiste pad te houden. Deze paden variëren vergaand in deze tijd, dus helderheid van geest te hebben is belangrijk.

Wanneer je de valkuilen vermijdt van opsluiting in iemand anders diens agenda, leef je oprecht aangaande zelf, en je pad is opgeruimd van zware emoties en drama en wordt er eentje die harmonieus en vreedzaam is en dit trekt harmonieuze gebeurtenissen en activiteiten naar jou aan. Je staat de goede dingen toe, die voor jou beschikbaar zijn, om het platform te hebben om zich met jou te verbinden. Vele nieuwe deuren en kansen zijn zich voor jou aan het openen en levens zegeningen en geschenken zijn enthousiast om binnen te komen. Ontspan en geniet van deze momenten. Geef niet op aangaande je eigen bekwaamheid om de juiste keuzes te  maken, zelfs als je avonturiert in/naar niet in kaart gebracht en onbekend territorium. Gebruik je eigen creativiteit en verbeeldingskracht om door te gaan een nieuwe wereld te creëren gevuld met belofte en schoonheid.

Terwijl je doorgaat om door grote veranderingen heen te gaan en leert om je bekwaamheid te gebruiken om om te gaan met de ontdekking van waar jij tot toe in staat bent in dit nieuwe territorium, wordt jij bij jezelf de veelvoudige mogelijkheden die wenken gewaar en begint hen te onderzoeken. Lijn uit met dit nieuwe avontuur en begin een nieuw leven! Weet dat het nu plaatsvindt en dat je een integraal deel van het allemaal bent. Je bent aldus zeer creatief en wordt geïnspireerd de richting op te gaan in/naar de ideeën die zichzelf aan jou presenteren, voor kunstwerken, creatieve verhalen, muziek en de andere geschenken die wachtend liggen onder de oppervlakte van je nieuwe zelf! 

Tot Volgende Week…

IK BEN Hilarion 

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
 
Bezoek ook onze webshop
 
en meer informatie op de Facebook Pagina

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees